QUOTE(evaneva @ 2010 08 19, 16:40)
Laba diena O sakykit, kada reikia ant uzklijuotos lygintuvu serveteles tepti klijus: kai ji atvesta nuo lygintuvo ar dar karsta/silta ? Gal galite pasakyti kiek mazdaug laiko lyginate? is ko sprendziate kad servetele jau visur prisiklijavo ir uztenka lyginti? Aciu uz atsakymus.
Klijus tepu, kai visiškai atvėsta. Kiek laiko lyginti - negaliu tiksliai pasakyti . Lyginu ilgi lygintuvo nelaikydama vienoj vietoj ir palyginus vis pabandau labai atsargiai atkelti popierių nuo paviršiaus. Kartais būna, kad servetėlė prikimba prie to kepimo popieriaus, tada dar lyginu Stengiuosi nedaryti staigių judesių, kad, jei servetėlė prikibusi prie popieriaus, staigiai keliant nesuplyštų (nežinau, ar aiškiai aš čia) Aš dar kai jau popierius gerai nusiima ir "neatkelia" su savimi servetėlės, palaukiu, kol atvės, tada dar uždedu popierių ir palyginu, o po to, kai vėl atvėsta - tepu klijais.
Nežinau, gal galima ir ant karšto/šilto paviršiaus tepti klijus, bet aš įsitikinau, kad kantrybė dekupaže - sėkmės garantas