Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

QUOTE(TaGre @ 2009 03 20, 15:31)
Mes pirkome Hurgadoje rankšluoščius, komplektuką iš 4 ir vieną tokį didelį. Kainos jau nepamenu, tas didelis tai toks iš brangesnių, bet jų kokybė tai  doh.gif . Visiškai nesugeria vandens, gali trintis iki raudonumo, vistiek liksi šlapias. Tik išvaizda tų rankšluoščių graži  tongue.gif
Ir pirkom marškinėlius vaikams, tai jų kokybė gera, gerai skalbėsi, žožoi, patiko.

mes gavom dovanų tokius rankšluoščius, tai iš pradžių nieko nesugėrė ir tie pūkai ant kūno likdavo biggrin.gif , bet išskalbiau, tai kažkaip geriau pasidarė. Ir skalbiant dažo labai. Mes tuos rankšluoščius naudojam vasarą į pliažą.
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2009 03 20, 20:33)
O mes liepa i Egipta trauksim, i Makadi Oasis. Issiziojus laukiu nesulaukiu, tik truputi gal per karsta bus. Gal kuri tokiu metu buvo? Kaip ten tas karstis. Pernai buvom balandzio men., tai jau karscio buvo per akis.

Laaabai karšta turėtų būti liepos mėn. Egipte smile.gif
Madinat Makadi - smagu thumbup.gif
Lauksim įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 21 kovo 2009 - 12:25
Mes atostogavome kovo pradzioje Sunriseholiday resort Hurgadoje. Nustebau, kad viesbutyje buvo labai mazai lietuviu blink.gif maitinimas - super, animatoriai nepakartojami, personalas - na arabai yra arabai..... neblogas, kambarius tvarke gerai..... pakrante sutvarkyta, is viesbucio isejus - is karto jura. gerimai puikus. diskotekos vakarais - temines, visokie misiu, misteriu rinkimai, vaidinimai ir pan. tikrai rekomenduoju. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .... et, smagu buvo blush2.gif vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 21 kovo 2009 - 13:54
Sveikos merginos,
Na vakar grižome ir mes iš Egipto.
Na man tokio ispudžio nepadarė,kaip čia visos rašo ax.gif Antra kartą tikrai negižčiau,na tik dėl nardymo.
Visu pirma vėjas visas dienas buvo beprotiškas. doh.gif tik vieną dieną prieš išvikima nebuvo vėjo ir galėjome vakare be šiltų megstinių pasedėti laukia,o ne viduje. doh.gif
Jūra šalta,baseine vanduo irgi baisiai šaltas,net vaikai beveik nesimaudė,ilenda ir išlenda.
Viešbutis buvo geras,maisto daug keturi restoranai,kambarius irgi tvarke gerai.
Na man labiau patiko Turkijoje. ax.gif
Na kažkas sakė kad nepatiko nardyti su vietiniais,nes jie rėkė,mes nardeme su vietiniais,tai labai buvo normalus ir viskas buvo gerai,tik kad buvo labai didelis vejas ir dideles bangos,tai aš susirgau jurlige ir galejau tik vieną kartą panerti,o visą laiką pragulejau ant denio.
Vaikam buvo vaikų klubas,tai kiekvieną diena budavo skirtingi užsiėmimai du kartus i dieną. thumbup.gif
Na o tų arabų ikirumas,tai mus visus daėdė iki gyvo kaulo,paskutinėm dienom norėjosi jiems i marmuze duoti blush2.gif
Buvome Hurgadoje,tai kažkoks siaubas,pagatavi jie tave numelžti iki paskutinio.Mes kur pirkome kaljana,tai buvo pagatavas ikišti bele koki š.... Aš pirkau žalvario spalvos,o vamzdeli man kišo pradžioje medžiagini su blizgučiu,sakau man reikai odinio,tai atnešė mėlyna,sakau man netinak,tai sako kitokiu nebuna doh.gif .Tai pasakiau tada ,kad aš nepirksiu ,padėkojau ir išėjau,tai tam arabui užvirė kraujas ,kaip pradėjo rekti ant viso kvartalo doh.gif o mes jau taxi sedejom ,tai žinokit taxi neisvažiavo ,kol aš nenupirkau to kaljano ,aišku surado ruda ta šlangelę, iš kitos pardotuvės.Na vienu žodžių rolleyes.gif
Turiu vieną patarimą ,kas žada pirkti kaljaną ne kaip suvenyrą ,o tikrai naudoti,tai reikia kad butu su šešiomis skylutėmis(vadinamais filtrais),pamatysit atsuke vamzdelio apačioje.Ir jis turi buti sunkus (pats kaljanas) ir jis tikrai nekainuoja 20-30 baksų.
Suvenyrai pigiausi orouoste ir šiaip daug dalykų tikrai pigiau orouoste.Aš pirkau grustuve prieskoniams,tai mokėjau 9dolerius,o mieste is musų prašė 40dol.,buvom nusidereja iki 20dol.
Taigi tokie mano keliones ispudziai. ax.gif
Atsakyti
kiek mes matem,tai oro uoste vos ne dvigubai viskas brangiau bigsmile.gif beje su arbais ir mes turejom nuotyki-neisleido is savo parduotuves,vis numetejinejo kaina,kad tik pirktume,bet mes is principo nenupirkom,nors labai nuleido.juk cia gavosi vos ne reketas
Atsakyti
Dėl kaljano. Mes pirkom tą jau tikrai gerą ir didelį ir sunkaus metalo, tai nusiderėjom už 30$ (Šeiche) Viskas priklauso kaip sugebi derėtis smile.gif
Atsakyti
Nugasdinai mane cia del oro doh.gif susidejau jau lagamina-tik ploni rubai, negi taip salta g.gif
Susitariau su "Hurgada Sun Set" del ekskursiju-pirmoji Luksoras-Dendera dviem dienom su nakvyne Luksore. Vyksim tik musu kompanija, veliau papasakosiu "individualiu"ekskursiju ispudzius. Gidei padovanosim "Neregeta Lietuva" ir "pliaskele" .Tikiuosi "nepasisiukslins"
Dabar tik suku galva del lauktuviu. Kas geret ta "karkade" arbata? Ar verta pirkt?Apie kokias aromatines lazdeles kalba rusai forumuose? (pundelis 1 dol.) tai smilkalai? ar dar kazkas tokio yra? Kokia dykumu rozes paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 03 22, 13:46)
Nugasdinai mane cia del oro  doh.gif susidejau jau lagamina-tik ploni rubai, negi taip salta  g.gif

