Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas- tai, kas mus žavi

QUOTE(SonataNav @ 2009 03 05, 13:45)
Toks jausmas kad jus turbut neesate buvusi gerame viesbutyje smile.gif

Paprastas viesbutis lyginant su Hiltonu, JV, Baronu, Concordu. kambariai paprasti, jokiu stebuklu nera. Gyvenome seimyniniame kambaryje (2235), mokejome papildomai, nes visus lietuvaicius apgyvendina 3 korpuse, kuris yra daugiau nei puse km nuo juros.

Nei pliaze, nei prie baseino baru nera padaveju, visur turi eiti pats ir ziureti ka uzkasti. O uzkasti apart burgeriu ir cipsu nelabai ko yra.

Kalneliai gretimo viesbucio teritorijoje, veikia vos kelias valandas per diena.

A la carte restoranuose maistas prastas ir brangus.

Pusryciai baigiasi 10 val., veliau pavalgyti keliu rusiu bandeliu ir keksu gali ti nuo 11 val. veliau 12 val. prasideda hamburgeriu balius smile.gif
Na ir desertas tai yra pliazas... Tai kas ir labiausiai nuvyle, giliausia vieta yra iki bambos. Yra pontoninis tiltas kokio kilometro ilgio Albatros viesbutyje, uz kuri reikia moketi 5 dolerius...

Tai va jei kas vaziuoja ir tikisi pamatyti grazia jura, koralus, pasimaudyti ne baseine, tai sitas viesbutis prastas pasirinkimas.

Beveik pilnai pritariu del viesbuciu ,kurie yra Nabq paciam gale schmoll.gif
Buvome Albatros moderna,taip pat likau nusivylus 4u.gif buvome 8 kart Egipte,tai buvo prasciausias musu pasirinkimas smile.gif Juk vaziuojame del Raudonosios juros grozybiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silena @ 2009 03 05, 15:27)
Mes buvome salia Jusu pasirinkto viesbucio, musu "Aqua blu" buvo. Tai teritorija tikrai labai grazi, vakare viskas graziai sviecia, daug zalumos ir pan... Mes i Aqua Vista ejome prie baseino, nes jis siltas ir didesnis negu musu. Siaip didelis minusas - tai atstumas iki juros. Viesbucio aprasyme raso 1 km, bet kai eini pesciom per visus aplinkelius, tai tikrai pavargsti, ant autobusiuko kuris vezam vis kazkaip nepataikydavom.
Ir siaip man nepatiko oras, buvom praeita savaite, tai as ten salau, kiekviena ryta gerkle skaudedavo, sloga buvo. Kazkaip negalvojau kad reikes siltu drabuziu, buvau toki megztinuka viena pasiemus, bet jo tikrai man neuzteko. Ir rytais labai jau saltas vejas budavo, net nesinorejo prie juros eit.
Animacija viesbuti nekokia, galima tik nueit pasijuokt, kaip jie ten judesius pamirsta ir pan smile.gif

O kaip Beach Albatros viešbutis? Kaip suprantu, jis šalia.
Atsakyti
Na, ne del zuvyciu vaziuojam, o del Jordanijos. Uzteks man ju tiek kiek ten bus smile.gif
Vieni vaziuoja del zuvyciu, kiti del pasaulio stebuklu smile.gif

Siaip kiek esu "informuota" uzkieteje nardytojai vaziuoja vasara ir gyvena ne viesbutyje, o nuomojasi jachta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerry: 05 kovo 2009 - 16:57
QUOTE(Nerry @ 2009 03 05, 16:52)
Na, ne del zuvyciu vaziuojam, o del Jordanijos.  Uzteks man ju tiek kiek ten bus smile.gif
Vieni vaziuoja del zuvyciu, kiti del pasaulio stebuklu smile.gif

Siaip kiek esu "informuota" uzkieteje nardytojai vaziuoja vasara ir gyvena ne viesbutyje, o nuomojasi jachta.

