QUOTE(PoSiTiVe @ 2009 03 10, 11:27)
Del viesbucio as tai kazkaip nebijau Nesam per daug isrankus, tai jei nebus nieko labai baisaus, manau liksim patenkinti Baisoka del to, kaip gausis deretis, ar neapgaus, ar patiks pats Egiptas, ar skrandziai atlaikys ir apskritai ar kelione sekmingai praeis
derėtis labai faina, paskui apima toks azartas, kad net jei nesiruoši pirkt, vistiek imi derėtis
QUOTE(PoSiTiVe @ 2009 03 10, 11:29)
Bet kiek zinau, is ranksluosciu lanksto gulbes, o is naktiniu kazkaip negirdejau Pamatysim, gal isvis tuos mano naktinius kaip bus numesti ant lovos krasto, taip ir paliks
iš vyro megztinio buvo išlankste kažką panašaus kaip toj foto
Papildyta:
QUOTE(PoSiTiVe @ 2009 03 10, 12:29)
Moko, kad nereik savo rubu metyt kur papuola. Arba kaip tik atvirksciai
O man dar va vienas klausimas iskilo - Sea Star internetas yra ar ne? Galvoju, ar apsimoka veztis nesiojama kompa, ar nelabai Namiskiai pasius, jei jiems nepranesim, kad gyvi ir sveiki esam, o is mobilaus skambineti, kai minute po 8 Lt, kazkaip nesinori Galvoju gal jei internetas yra, pigiau gautusi laiskus rasyt
O man dar va vienas klausimas iskilo - Sea Star internetas yra ar ne? Galvoju, ar apsimoka veztis nesiojama kompa, ar nelabai Namiskiai pasius, jei jiems nepranesim, kad gyvi ir sveiki esam, o is mobilaus skambineti, kai minute po 8 Lt, kazkaip nesinori Galvoju gal jei internetas yra, pigiau gautusi laiskus rasyt
ten yra inetrnetas viešbuty, yra keli kompiuteriai, tik mes nesinaudojom, tai nžn ar reikėjo mokėti ar ne