Įkraunama...
Įkraunama...

SOS - puola blusos:(

QUOTE(*weita* @ 2012 09 24, 11:50)
Nikkaa yra tik vienas vaistas begeline generaline tvarka ,siurbti, plauti grindis kas diena kas dvi ,patalyne skalbti daznai ,kuo maziau  dulkiu tuo geriau ,as del situ parazitu remonta dariausi miegamajame lupau kilimus , tapetus ,viska dazem lakavom tik kad jokiu tarpeliu nebuti jom isisukti ,ir aisku dabar kas dvi dienas plaunu siurbliuoju ,thu thu thu reikalai taisosi ...

uiiiiii, atrodo nebevau apsikuitus, ir ta tvarka ir svara buvo blink.gif patalyne ir taip keisdavau kiekviena savaitgali. o del tarpu, tai cia nelabai imanoma, pas mus visam name isklotos medines lentos grindys. o jos su tarpais apie 0,3mm. tad uzlakuoti g.gif jauciu besancu. beto, remontai padaryti, ir vel naujam... blink.gif lekiu i vet vaistine, perku priemones, na ir dezinfekcija siurbimas namu laukia. reiks kazkaip vyra ijungi si darba, nes as viena viso namo nepajegsiu sutvarkyt kad vienu ypu. verysad.gif gal kas isbande plaunama siurblį?? kazin jei baldus su kokiu trucu ipylus isplaut?? jauciu siurblys geriau istrauks, nei as su kempinemis. unsure.gif verysad.gif as dar taip siaubingai nesijauciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NIKKAA @ 2012 09 24, 12:40)
uiiiiii, atrodo nebevau apsikuitus, ir ta tvarka ir svara buvo  blink.gif patalyne ir taip keisdavau kiekviena savaitgali. o del tarpu, tai cia nelabai imanoma, pas mus visam name isklotos medines lentos grindys. o jos su tarpais apie 0,3mm. tad uzlakuoti  g.gif jauciu besancu. beto, remontai padaryti, ir vel naujam...  blink.gif lekiu i vet vaistine, perku priemones, na ir dezinfekcija siurbimas namu laukia. reiks kazkaip vyra ijungi si darba, nes as viena viso namo nepajegsiu sutvarkyt kad vienu ypu. verysad.gif  gal kas isbande plaunama siurblį?? kazin jei baldus su kokiu trucu ipylus isplaut?? jauciu siurblys geriau istrauks, nei as su kempinemis. unsure.gif  verysad.gif as dar taip siaubingai nesijauciau  unsure.gif

pas mane ir gi medines grindis pries tai buvo kilimai doh.gif va su kiliamis tai vajeeeeeeeeeee vaje kaip prasikeikiau ,o tuos grindu tarpus tiesiog issiurbliuoju gerai isplaunu arba paparastai arba su karstais garais... su grindim nera tiek problemu kiek kilimine danga, susitvarkysi 4u.gif sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2012 09 24, 17:05)
pas mane ir gi medines grindis pries tai buvo kilimai  doh.gif  va su kiliamis tai vajeeeeeeeeeee vaje kaip prasikeikiau ,o tuos grindu tarpus tiesiog issiurbliuoju gerai isplaunu  arba paparastai arba su karstais garais... su grindim nera tiek problemu kiek kilimine danga, susitvarkysi  4u.gif  sekmes smile.gif

ACIU. vakar pirma valyma dariau doh.gif ir supratau, kad arba iskart visam namui dezinfekcija, arba isnesami daiktai isnes kitur ir tada viskas vel isnaujo. tad isdezinfekavau ten kur radau ir lauksiu savaitgalio generaliniam tvarkymui blink.gif
Atsakyti
Geriausias būdas- tai pagauti.
O šiaip- jei tik pajuntu kad kažkas ropoja, greit visus visus rūbus sumetu į maišą ir COBRA pripurškiu, o paskui išskalbiu. Na kito atveju nematau- tik purškimas, plovimas, grindų siurbimas. doh.gif

