QUOTE(marlene @ 2012 10 07, 18:56)
Nepavyko ir man su lygintuvu užklijuoti. Situacija kaip ir kitoms, kurioms nepavyko... "dariau viską kaip parašyta, bet...."

Aš lyginau uždėjus sviestinį popierių. Gavosi taip, kad man prisilygino visas tas sviestinis popierius

Klijų per daug?
va ir ne kaip parašyta darei
Sviestinis tikrai neturėtų būti minimas, nes jis ir yra problema...
Servetėlė kai klijuojasi, jos poros atsiveria (nagi popierius, jis juk plečiasi) ir į poras susigeria klijai (arba jei klijuojama ant lako - lakas).
Sviestinis nepersigeriantis, todėl jis pasidarė servetėlei kaip atvirkštinis "pagrindas", ant kurio persimetė klijai kartu su visa servetka.
Pabandyk ant kokio lentgalio su nereikalinga servetėle paeksperimentuoti, negadindama gero darbelio.
Minimas aprašymuose batistines servetėles pakeisk kokiais senais brangiausio marškiniais, iškirpusi iš nugaros gerą gabalą - tas audinukas plonas ir geros lygios tekstūros, per jį irgi turėtų gerai klijuotis.
Tik merginos, klijuoti su lygintuvu reikia išmokti greitai, nežaidžiant ilgai, ir lygintuvo temperatūra neturi būti aukšta, kitaip sudeginami ar lakas ar klijai, ir gaunasi šnipštas.