Įkraunama...
Įkraunama...

SOS - puola blusos:(

mes gyvemam su tevais jie jau senyvo amziaus nueina jie pas tokia sene ji labai didele nevala man atrodo, kad is jos ir parnese daba ten eiti nebeleidziu.paskaiciau internete apie blusas, radau kad seniau zmones blusas isvarydavo i kampus prideje peluno, tai as jo pridejau i visus kampus.vyras senukuose nupirko tokio purskalo uz 15lt. jo pavadinimas toks =vape super ko-2=. patikekit tikrai tie brudai atverte kanopas,po keliu dienu vel pakartosiu.nes ju per kelis kartus neisnaikinsi.kai jos isnyks as vistiek ir profilaktiskai purksiu visada.man irgi vaidenasi kad vaiksto po rubus kanda.neduok dieve tokios bedos.
Atsakyti
Sveiki, praejusia savaite mus buvo uzpuole sie "mieli" gyvuneliai, parsivezeme is kaimo, turime suniuka, pirma "suede" mane, po to vyra, o tik po to pamateme, kad musu grazuolelis kasosi. blink.gif Taigi, paskaiciau visa sia tema, jau buvau pasiruosusi susipirkti visa arsenala ivairiausiu priemoniu, bet, nereikejo, nuvykome i veterinarijos klinika, ten mums dave musu gyvuneliui lasiuku sauganciu nuo blusu ir erkiu 4 men. ir superini puskikli - Virbac animal health "Indorex Spray", kainuoja 32 litukus, iskart pajusite, kad veikia, dingo visos blusos!!! thumbup.gif
Papildyta:
NEREIKIA KARTOTI, APSAUGO NAMUS VISUS METUS!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
man labai geda prisipazint blush2.gif , bet ir pas mus namie tu bjaurybiu atsirado g.gif . O buvo taip: turim kate siaip i lauka neisleisdavom nes irgi mazyli turim o tas josios nepaleidzia ne uz ka. bet ji pradejo "draugu" ieskot ir isspruko. po kiek laiko turejom kaciuku, bet man niekaip i galva nesove mintis kad jie gali tu parazitu turet. tik ziuriu viena diena kad man kazkas kanda ir pagavau ta bjaurybe. Nuo tada uzvire tikras karas ir bio kill opirkau ir kate su kaciukais su fronlife apdorojau, dar pas mus name remontas vyksta tai normalias grindis turim tik dviejuose kambariuose o kitur kol kas cementas tai kaip ta cementa isplaut. gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(geizaa @ 2007 08 13, 10:11)
sveikos mamytes,
man labai geda prisipazint blush2.gif , bet ir pas mus namie tu bjaurybiu atsirado g.gif . O buvo taip: turim kate siaip i lauka neisleisdavom nes irgi mazyli turim o tas josios nepaleidzia ne uz ka. bet ji pradejo "draugu" ieskot ir isspruko. po kiek laiko turejom kaciuku, bet man niekaip i galva nesove mintis kad jie gali tu parazitu turet. tik ziuriu viena diena kad man kazkas kanda ir pagavau ta bjaurybe. Nuo tada uzvire tikras karas ir bio kill opirkau ir kate su kaciukais su fronlife apdorojau, dar pas mus name remontas vyksta tai normalias grindis turim tik dviejuose kambariuose o kitur kol kas cementas tai kaip ta cementa isplaut.  gun_bandana.gif

gal gali parasyti kur ta bio kill pirkai? nes pas mane kaime irgi blusos uzsiveise norisi isnaikinti ... aciu
Atsakyti
QUOTE(fatcat @ 2007 08 26, 22:31)
gal gali parasyti kur ta bio kill pirkai? nes pas mane kaime irgi blusos uzsiveise norisi isnaikinti ... aciu

