Videogift rašė, kad su lietuviu instruktoriumi nardė, tai ir įdomu pasidarė kur tokį rado
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 03 13, 14:18)
Videogift rašė, kad su lietuviu instruktoriumi nardė, tai ir įdomu pasidarė kur tokį rado
Yra yra lietuvis nardymo instruktorius pati nardziau su juo
Firma vadinasi TOP TWIN DOLPHIN diving center, Aurelijus. Paprasykit Teztour mergaiciu Egipte, kad norit nardyti su Aurelijumi ir jus suves su juo
laba diena ,
ruošiuosi kelionei artimiausiu metu, todėl norėčiau pasiteirauti apie kainas Hurgadoje. Suprantu, kad reikia derėtis, bet apskritai įdomu sužinoti įvairias kainas: kavinių, prekių, na , kas ką ir už kiek pirkote.
Kiek pinigėlių patartumėte imti savaitei nei labai taupant nei be proto išlaidaujant ?
dėkoju už atsakymus
geros dienos
ruošiuosi kelionei artimiausiu metu, todėl norėčiau pasiteirauti apie kainas Hurgadoje. Suprantu, kad reikia derėtis, bet apskritai įdomu sužinoti įvairias kainas: kavinių, prekių, na , kas ką ir už kiek pirkote.
Kiek pinigėlių patartumėte imti savaitei nei labai taupant nei be proto išlaidaujant ?
dėkoju už atsakymus
geros dienos
QUOTE(Mormo @ 2009 03 14, 11:37)
galiu papasakot tik apie tai, ką pirkom kelionių metu, nes pačioj hurgadoj nebuvom - dirbtuvėlėse pirkom žalio alebastro (kitaip rodos bazalto) katę-deivę, prašė 20baksų, nusiderėjom už 12, bet manau ir už 10 būtų atidavęs ar dar pigiau, nelabai mes mokam dėrėtis tai dar dovanų piramidę nedidelę davė; kvepalų parduotuvėj 15ml 15baksų, atitinkamai didesnis ml kiekis brangiau kainuoja, bet visiems vienodos talpos buteliukams taikoma nuolaidų sistema - perki keturis moki už tris, 6 už 4 ir panašiai; papirusai man laaabai brangūs pasirodė nuo 25baksų; kartušai 10-15baksų; geras kaljanas apie 40 kainuos, pigesnis - blogesnis, bent jau taip sakė gidas
QUOTE(zuzla @ 2009 03 14, 14:45)
galiu papasakot tik apie tai, ką pirkom kelionių metu, nes pačioj hurgadoj nebuvom - dirbtuvėlėse pirkom žalio alebastro (kitaip rodos bazalto) katę-deivę, prašė 20baksų, nusiderėjom už 12, bet manau ir už 10 būtų atidavęs ar dar pigiau, nelabai mes mokam dėrėtis tai dar dovanų piramidę nedidelę davė; kvepalų parduotuvėj 15ml 15baksų, atitinkamai didesnis ml kiekis brangiau kainuoja, bet visiems vienodos talpos buteliukams taikoma nuolaidų sistema - perki keturis moki už tris, 6 už 4 ir panašiai; papirusai man laaabai brangūs pasirodė nuo 25baksų; kartušai 10-15baksų; geras kaljanas apie 40 kainuos, pigesnis - blogesnis, bent jau taip sakė gidas
tai turbut pirkote kvepalus tuose parduotuves luksore, arba Kaire.. ten labai brangu nes gidas turi nuo kiekvieno turisto 50 proc..... taigi kuo daugiau jus perkat ... tuo daugiau turi gidas...as as pati pirkau kvepalus Hurghadoje tai mokejau 10 baksu uz 50ml.. ir dar dovanu gavau kauke
deretis reikia labai netgi , galima nusideret apie 70 proc. kainos
QUOTE(Frigy @ 2009 03 13, 14:01)
Klausėt,ne manes,bet įsiterpsiu.Mes važiavom prieš metus su Novaturu ir instruktorius buvo nelietuvis,tik gidė buvo iš Lietuvos.Nezinau,gal su tezturu kitaip...
su TEZ'u skridom i Egipta. Tai iki viesbucio palydejo lietuve, kuri ir atgal i oro uosta palydejo. Visos ekskursijos vyko su rusakalbiais vietiniais...., kuriems turistai matyt atsibode, nes pasakoja atsainiai, kaip eilerasti ismoke...... asmeniskai mums tezturas nepatiko.