Dabar tik suku galva del lauktuviu. Kas geret ta "karkade" arbata? Ar verta pirkt?Apie kokias aromatines lazdeles kalba rusai forumuose? (pundelis 1 dol.) tai smilkalai? ar dar kazkas tokio yra? Kokia dykumu rozes paskirtis?

Na negasdinau,tiesiog neveina nesake ,kad buvo vejas.Gal mes taip pataikem g.gif
Del lazdeliu nezinau,bet dykumu roze parsiveziau.
Cia ji taip atrodo
http://www.supermama...-1116221180.jpg
pakui ja pamerki i vandeni ir ji issikleidzia
http://www.supermama...-1116221200.jpg
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 03 22, 14:46)
Kas geret ta "karkade" arbata? Ar verta pirkt?

Mūsų šeimai tai labai patiko karkade thumbup.gif
Ekskursijos į Luksorą metu nusipirkom 1 kg už 10 USD. Labai kokybiška, dideli žiedai, tiesiai iš plantacijų. Bet 1 kg, tai labai daug smile.gif Grįžę pusę giminės apdalinom, buvo gera dovana 4u.gif
Mes geriam ir šaltą ir karštą, kartais cukrum, kartais medum pasisaldom 4u.gif
Jei dabar pirkčiau, tai pusę kilogramo per akis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 22 kovo 2009 - 15:09
QUOTE(Bonytia @ 2009 03 22, 13:18)
Dėl kaljano. Mes pirkom tą jau tikrai gerą ir didelį ir sunkaus metalo, tai nusiderėjom už 30$ (Šeiche) Viskas priklauso kaip sugebi derėtis smile.gif

Na as irgi nemazai nusiderejau nuo 120dol iki 40dol.Mes pirkom ne su stiklu,o tas jei matei tokie buvo su metalynem visokiom figurom,su gyvatem,su Naobiu ir dar visokiom ir jis toks i zalvarini panasus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2009 03 22, 15:08)
Mūsų šeimai tai labai patiko karkade thumbup.gif
Ekskursijos į Luksorą metu nusipirkom 1 kg už 10 USD. Labai kokybiška, dideli žiedai, tiesiai iš plantacijų. Bet 1 kg, tai labai daug smile.gif Grįžę pusę giminės apdalinom, buvo gera dovana 4u.gif
Mes geriam ir šaltą ir karštą, kartais cukrum, kartais medum pasisaldom 4u.gif
Jei dabar pirkčiau, tai pusę kilogramo per akis cool.gif

Draugo tėvai buvo parvežę Karkadėjos, tai draugui taip patiko, kad ten nuvažiavę nusipirkom visa kilą smile.gif Ir aš dar pirkau pusę kilo geltonos arbatos (gidas sakė, kad moteriška) tai iš ties superinė arbata, mėnesinių metu nepakeičiama smile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(FLAMEA @ 2009 03 22, 15:09)
Na as irgi nemazai nusiderejau nuo 120dol iki 40dol.Mes pirkom ne su stiklu,o tas jei matei tokie buvo su metalynem visokiom figurom,su gyvatem,su Naobiu ir dar visokiom ir jis toks i zalvarini panasus. rolleyes.gif

Bet kokiu atveju ten kaljanai pigesni nei čia smile.gif
O mes nusipirkom ir pastatėm, dar net nerūkėm, ir nežinom kada tai darysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetgirl @ 2009 03 22, 13:04)
kiek mes matem,tai oro uoste vos ne dvigubai viskas brangiau  bigsmile.gif  beje su arbais ir mes turejom nuotyki-neisleido is savo parduotuves,vis numetejinejo kaina,kad tik pirktume,bet mes is principo nenupirkom,nors labai nuleido.juk cia gavosi vos ne reketas

Su jais reikia atsargiai, jeigu nežadate pirkti, tai ir per daug nepradėkite dėrėtis ar vaišintis.
Atsakyti