Sėkmės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 09 24, 12:35)
Aš jau rašiau,kad yra spec. purškalai.Tik kad kai kurie brangūs,bet juo išpurškus pusei metų jokia blusa neatsiras.Flakonėlis kainuoja 60lt.Tik va man namui gan brangoka pasirodė ax.gif
Pirkau ampules vet.vaistinėj.Viena apie 3lt.Skiedi su vandeniu ir plauni plauni plauni grindis.Tada aš dar išpurškiau visus čiužinius,kaldras su tuo pačiu tirpalu.Pagalves,užvalkalus patalynės visus perskalbiau. Po kažkurio laiko vėl viską pakartojau.
Praėjo nemažai laiko,lyg ir nebematau jau g.gif

Ar skiriasi priemones nuo blakiu ir blusu g.gif
Laukiu didelio siuntinio is namu, kuriuose pasirode blakes doh.gif gun_bandana.gif noriu padaryti profilaktika unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 23 spalio 2012 - 06:35
Turejau ir as sita beda. Tik irgi nesupratau kas kanda nakti.
Va radau nebloga straipsni, gal kam pagelbes.

http://dezinfekcijos...zitu-ikandimus/
Papildyta:
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 10 23, 06:34)
Ar skiriasi priemones nuo blakiu ir blusu  g.gif
Laukiu didelio siuntinio is namu, kuriuose pasirode blakes  doh.gif  gun_bandana.gif noriu padaryti  profilaktika  unsure.gif

Manau nieko nesiskiria. Tik reiks turbut pati siuntini ispurksti dar neispakavus - kad neissilekiotu po namus g.gif
Atsakyti
QUOTE(yamuna2 @ 2011 09 19, 07:56)
Taip ir as galvojau, nes man ir galvoje tai apsigyveno, taciau jokiu glindu nesimato, o sapunai nuo uteliu padeda tik trumpam laikui, dvi dienas is eiles plaukus tepiau Hedrin, o ant trecios ir vel kutena (nors plaukai ir atrodo svaresni).
Rubus irgi skalbiau 60 laipsniu temperaturoje ir lyginau, bet vistiek uzsidejus po jais kazkas "vaiksto", nors siek tiek maziau nei nieko nedarant.
Mane pradeda apimti panika.
p.s. namus ir patalyne ispurske ir isdezinfekavo rimtas tuo uzsiimimantis zmogus.

radau kelis angliskus straipsnius, gal kas yra susidures su kazkuo panasiu:
http://www.askmehelp...h...=oldest&p=5
http://www.naturalgi..._parasites.html
Ka manot apie tai?

Hedrin padeda nuo galvinių utėlių - http://######/XR1dbH, o dar yra drabužinės, tai reikėtų kitų priemonių ieškotis nuo tokių parazitų.
Atsakyti
QUOTE(nikita4ever @ 2012 10 23, 21:02)

Manau nieko nesiskiria. Tik reiks turbut pati siuntini ispurksti dar neispakavus - kad neissilekiotu po namus  g.gif

Aciu aciuks.gif Taip ir padariau thumbup.gif net 2 kartus blush2.gif 3 paras pralaikiau uzdarytame stiklintame balkone rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi susidūrėme su šita problemėle.. ax.gif Esame seniau išbandę ampulę nuo blusų. Kažkas tokio:
http://www.15min.lt/...mosanampuls.jpg
Pirkau vet.vaistinėje, mokėjau nebrangiai. Tam kartui lyg ir padėjo. Iš kažkur vėl tu blusų atsirado, pastebėjau, kad katė ir kasosi ir laižosi kailį, vis nerimsta. Seniau esu išbandžiusi pigius nuo blusų lašus ant kaklo, tai nė velnio nepadėjo. Nupirkau už 20 lt, maždaug mėnesį blusų buvo nė kvapo. Kaip su jomis kovoti?, kokias priemones naudojat Jūs?, kas labiausiai padeda?, gal turit ką parekomenduoti?, kas tikrai būtų veiksminga. g.gif
Atsakyti
Sias ampoles ir mes perkame ir kuo toliau tuo labiau galvoju kviestis Dezinfa ( na pakainuos, bet gal isnaikins)
Na purskem tom ampolem , dar stipresni koncentrata padare ir ka ir sudas po 3 dienu vel velniai zino is kur , o jau namie nera nei vieno gyvuno. doh.gif ir grindis plaunu 2 kart per diena ir rubai visi isskalbti, ir kilimai isnesti laukan ir ispurtyti isplauti, na as isivaizduoju kur jos gyvena ( parketo tarpeliuose, bet tai kaip jas isnaikinti. Vyras taip pripurskia kad slapia net buna, bet tai laikina, ( mums aiskino , kad sis preparatas kiausineliu nenaikina, o tik suaugusias na gyvybingas blusas, o paskui juk issirita is tu kiausineliu kitos ir vel ciupt uz vadziu , is pradziu. Sakiau gal per retai purskem, db reiks kas 2 dienas ir taip visa savaite. Gal isnyks, nes baisu ir vaiko gaila ir saves sad.gif

