Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

gal kas buvote Sea Life ? gal bus kokiu komentaru smile.gif kita savaite ten busim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2009 03 08, 20:58)
Na ka, zadam ir mes i Hurgada keliauti smile.gif renkames tarp Sea Gull, Sea Star Beau Rivage ir Calimera Golden Beach  rolleyes.gif Gal yra jau ten buvusiu, kurie galetu kazkuri labiau rekomenduoti? Keliausim pirma karta, tai truputeli neramu.. ax.gif

mes 2 kartus buvom Sea Star, tai labai liuks, neturiu jokių priekaištų thumbup.gif
Atsakyti
[o mes lapkricio men. buvome SEa gulle tai jei nesate labai isrankus, tai visai turetu patikti. Nebuvo nei prirukytu kambariu, nei nudevetu. mes buvome naujame korpuse, aplinka didele, o paslaugomis, plezu, baseinais galima naudotis ir seno viesbucio,.Teritorijoje yra siulomos visos keliones uz mazesne kaina nei musu vietiniu, yra salia prieplauka, is kurios plukdo i visus nardymus. Restoranas gal ir primena valgykla, bet nuotraukose teko matyti, kad daug kur tokio tipo restoranai. Labai saunus personalas. tik labai daug rusu buvo. Smagu, kad isejus pro viesbucio duris, tu atsirandi ju kasdieniniame gyvenime, kuri gali stebeti, net pro langa (jei langai i gatves puse) g.gif .
kiekvieno teise rinktis, o tokio viesbucio, kad ir koks jis bebutu, kad visiems tiktu, manau nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 03 09, 11:03)
gal kas buvote Sea Life ? gal bus kokiu komentaru smile.gif kita savaite ten busim smile.gif

Lygiai pries metus buvom Sea Life. Tikrai patiko, priekaistų jokių neturiu. Už priemoką gavome kambarį antrame aukšte su vaizdu į jūrą - 15 žingsnių ir jūra. Super. Maistas visai neblogas. Svarbiausia, kad galėsite vaikščioti po 3 viešbučių teritorijas ir restoranus. Jei nepatiks viename, tai tikrai patiks kitame. Gultų prie jūros ir baseinu užtekdavo. Personalas paslaugus. Mums pirmą dieną užstrigo kambary seifas su vyro vaistais - tai tuoj atlėkė ir viską sutvarkė.
Tik man vėjas buvo per didelis kovo pradžioje. Aš esu sušalėlė - tai tik išlendu iš vandens ir į rankšluostį ( šiaip karšta, bet šaltas vėjas buvo galingesnis).
Jei kas domina, klausk.
Atsakyti
QUOTE(jurgitaz @ 2009 03 09, 17:45)
Lygiai pries metus buvom Sea Life. Tikrai patiko, priekaistų jokių neturiu. Už priemoką gavome kambarį antrame aukšte su vaizdu į jūrą - 15 žingsnių ir jūra. Super. Maistas visai neblogas. Svarbiausia, kad galėsite vaikščioti po 3 viešbučių teritorijas ir restoranus. Jei nepatiks viename, tai tikrai patiks kitame. Gultų prie jūros ir baseinu užtekdavo. Personalas paslaugus. Mums pirmą dieną užstrigo kambary seifas su vyro vaistais - tai tuoj atlėkė ir viską sutvarkė.
Tik man vėjas buvo per didelis kovo pradžioje. Aš esu sušalėlė - tai tik  išlendu iš vandens ir į rankšluostį ( šiaip karšta, bet šaltas vėjas buvo galingesnis).
Jei kas domina, klausk.