Kai vaziavom pirma syki,as irgi vaziavau del Jordanijos,nors ir nepavyko jos pamatyti (pries 6 metus) . Per tuos metus pamateme visa Egipta iki pat Sudano,ir kitas besiribojancias salis smile.gif taciau dabar vaziuojam vien del Raudonosios juros wub.gif Todel nesinori moketi uz tai, ka gali tureti nemokamai ir prie pat savo viesbucio 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2009 03 05, 17:17)
Kai vaziavom pirma syki,as irgi vaziavau del Jordanijos,nors ir nepavyko jos pamatyti (pries 6 metus) . Per tuos metus pamateme visa Egipta iki pat Sudano,ir kitas besiribojancias salis  smile.gif taciau dabar vaziuojam vien del Raudonosios juros  wub.gif Todel nesinori moketi uz tai, ka gali tureti nemokamai ir prie pat savo viesbucio  4u.gif

Na maniskis visai vandens nemegsta, o as tai dar bus matyt ar sudomins mane tos zuvis smile.gif O pamatyti Tikra Egipta tikrai thumbup.gif Mes pernai labai daug apvaziavom. O dabar paskutine minute -antradieni nusprendem nuvaziuoti iki Sarmo. Bet jeigu jau taip kalbama apie zuvis, tai matyt reikes lotuliukas.gif Tik kad nardyt as nelabai noriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta** @ 2009 03 05, 17:25)
O kaip Beach Albatros viešbutis? Kaip suprantu, jis šalia.

Jis yra per kelia, kadangi prie juros, mes eidavom pro ji iki juros. Siaip Beach Albatros pliazas yra geresnis negu musu buvo. Na jei ten vaziuojat patys pamatysit smile.gif Siaip vakare mes ten ejom pasivaiksciuot tai mums nelabai ten patiko, tamsu kazkaip, pas mus daug lempu buvo, muzika garsiai grojo, iskart girdisi kur animacija, kur diskoteka, o beach albatros kazkaip labai jau tylu buvo...
Atsakyti
Apie Sarme esanti viezbuti:
Jaz Belvedere (5*). Lietuviu tik keletas. 2009 kovas.
Kalbant bijantiems sone esancius statybu: garsas tikrai yra, taciau kartais netoks didelis, jei dirbama toleliau nuo viezbucio. Taciau jei prie pat, na tai nepamiegosi atviromis balkono durimis. smile.gif) Siaip buvom 9d., tai kelias dienas tie traktoriukai dirbo ir diena, ir nakti, nors buvo dienu, kai nedirbo visiskai (neaisku kodel).

Aplinka: viezbutis yra vienisas prie pat juros, vienoje puseje statybos (kur kala), kitoje apleistas viezbutis (neremontuojamas kazkodel), nors to viezbucio papludimys veikia, animacija vyksta. Pasivaikscioti nelabai yra kur, kadangi net pajuriu yra "siukslynelis". nors sis, mano pastebejimu visame Sarme (ko nepasakysi apie Hurgada (kalbant apie hurgados "laisves aleja".
Paciame viezbutyje tikrai grazu, tvarkinga. drinks_cheers.gif

Zmomes: viezbutis priklauso italams, todel dauguma turistu Italai. Nesistebekite, gryze daugiau mokame Italiskai nei vietiniu zodziu. Animacija IIIIITTALLLU kalba. Todel nesistebekite jei nieko nesuprasite smile.gif)))))) ir prie jusu niekas neprieis pakalbinti ir pakviesti kur nors sudalyvauti programoje. Siaip, Italams ten faina, kadangi animatoriu komanda tikrai stipri. Su vaikais uzsiima visa diena, vakarais spec.sokiai vaikams ir teatras suaugusiems: net miuzikla CIKAGA rode. Spektakliai, loterijos ir pan. Taciau pabreziu: Italiskai. vienistelis animatorius - vietinis berniukas DAVIDE, kalbantis ir rusiskai ir angliskai jus paguos, pakvies ateiti i programa (kurioje, ni xx neaisku kas vyksta).

Maistas: viskas vel ritaikyta didziam italu kiekiui: pica, pasta ir pan. smile.gif) vaisiu buvo, desertai irgi europietiski, skanus.
Buvo ir grilis, kepe desreles, zuvi, nei steiko gavom vienadien. Gerimai vietiniai visi kiek nori. Alus skanus tikrai. Na vynu per daug negerem, nors visi ir gi nieko. maisto pakako visiskai.

Jura: silta, skaidri. Viezbutis turi 1 pantonini tilta. Taciau jo kaip ir nereikia, nes galima nueiti puikiai. Koralai yra keli, taciau nepasakyciau kad yspudingi. Nors zuveliu yra visokiu.

Siaip is Mus kurorto Sharks bay, daugiausia lietuvaiciu JAZZ Mirabell Beach buvo. Kalbant abie Mexicana Sharm - lietuviai skundesi kad nera vaisiu.