Mes irgi važiavom su Tez touru. Galiu pasakyti, kad kitą kartą bandysim važiuoti per Novaturą. Tez touru labai nusivyliau, ir jų gidais. Iš oro uosto pasiėmė viena gidė, o po to mums skyrė visai kitą. Raminta jos vardas buvo, tai mums jinai nepatiko, ir bendravimas jos toks stačiokiškas, kartu vyko dar vieni lietuviai, tai jiems jinai irgi labai nepatiko. Atrodo kas čia tokios tas gidas, juk jį matai vakarais per susitikimus, jeigu užsisakinėji ekskursijas, bet vistiek... Ekskursijas irgi ėmėm per Tez tourą, tai likau nusivylusi Kairu. Buvom vieni tarp ruskių, bet tam mes jau buvom nusiteikę, pati kelionė iš pradžių pasirodė liux, bet kai paklausiau kitus pasakojimus, kurie važiavo per Novaturą, tai skiriasi labai netgi.
Dedu didelį minusą Tez Tourui
Dedu didelį minusą Tez Tourui
Mazesnius pufus galima nusipirkti uz mazdaug 40 paundu(20lt), o didesnius uz 60-70(30-35lt)- derybu reikalas. Cia Sarme musiskiai pirko, gal Hurgadoj kainos mazesnes.
QUOTE(lotute @ 2009 03 15, 19:55)
zuzla, o žilvino nesutikai?
Mes sutikom buvom ju parduotuveje. Man asmeniskai Zilvinas pasirode nemalonus, o vat Kestutis - labai kalbus ir malonus. Bet jie ne pakalbeti aisku nori - o kad pirktum, ir pageidautina nemazai..... Beja, vyras Zilvinui maike zalia su uzrasu LIETUVA ir su Lietuvos veliava ant rankoves padovanojo. (Tai uzrasiau i palinkejimu knyga) Uz tai gavo dovanu egiptitiska maikute.
QUOTE(Zylute1 @ 2009 03 16, 09:56)
Mes sutikom buvom ju parduotuveje. Man asmeniskai Zilvinas pasirode nemalonus, o vat Kestutis - labai kalbus ir malonus. Bet jie ne pakalbeti aisku nori - o kad pirktum, ir pageidautina nemazai..... Beja, vyras Zilvinui maike zalia su uzrasu LIETUVA ir su Lietuvos veliava ant rankoves padovanojo. (Tai uzrasiau i palinkejimu knyga) Uz tai gavo dovanu egiptitiska maikute.
ne Kestutis, o Kastytis
man Žilvinas irgi buvo labai nemalonus , o kai pasakiau kad nepirksiu jo kvelapu (nors ir dabar esu tvirtai isitikinusi kad ten šamurliakai gerokai praskiesti su aliejumi)jis apkaltino mane jo negerbimu , tada pasakiau kad lai mano kaip nori, nepirksiu nes nerandu sau patinkančio kvapo tada jis vel man tuos kvepalus ant ranku pradejo teplioti
QUOTE(lotute @ 2009 03 16, 11:04)
ne Kestutis, o Kastytis
man Žilvinas irgi buvo labai nemalonus , o kai pasakiau kad nepirksiu jo kvelapu (nors ir dabar esu tvirtai isitikinusi kad ten šamurliakai gerokai praskiesti su aliejumi)jis apkaltino mane jo negerbimu , tada pasakiau kad lai mano kaip nori, nepirksiu nes nerandu sau patinkančio kvapo tada jis vel man tuos kvepalus ant ranku pradejo teplioti
va, vardus dar maisau..... tik sestadieni gryzom - dar liudesiukas ir maza panika..... ten silciau buvo
Gide sake, kad jei pas juos neperki - dar ir apsaukia per visa gatve..... tai del durnumo aliejuko truputi paemiau bet antra karta i ju parduotuve neciau
QUOTE(Gudri lape @ 2009 03 15, 12:32)
Mano viena pazistama nusipirko pufus ir dabar svarsto ka i juos kisti i vidu? pamirso Egipte uzklausti pas pardavejus, tai dabar suka galva Gal jus ka patarsite?
Mano brolis pirko keturis pufus, rankų darbo, siuvinėtus. Pufus prikimšo celofanu su oro burbuliukais. To celofano labai daug reikėjo, tad prikimšimo medžiaga atsiėjo, daugiau, nei kainavo patys pufai. Bet jie lengvučiai ir neišsisėdi.
Kainos nepamenu, nes pirkta prieš 3metus, bet vienas, lyg, kainavo apie 100 egiptietiškų svarų.