Įkraunama...
Įkraunama...

Didelių motyvų klijavimo būdai

QUOTE(Raseleb @ 2010 07 23, 21:14)
Reikia klijuoti ant išdžiuvusių klijų. Taip būtent tada kai pertepinėji klijais ar laku ir išmeta pūsles ar raukšles

O kazkas rase, kad ant lako irgi galima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 07 23, 21:43)
O kazkas rase, kad ant lako irgi galima?  unsure.gif

Tikrai negaliu pasakyti nes nesu bandžiusi g.gif . Gal reikia palaukti, pasakys merginos kurios bandė klijuoti ant lako
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 05 14, 20:22)
mano metodas- klijai turi būti kuo tirštesni, netgi tinka sutirštėjas  akrilinis lakas, klijai turi būti normaliai išdžiūvę, servetėlė prieš tai būtinai išlyginta, nes lieka lenkimo linijos ir gofruotas kraštelis. Lyginant ant servetėlės užtiesiu popierinį rankšluostį, lyginu karščiausiu režimu. Kai jau matau,kad dauguma ploto prilipę nuimu popierinį rankšluostį ir truputį vėsesniu lygintuvu palyginu neprilipusias vietas. Galiausiai viską pertepu dekupažo klijais.

Na stai, radau, tas pats postas biggrin.gif Gal mano lakas nebuvo pakankamai tirstas? g.gif Reikes su dekupaziniais klijais pabandyti.
Atsakyti
Ka tik isbandziau serveteles klijavima lygintuvu ax.gif is pradziu apsidziaugiau, kad viskas labai lygiai prilimpa, bet kai po lyginimo tepiau klijus servetele susiraukslejo, ji tarsi pradejo tampytis doh.gif Tai va taip ir nesupratau kodel, nes atrode, kad po lygintuvo viskas graziai prilipo, gal per daug lyginau, ir kaip raseleb minejo, perkaitinau klijus. O sakykit, klijus reikia tepti, kai viskas atvesta, ar is karto nukelus lygintuva ant dar karsto pavirsiaus?
Atsakyti
QUOTE(evaneva @ 2010 07 29, 20:58)
Ka tik isbandziau serveteles klijavima lygintuvu  ax.gif  is pradziu apsidziaugiau, kad viskas labai lygiai prilimpa, bet kai po lyginimo tepiau klijus servetele susiraukslejo, ji tarsi pradejo tampytis  doh.gif  Tai va taip ir nesupratau kodel, nes atrode, kad po lygintuvo viskas graziai prilipo, gal per daug lyginau, ir kaip raseleb minejo, perkaitinau klijus. O sakykit, klijus reikia tepti, kai viskas atvesta, ar is karto nukelus lygintuva ant dar karsto pavirsiaus?

Vat ir man tas pats buvo, tik as ant isdziuvusio lako klijavau doh.gif
Kai susiraukslejo, bandziau islyginti pirstais kazkiek, bet pradejo plysineti, o man kaip tycia reikejo islekti, tai kai grizau viskas su visom raukslem buvo isdziuve... Emiau sviestini popieriu, lygintuva ir per ta popieriu vel lyginau. Lakas buvo saunu, tai neprilipo, nezinau, kaip su kitokiu butu buve.. g.gif Siaip ne taip kazkas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Nor4jau paklausti, gal kas bandėte su lipalu?
Nes reikia išklijuoti didelį paviršių, tai bijau, kad su perkant dekupazo klijus subankrutuosiu.
Atsakyti
Esu klijavusi su lipalu lygintuvu - metodas veikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2010 07 30, 08:25)
Nor4jau paklausti, gal kas bandėte su lipalu?
Nes reikia išklijuoti didelį paviršių, tai bijau, kad su perkant dekupazo klijus subankrutuosiu.

klijuok su vandeniniu laku..puikiai klijuoja, jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2010 07 30, 09:27)
Esu klijavusi su lipalu lygintuvu - metodas veikia. smile.gif

O nepageltonuoja? g.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2010 07 30, 09:34)
klijuok su vandeniniu laku..puikiai klijuoja, jokiu problemu.

Kas tas vandeninis lakas ir kur jo yra pirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 07 30, 11:11)
O nepageltonuoja?  g.gif
Kas tas vandeninis lakas ir kur jo yra pirkti?  blush2.gif

paprastas akrilinis lakas.vandens pagrindu, ne spiritinis.tas pats kuriuo uzbaigi darbelius.
Atsakyti
Dėkui bandysiu abu variantus.
O jeigu geltonuos tai bus dar geriau wink.gif
Atsakyti
su lipalu geltonuos, o su laku ne.
as didelius motyvus klijuoju pirmiausia po vandens srove, o paskui(kol vanduo neisdziuvo) su pirstu isteplioju laka.
Atsakyti