Visiems rekomenduociau aplankyti spalvotaji kanjona labai grazu, ispudingo dydzio kanjonas. Ir dzipais graziai pavezino. galvojome uzmus smile.gif))))))) unsure.gif

Kairas pasidode itin siukslinas, nors pamatyti tikrai verta.
Atsakyti
QUOTE(Silena @ 2009 03 05, 14:27)
Mes buvome salia Jusu pasirinkto viesbucio, musu "Aqua blu" buvo. Tai teritorija tikrai labai grazi, vakare viskas graziai sviecia, daug zalumos ir pan... Mes i Aqua Vista ejome prie baseino, nes jis siltas ir didesnis negu musu. Siaip didelis minusas - tai atstumas iki juros. Viesbucio aprasyme raso 1 km, bet kai eini pesciom per visus aplinkelius, tai tikrai pavargsti, ant autobusiuko kuris vezam vis kazkaip nepataikydavom.
Ir siaip man nepatiko oras, buvom praeita savaite, tai as ten salau, kiekviena ryta gerkle skaudedavo, sloga buvo. Kazkaip negalvojau kad reikes siltu drabuziu, buvau toki megztinuka viena pasiemus, bet jo tikrai man neuzteko. Ir rytais labai jau saltas vejas budavo, net nesinorejo prie juros eit.
Animacija viesbuti nekokia, galima tik nueit pasijuokt, kaip jie ten judesius pamirsta ir pan smile.gif

Na ačiū už informacija,kai nuvažiuosim pamatysim smile.gif
O dėl viešbučių ,tai kiekvienam savo.Mes buvom Turkijoje ir gyvenome apartamentuose 2+* ir nesiskundeme,valgyti budavo(pusryčiai ir vakariene),kambarius tvarkydavo kiekviena diena.O ir viešbutyje mes nedaug buvom,kiekvieną dieną kur nors keliavom.Iki jūros buvo irgi vienas km.bet tai nesudare jokiu sunkumu.
Na šį kartą važiuojam su draugais,tai sakė niekur iš viešbučio nė kojos nekels,tik ilsėsis.Mes nežinau ,nes mano vyras nemėgsta guleti ir degintis.Tai nežinau ką reikes daryti g.gif Na bet manyčiau vieni kitiems nelabai trukdysim. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2009 03 07, 15:01)
O man labai idomu kiek jus dabar mokate uz keliones i Egipta? Ziuriu, kad nuo pernai ne ka kainos sumazejo.. blush2.gif

Na mes skrendam is Norvegijos,tai nežinau ar čia labai didele kaina.Mes mokėjom 6000lt už tris žmones su viskuo iskaičiuota.Viešbutis rašo ,kad 4* g.gif
Atsakyti
Na ka, zadam ir mes i Hurgada keliauti smile.gif renkames tarp Sea Gull, Sea Star Beau Rivage ir Calimera Golden Beach rolleyes.gif Gal yra jau ten buvusiu, kurie galetu kazkuri labiau rekomenduoti? Keliausim pirma karta, tai truputeli neramu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2009 03 08, 20:58)
Na ka, zadam ir mes i Hurgada keliauti smile.gif renkames tarp Sea Gull, Sea Star Beau Rivage ir Calimera Golden Beach  rolleyes.gif Gal yra jau ten buvusiu, kurie galetu kazkuri labiau rekomenduoti? Keliausim pirma karta, tai truputeli neramu.. ax.gif

mano tėvai buvo Sea Gull'yje.. viešbutis jiems patiko
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2009 03 08, 22:26)
Tik is 2 ir 3 rinkites smile.gif

O kuo Sea Gull blogas? smile.gif Mes tai labiausiai i jo puse linkstam, nes centre.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2009 03 08, 22:22)
O kuo Sea Gull blogas? smile.gif Mes tai labiausiai i jo puse linkstam, nes centre.. ax.gif

ir 2 ir 3 yra aukstesnio lygio , prabangesni, bet jie toliau nuo miesto. Sea gul yra paciam centre ,bet tai tik vienintelis pliusas, nepatiko ju restoranas(valgykla ),kambariai prirukyti ir nudeveti. Nera nemokamu Ala carte reastoranu( mokamu yra). I centra nuvaziuoti galite juk is bet kur,taciau viesbuciai pastarieji kur kas geresni ir jaukesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adade: 09 kovo 2009 - 08:11