O prasidejo kaip kate katuku atsivede doh.gif , ir isvezem db i kaima visa seimyna, nupirkom antkaklius ir tt.
Tai dingo gyvunai , pradejo esti mus sad.gif , o net geda , kam pasakyti, bet ziuriu straipsniu, daug ir cia ne mes vieni tookie , pasirodo gali is bet kur parsinesti, net is smelio dezes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2013 08 11, 20:45)
Sias ampoles ir mes perkame ir kuo toliau tuo labiau galvoju kviestis Dezinfa ( na pakainuos, bet gal isnaikins)
Na purskem tom ampolem , dar stipresni koncentrata padare ir ka ir sudas po 3 dienu vel velniai zino is kur , o jau namie nera nei vieno gyvuno.  doh.gif  ir grindis plaunu 2 kart per diena ir rubai visi isskalbti, ir kilimai isnesti laukan ir ispurtyti isplauti, na as isivaizduoju kur jos gyvena ( parketo tarpeliuose, bet tai kaip jas isnaikinti. Vyras taip pripurskia kad slapia net buna, bet tai laikina, ( mums aiskino , kad sis preparatas kiausineliu nenaikina, o tik suaugusias na gyvybingas blusas, o paskui juk issirita is tu kiausineliu kitos ir vel ciupt uz vadziu , is pradziu. Sakiau gal per retai purskem, db reiks kas 2 dienas ir taip visa savaite. Gal isnyks, nes baisu ir vaiko gaila ir saves sad.gif

O prasidejo kaip kate katuku atsivede  doh.gif , ir isvezem db i kaima visa seimyna, nupirkom antkaklius ir tt. 
Tai dingo gyvunai , pradejo esti mus sad.gif , o net geda , kam pasakyti, bet ziuriu straipsniu, daug ir cia ne mes vieni tookie , pasirodo gali is bet kur parsinesti, net is smelio dezes  blink.gif

Tai taip ir sako, kad reikia kartot kas kelias dienas, kad kai tik išsirita iš kiaušinėlių, jas vėl "uždochlint".
Aš kai atsimenu šitą košmarą fear.gif Mes iš vis jokių gyvūnų nelaikom.Tai uošvis užvežė jaučiu iš kaimo doh.gif bet aš purškiau su tom ampulėm viską - ne vien grindų tarpus, bet ir čiužinius kur miegam. Kosėjom visi nuo tų nuodų kokį mėnesį sad.gif Vargau tada juodai, trečia dar visai leliukas buvo. Vien prisimint šlykštu.......
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 08 11, 18:53)
Tai taip ir sako, kad reikia kartot kas kelias dienas, kad kai tik išsirita iš kiaušinėlių, jas vėl "uždochlint".
Aš kai atsimenu šitą košmarą fear.gif Mes iš vis jokių gyvūnų nelaikom.Tai uošvis užvežė jaučiu iš kaimo doh.gif bet aš purškiau su tom ampulėm viską - ne vien grindų tarpus, bet ir čiužinius kur miegam. Kosėjom visi nuo tų nuodų kokį mėnesį sad.gif Vargau tada juodai, trečia dar visai leliukas buvo. Vien prisimint šlykštu.......

Tai va kad bl dabar jau persimete is miegamo ir vaiko kambario persimete i svetaine ir kita kambari, , tai sakau jei is ten "isnyko", tai pamazu ir is kitur iskrapstysim doh.gif , o man tai isterija vos ne , nezinau kokio pagrindo tos ampoles ar man nekenkia, nors stwngiames isvaziuoti ispurske. ziauruuuu, viskas sakiau jokiuuu gyvunu namuose, bet pasiskaitineju straipsnius, tai gali ir nelaikyti namie nieko, o atsinesti is bet kur gali doh.gif Ot parazitai sad.gif o namo kvadratura didele, tai buna kad jau nebezinau ko imtis.. idomiu kokia koncentracija plauti grindis su actu ir muilu ( kazka girdejusi esu) g.gif
Atsakyti