Biokill pirkau veterinarinej vaistinej, bet jis ne ka tepadejo. Matot kol ju neisnaikini visose vystimosi stadijose tol jos vis veisias. Kovojau su jom ilgai ir su kobra ir su killer (toks senukuose parduodamas ropojantiems vabalams) po 2-3 dienu ju vel atsiranda. Taigi reziume siulau pabandyt Virbac kompanijos Indorex spray galima veterinarijos vaistinese gaut tik reikia didesnese ieskot nes ne visose buna. Garantija 100% veikia net iki metu naikina visose stadijose. As apie Sita preparata suzinojau is sio forumo. Dekui Estrea 4u.gif . Tik gaila kad truputi brangokas kainuoja apie 32 lt bet tikrai super dalykas paskaiciavus kiek reikes tu kobru tai sitas kelis kart pigiau atsieina. Zmonem nekenksmingas. taigi sekmes visoms tuos parazitus naikinant.... Man pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geizaa: 28 rugpjūčio 2007 - 09:40
Sveiki... musu namus taip pat uzhpuole shitie nemalonus gyviai... ir kanda butent mane viena... buvau ishpurshkes namus cobrom... gal 5 sunaudojau (nes nuosavas namas) ir po savaites ramaus gyvenimo vel atsirado tu biaurybiu, mat cobra sunaikina tik suaugusias blusas, bet kitu stadiju neliechia... nuejau i vaistine veterinarijos ir ten rekomendavo ampules, kurias reik skiest su vandeniu ir ishpurksht namus... shiandien taip ir padariau.. bent jau rasho, kad naikina visas blusu stadijas ir net tris dienas saugo nuo bet kokios naujos ju gyvybes uzhuomazgos... na zhiuresim, jei ka indorex bandysiu smile.gif
Atsakyti
o kaip padaryti, kad jų TIKRAI neliktų kur pvz patalynėje? gal išskalbti viską 90laipsnių temp? padėtų?
Atsakyti
Sveikutės, Esu ikimokyklinio ugdymo pedagogė - auklėtoja.Rugsėjo mėn. pastebėjau, kad vienas vaikas baisiai išbertas, tačiau paklausus mamos iš kur ši elergija, sužinojau baisų dalyką, kad tai blusų darbas. Tai nuo to karto ir vienas ir kitas vaikas pradėjo kasytis, o taip pat ir aš, kol pagaliau parsinešiau ta atsiprašant, brudą į namus.Vieną sugavau, užmušau, ir atrodo apie mėn. niekas nesikandžiojo, ir štai sau vėl apkandžiojimai.Patarkit, kokia efektinga priemone susidoroti su šiais baisiais parazitais?
Atsakyti
Siaubas kazkoks blink.gif o kazkokiu priemoniu imtis kad tas vaikas nesilankytu mokykloje, kol problemos neispres nera? Juk per viena kencia visa klase blink.gif kazkoks kosmaras. Deja ka patarti kaip jas isnaikinti neturiu, gal kokioj nors vet vaistinej kokiu nors preimoniu turetu? arba ten kur atvaziuoja i namus naikinti parazitu?
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2007 11 02, 20:01)
Siaubas kazkoks  blink.gif  o kazkokiu priemoniu imtis kad tas vaikas nesilankytu mokykloje, kol problemos neispres nera? Juk per viena kencia visa klase  blink.gif  kazkoks kosmaras. Deja ka patarti kaip jas isnaikinti neturiu, gal kokioj nors vet vaistinej kokiu nors preimoniu turetu? arba ten kur atvaziuoja i namus naikinti parazitu?

Būna kad rudeniop į namus ar butus iš rusių ar lauko prieina blusų. Būna kad ir kambariniai gyvūnai jų turi, bet kas augina kambarinius gyvūnus dažniausiai naudoja lašiukus ant gyvūno kaklo, nuo kurių tie gyviai išmiršta. Esant blusų reikia būtinai tinkamai išpurkšti kambarius tam skirtais spec. purškikliais, jų galima rasti vet. vaistinėse arba būna ir prekybos centruose toks purškiklis nuo blusų. Bet pasitaiko kad purkšk nepurškęs jų vistiek yra, tai būna kad problema dingsta tik išsikvietus spec. parazitus naikinančią firmą ir išdezinfekavus daugiabučio rūsį. Blusas naikinti būtina, patarčiau susitikti su to vaikučio tėvais ir paprašyti išdezinfekuoti namus, bei namo rūsį. Jeigu tėvai to nesiims reiktų pranešti higienos tarnybai, manau jie kažką tai patartų ar imtusi atitinkamų priemonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetė: 02 lapkričio 2007 - 20:13
Žiūrint kokios tos blusos, nes yra skirtingų. Pvz. berods šunų blusos nesikandžioja, kačių kandžiojas. O šiaip tai žinokit daugiaaukščių namų rūsiuose jų būna pilna, tik nelabai pastebim, bet va nueikit su baltom kelnėm, parėję vonioj papurtykit, jei yra tikrai parsinešit...Žodžiu žiauru, net neinu pas save...
Atsakyti
linete, bet koks vaiko tikrinimas ir apžiūrėjimas, tai vaiko teisių pažeidimas. Mes, pedagogai neturime teisės net prisiliesti prie vaiko. O padarysi pastabą tėvams, tai toooks skandalas gali kilti doh.gif. Taip ir parsinešam ir blusų ir kitokio gero.
Atsakyti