negaliu patiketi, bet vakar vel viena stRikinejanti vabaliuka pagavau ir dbr esu isitikinusi, kad ten blusa... pyp pyp

uz kur galejom ju parsinesti. turim gyvuna, bet jis lauke gyvena, ir nublusintas....

prisiskaiciau, visokiu straipsniu kaip ju beveik neeina isnaikinti, kad jei vabaliukus nuzudai, kiausineliai nemirsta, ir kad po to jos vel issirita, ir taip opera be galo, ir pas mus namas........

man sokas.... kaip reikes tais parazitais atikratyt??? jokie aerozoliai siu padaru neiima, tik spec priemones, bet sitiek kvadratu, patalu ir visu adealu, kaip isvalyt, surast??? ir dar ta bruda aptikau antram aukste

SOS
Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2012 05 07, 14:24)
Iš pradžių net neturėjau menkiausio supratimo,kad mes jų turim. Žiemą naktim kai eidavau į WC,po grindis lakstydavo toj patalpoj (ten kartu ir dušas) tokios kaip mini kirmėlytės.Beprotiškai greitos.Na,galvojau nuo drėgmės kažkas atsirado,nes gan prastai su ventiliacija dušo patalpoj. Jokių sukandimų niekas neturėjom.
Šiaip esu normaliai tvarkinga,namus plaunu kas 1-2dienas,nes su trim vaikais greit susipurvina viskas,tad nesu blyn apsileidėlė
Neseniai vyriausia dukra atsikeldavo rytais sukandžiota.Galvojau iš darželio kokia nesamoningą ligą parsinešė

Tai dar visa laimė,kad nenutempiau pas gydytoją

tai iš kart spėju sakytų,kad va daugiavaikiai,tai apsileidę
Tą pačią dieną radau ant mažiausios tris juodus vabaliukus.Iš kartbuvo aišku,kadblusos,nes kaime vaikystėje mačius buvau ne kartą.
Iš kart pasigooglinau,supratau,kad tos mažos kirmėlytės,tai blusų lervos

Pradėjau kreipt dėmesį į visus juodus taškiukus,ir vis randu pastoviai.Plaunu namus kasdien visokiais cilit bang.Skalbiu ar taip ar taip kasdien.Kas kvailiausia,kad visą gyvenimą plaudama namus ir baldusvisus išstumdau.Vienintelė spinta lieka nejudinama.
Na vienžo,švara jokių rezultatų neduoda.Cilit bangai ir ajaxai irgi nieko.Kaip laksė ten tos lervos,taip laksto
Išlupau šiandien bortelį dušo.Galybė lervučių.Nuskandinau gausiai cilit bangu.Iššveičiau.
Nusipirkau Neostomosan tirpalo ampulėse,visus namus gausiai išploviau su juo.Tipo sakė vet.vaistinėj net pakartotinai nereikia plauti.Bet vistiek plausiu po trijų parų.Būt gerai ir dar kokio purškiamo nusipirkt.
Blem,aš paranojiškai negaliu pakęsti visokių tokių parazitų.Net į šiltnamį negaliu eit,kol vyras varlių neišneša.Nebegaliu miegot naktim,pastoviai man vaidenais,kad kažkas lipa manim,kanda.Nors realiai kanda tik vyriausiąją dukrą.O kas dar kvailiau,kad mano vyras netiki,kad blusų namie yra

O dar kai pasakiau,kad jo tėvas vis užveža (nes jie kaime antisanitarinėm salygom gyvena,su lauko šunim vienoj lovoj miega

).Vienžo nesuprasta esu
Nepykit,kad taip išsiplėčiau,bet neturiu net kam pasipasakoti apie tokį dalyką,nes likčiau nesuprasta

Net dukros į darželį neleidžiu,kol įkandimai nesugis,kad neduok Die kas pamatę,dar gėdint vaiką pradėtų
na bent jau zinai, kas uznese. as taip pat manau, kad nesu kokia apsileidele. tvarkau namus, plaunu sveiciu. ir sast ir mano vyra pradejo kast kazkas. taip kando kando ir mes nuvaziavbom pas odos gydytoja. sako panasu, kad gali blut blakes, bet tiksliai pasakyt negalim. na israse vaistuku, vyras pasitepe ir viskas per pora savaiciu dingo. nei manes nei vaiko nekando. sakom, gal koks uodas. bet dingo ir dingo. tik dbr vel pradejo kast. ir ne per seniausiai pirma karta pamaciau ta bjaurybe.

ir vakar vakare dar viena. as visa nakti nemiegojau, laukiau kol isaus rytas prisiskaitysiu apie priemones ir leksiu i veterinarke, po darbu laukia ilgos praceduros. tik va kaip tu baldu as nepajegsiu isstumdyt.... ir as kai pagalvoju, kad visa nama kaizkaip reikes isdezinfekuot, jas isgaudyt. visus patalus, visus adialus, man iskart rankos nusvyra. kad dar sunaikini visas bjaurybes ir baiktas krukis, o cia dar vienos keicia kitas.....

zinau, kad uk naudoja tokias dumines bonkutes, kur blakes naikina, kaina lyg vieno apie 60 svaru....

kazin panasiu LT produktu yra????
Beje Alekto kaip tau pavyko isnaikinti?