Sveikos merginos,
Na vakar grižome ir mes iš Egipto.
Na man tokio ispudžio nepadarė,kaip čia visos rašo
Antra kartą tikrai negižčiau,na tik dėl nardymo.
Visu pirma vėjas visas dienas buvo beprotiškas.
tik vieną dieną prieš išvikima nebuvo vėjo ir galėjome vakare be šiltų megstinių pasedėti laukia,o ne viduje.
Jūra šalta,baseine vanduo irgi baisiai šaltas,net vaikai beveik nesimaudė,ilenda ir išlenda.
Viešbutis buvo geras,maisto daug keturi restoranai,kambarius irgi tvarke gerai.
Na man labiau patiko Turkijoje.
Na kažkas sakė kad nepatiko nardyti su vietiniais,nes jie rėkė,mes nardeme su vietiniais,tai labai buvo normalus ir viskas buvo gerai,tik kad buvo labai didelis vejas ir dideles bangos,tai aš susirgau jurlige ir galejau tik vieną kartą panerti,o visą laiką pragulejau ant denio.
Vaikam buvo vaikų klubas,tai kiekvieną diena budavo skirtingi užsiėmimai du kartus i dieną.
Na o tų arabų ikirumas,tai mus visus daėdė iki gyvo kaulo,paskutinėm dienom norėjosi jiems i marmuze duoti
Buvome Hurgadoje,tai kažkoks siaubas,pagatavi jie tave numelžti iki paskutinio.Mes kur pirkome kaljana,tai buvo pagatavas ikišti bele koki š.... Aš pirkau žalvario spalvos,o vamzdeli man kišo pradžioje medžiagini su blizgučiu,sakau man reikai odinio,tai atnešė mėlyna,sakau man netinak,tai sako kitokiu nebuna
.Tai pasakiau tada ,kad aš nepirksiu ,padėkojau ir išėjau,tai tam arabui užvirė kraujas ,kaip pradėjo rekti ant viso kvartalo
o mes jau taxi sedejom ,tai žinokit taxi neisvažiavo ,kol aš nenupirkau to kaljano ,aišku surado ruda ta šlangelę, iš kitos pardotuvės.Na vienu žodžių
Turiu vieną patarimą ,kas žada pirkti kaljaną ne kaip suvenyrą ,o tikrai naudoti,tai reikia kad butu su šešiomis skylutėmis(vadinamais filtrais),pamatysit atsuke vamzdelio apačioje.Ir jis turi buti sunkus (pats kaljanas) ir jis tikrai nekainuoja 20-30 baksų.
Suvenyrai pigiausi orouoste ir šiaip daug dalykų tikrai pigiau orouoste.Aš pirkau grustuve prieskoniams,tai mokėjau 9dolerius,o mieste is musų prašė 40dol.,buvom nusidereja iki 20dol.
Taigi tokie mano keliones ispudziai.