Kiek pinigu davete uz geresni kambari? gal dar kazka reikia zinoti pries vykstant i ta viesbuti? Kur prasyti kambario? Jei viskas iskaiciuota, viska galima gerti ir valgyti? kad neprisidirbtume paskui, pateiks saskaitele isvykstant 4u.gif
Merginos kokia valiuta vezetes? dolerius geriausia arne? ar galiu ir eurus veztis?
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2009 03 10, 08:38)
Manau ,kad labai geras pasirinkimas  4u.gif  viesbutis tikrai patiks,o i Hurghada bet kada nuvaziuosit, net  nenoresit is viesbucio vaziuot kur nors pamate viska  smile.gif

nėra ko bijoti, tai labai geras viešbutis, mes jame buvom net du kartus smile.gif aptarnavimas puikus, personalas labai šiltas ir nuoširdus, visada pasiruošęs padėti. Maistas nuostabus ir labai skanus, graži aplinka. kiekvieną rytą laistomos palmės, žolytė, karpomos gyvatvorės. Visur ideali tvarka. Kambariai erdvūs, tvarkingi. Vakarais vyksta visokie pasirodymai, užsiėmimai su vaikais, paskui būna diskoteka. Viebutyje yra grožio salonas, sveikatos klubas, masažai, jakuzzi. Viešbutis yra ramioje vietoje, iki Hurgados centro Sakalos apie 6 km, mes nuvažiavome su taxi už 10 poundų (5Lt). Tikrai nei vieno priekaišto neturiu mirksiukas.gif Nuvažiuosit, tai pačios pamatysit.
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2009 03 10, 12:23)
gal dėl to kad kiekvieną dieną tvarko kambarius, keičia patalynę. Jei paliekat pinigėlių jam už darbą, tai būna kad iš rankšluoščių ar drabučžių išlanksto tie kambariniai visokias gulbes ir pan.  smile.gif

Bet kiek zinau, is ranksluosciu lanksto gulbes, o is naktiniu kazkaip negirdejau g.gif Pamatysim, gal isvis tuos mano naktinius kaip bus numesti ant lovos krasto, taip ir paliks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 03 10, 10:56)
Kiek pinigu davete uz geresni kambari? gal dar kazka reikia zinoti pries vykstant i ta viesbuti? Kur prasyti kambario? Jei viskas iskaiciuota, viska galima gerti ir valgyti? kad neprisidirbtume paskui, pateiks saskaitele isvykstant  4u.gif
Merginos kokia valiuta vezetes? dolerius geriausia arne? ar galiu ir eurus veztis?

Priėmime sako, kad "Novaturo kambariai yra čia ir čia" ir rodo bukletuką su kambarių išdėstymu. "Jei norite gauti kambarį su vaizdu į jūrą, duokit 100 baksų". Mes sakom, kad ne, 100 neduosime, duosim 50. Tada tas sako: "Gerai, 70". Mes ir paėmėm. Kiti už 50 baksų pasiėmė su vaizdu į jūrą, bet iš šono, ne taip kaip mes.
Šiaip, visi kambariai ten vienodi, tik skiriasi į kur išeina langai. Labiausiai, gal nenorėčiau, kad išeitų į baseiną, nes ten visą dieną triukšmas būtų.
AI - visi jų alkoholiniai gerimai, limonadai, užkandžiai iki 23 val. nemokamai.
Vežtis, manau, reikia dolerius.
Atsakyti
Aciu uz patarimus smile.gif
Papildyta:
gal kas zinot apie tuos naktinius?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 03 10, 12:40)
Aciu uz patarimus smile.gif
Papildyta:
gal kas zinot apie tuos naktinius?

As tai netycia buvau palikusi, tai juos taip sulankste, sugofravo, kazkas panasaus i veduokle gavosi... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 kovo 2009 - 11:48
Moko, kad nereik savo rubu metyt kur papuola. Arba kaip tik atvirksciai lotuliukas.gif

O man dar va vienas klausimas iskilo - Sea Star internetas yra ar ne? g.gif Galvoju, ar apsimoka veztis nesiojama kompa, ar nelabai unsure.gif Namiskiai pasius, jei jiems nepranesim, kad gyvi ir sveiki esam, o is mobilaus skambineti, kai minute po 8 Lt, kazkaip nesinori unsure.gif Galvoju gal jei internetas yra, pigiau gautusi laiskus rasyt biggrin.gif
Atsakyti
Paprastai buna viesbuciuose kompai su inetu, pasiteiraukite kaip tame viesbutyje. Pacio kompo as bijau vestis, tampykis ji po aerouosta, o jei is kambario dings...
Atsakyti