Įkraunama...
Įkraunama...

Didelių motyvų klijavimo būdai

QUOTE(efauto @ 2010 07 30, 13:59)
su lipalu geltonuos, o su laku ne.
as didelius motyvus klijuoju pirmiausia po vandens srove, o paskui(kol vanduo neisdziuvo) su pirstu isteplioju laka.

O kuo skiriasi po vandens srove ar mirkant balutej? Man kaip bebandyciau po srove visvien gaunasi galu gale kad balutej lyginu rauksles susidariusias... doh.gif
Atsakyti
reikia didesnes sroves ir biski pakreipti daikta, kad rauksles nuplauktu su srove. balutej dar nebandziau, nes po srove puikiausiai pavyko. gavosi vos kelios mazos rauksleles, tai as tepdama laka su pirstu, jas islyginau.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 31, 13:51)
reikia didesnes sroves ir biski pakreipti daikta, kad rauksles nuplauktu su srove. balutej dar nebandziau, nes po srove puikiausiai pavyko. gavosi vos kelios mazos rauksleles, tai as tepdama laka su pirstu, jas islyginau.

As kai skaiciau apie si buda, tai kaip tik rase, kad po plonyte srovele reikia g.gif O servetele uzdedate ir kaip prilaikote? Ar tik virsutine dali prilaikote ir ar neplysta ji jums? doh.gif Man ji visa suslampa, momentaliai susirauksleja ir gaunasi, kad vel balutej viska lyginu verysad.gif
Atsakyti
as meginau su maza srovele, tai tada gavosi rauksles. as kai uzdedu servetele ant daikto, prilaikau uz vieno sono, atsisuku smarkia srove ir kisu po ja. meginau ir su maza srovele, tad adaug rauksliu pasidaro, o po didele ne. tai as atsargiai pasukineju daikta po ta srove ir viskas issilygina. plysta plonos serveteles, as buvau ne viena sugadinusi, kol ismokau wink.gif megink dar karta ir dar karta, kol pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 31, 20:26)
as meginau su maza srovele, tai tada gavosi rauksles. as kai uzdedu servetele ant daikto, prilaikau uz vieno sono, atsisuku smarkia srove ir kisu po ja. meginau ir su maza srovele, tad adaug rauksliu pasidaro, o po didele ne. tai as atsargiai pasukineju daikta po ta srove ir viskas issilygina. plysta plonos serveteles, as buvau ne viena sugadinusi, kol ismokau wink.gif megink dar karta ir dar karta, kol pavyks 4u.gif

Reikes meginti doh.gif dar klausimai - ar pavirsiu laikote labai staciai, ar gulsciai, kokiu mazdaug kampu? Ir slapinti pradedate nuo vidurio ar nuo kurio nors krasto? 4u.gif
Atsakyti
laikau kokiu 20 laipsniu kampu, kad rauksles nubegtu su srove. slapinu nuo vidurio ir suku ratu.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 07 31, 22:16)
laikau kokiu 20 laipsniu kampu, kad rauksles nubegtu su srove. slapinu nuo vidurio ir suku ratu.

Na reiks bandyti, kol kas man su dideliu plotu klijavimu nekaip sekasi doh.gif aisku, ir praktikos ne per daugiausia... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, nezinau, i tema as cia ar nelabai, bet norejau pasiklausti kokius karstus klijus geriausia pirkti ir kiek jie mazdaug kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 08 01, 18:32)
Sveikos, nezinau, i tema as cia ar nelabai, bet norejau pasiklausti kokius karstus klijus geriausia pirkti ir kiek jie mazdaug kainuoja? ax.gif

Ta prasme klijus, ant kuriu galima lygintuvu servetele klijuoti? blush2.gif Ar as kazka praleidau?
Kiek suprantu tokiam klijavimui bet kokie dekupazui skirti klijai tinka, geriausiai dekupaziniai tinka, nes Lipalas geltonuoja, bet galima ir akrilini laka naudoti.
Atsakyti
sveikutes. turiu klausymuka....
uztepiau klijus, isdziovinau, prilyginau servetele, o toliau?
ar klijus dar reikia tepti, ar galiu lakuoti? hmmm?
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 08 10, 19:58)
sveikutes. turiu klausymuka....
uztepiau klijus, isdziovinau, prilyginau servetele, o toliau?
ar klijus dar reikia tepti, ar galiu lakuoti? hmmm?

Kiek supranu, tai lakuoti galima, tik atsargiai, nes man rauksletis pradejo kai lakuoti pradejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 08 10, 19:16)
Kiek supranu, tai lakuoti galima, tik atsargiai, nes man rauksletis pradejo kai lakuoti pradejau  doh.gif

vat butent taip ir atsitiko g.gif
gal kokio pasiulymu kaip to isvengti?
Atsakyti