Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Latvijoje

QUOTE(Indra A. @ 2010 12 08, 13:05)
Tas kalnas, kur už šito didžiojo, tai man patiko. Praeitais mokiausi slidinėt, tai manasis mane atsiviliojo ant jo. Ir teko slyst apačion biggrin.gif O prieš tai kylant moteris įsimūrijo į mišką..
O jūs su nakvyne važiavot?
Kaip tik ryt poryt sniegą žada, 5ienį slidžių nomuotis ir į trasą bigsmile.gif
Ir aš manau, kad savaitgalį bus daug žmonių.

Man ir tas kalnas, uz sito didziojo patinka, o ant sito as bijau. Bet va beda, nera kito nusileidimo, jei jau nebenori ciuzineti, vistiek turi ji iveikti, jei nori grizti laugh.gif

O mes LV gyvename, tai mums viskas po ranka ax.gif ax.gif
Uzsimanem, ant slidziu ir i trasa biggrin.gif
As tik slide nuomuojuosi ir viskas.
Na galetu pasnigti, nes jau visur tas purvas toks matosi, nes buvo truputi atsile cia LV. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir oras, šlapdriba. Tikiuosi neatšals, nes eismas tai doh.gif Jau geriau pūga ir daug sniego bigsmile.gif user posted image
Na aš dar nuo šito didžiojo nečiuožiau. Norėčiau, bet šiais metais nei karto ant slidžių nestovėjau, o ir labai jau neviliojančiai ir grėsmingai jis man atrodo. Ypač, iš karto ta aikštelė apačioj. Reiks dar varlinuke prisimint kas ir su kuo valgoma lotuliukas.gif O be to mūsų labai didelė kompanija važiuoja, tai gal ir pamokyt reiks, pabūt kartu, kad nebūtų taip baisu blush2.gif
O kur Latvijoj gyvenat? Gal galit pasiūlyt kokį namą ar pigų viešbutuką? Dar galvojam Jūrmaloj apsistot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 09 gruodžio 2010 - 08:31
Kazin ar Riesutkalnis veiks per Kaledas 25d g.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2010 12 10, 19:47)

Turetu dirbti, pernai dirbo. Ten pas juos ir Naujus galima sutikt.
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2010 12 10, 19:47)

Manau, kad veiks, kol kas dar nieko neraso, kad neveiktu
Atsakyti
O jei yra čia Šiauliečių, gal kas žino, ar geriau slides, batus nuomuoti Šiauliuose ar ten vietoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2010 12 11, 05:27)
O jei yra čia Šiauliečių, gal kas žino, ar geriau slides, batus nuomuoti Šiauliuose ar ten vietoje g.gif

Nueikite i ju internetini puslapiuka, ir paziurekite kokios kainos jums cia LV bus, ir kokios nuomos kainos yra LT.
Jei LT ryskiai pigiau, tada nuomuokites aisku LT, o jei tas pats, galite ir cia vietoje viska nuomuotis. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 09, 05:29)
Nu ir oras, šlapdriba. Tikiuosi neatšals, nes eismas tai doh.gif Jau geriau pūga ir daug sniego bigsmile.gif user posted image
Na aš dar nuo šito didžiojo nečiuožiau. Norėčiau, bet šiais metais nei karto ant slidžių nestovėjau, o ir labai jau neviliojančiai ir grėsmingai jis man atrodo. Ypač, iš karto ta aikštelė apačioj. Reiks dar varlinuke prisimint kas ir su kuo valgoma  lotuliukas.gif O be to mūsų labai didelė kompanija važiuoja, tai gal ir pamokyt reiks, pabūt kartu, kad nebūtų taip baisu blush2.gif
O kur Latvijoj gyvenat? Gal galit pasiūlyt kokį namą ar pigų viešbutuką? Dar galvojam Jūrmaloj apsistot smile.gif

Sveikute, na cia jokios slapdribos nera, oras nuostabus, aisku praejo puga, tai manau trasos bus liuks dabar bigsmile.gif
Aisku jei viskas primirsta, tai reikia pirma varlinyke apsilti biggrin.gif
Mes LV gyvename centre, ir soriukas del kokios nuomos, tai nelabai zinau situo klausimuku blush2.gif
reikia ieskotis per neta gal g.gif g.gif
nes zinau, kad su nuoma yapc Jurmaloje, nekas.
o jus paziurekite buna viesbutukai, prie kalnu. jei jusu dar didele kompanija vaziuoja, tai manau bus ir viskas pigiau, kalbu apie viesbutuka.
Zinau, kad yra prei zagarkalns kur apsistoti ax.gif
ziurekite ju tinklalapyje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alicija.ali @ 2010 12 10, 16:17)
Turetu dirbti, pernai dirbo. Ten pas juos ir Naujus galima sutikt.

Mes pernai taip ir sutikom naujus. zagarkalne 4u.gif
visai smagu. buvo pasirodymai instruktoriu nuo kalnu, su visokiai fakelais deganciais thumbup.gif
o jei dar sutikti naujus su didesne kompanija, isvis liuks. pernai maciau buvo zmones ir su kaukemis, visokiomis ir su kostiumais. lapiu, vilku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 12 11, 13:39)

Grįžom naktį thumbup.gif Taip greit savaitgalis praėjo, taip nesinori dirbt ax.gif Taip, ten LV tai orelis nepalyginsi kaip čia. Ten sninga. Dar vakar pavažiavom iki Jurmalos, pūga didžiausia doh.gif Vėlokai iš Riekstukalns išvažiavom, pūga baisi buvo. LT ramu.
Su MB pagalba nuslidau nuo to kalno, kur į kavinę, nu nerealiai thumbup.gif Praeitais metais labiau bijojau slidinėt. Šiais jau labai patiko biggrin.gif Aišku, apšilau žioplinyke.
Mes išsinuomavom kambariukus ten šalia, mielzkalne. Vidury miško, taip pasakiškai. Namas rąstinis, lb gražiai įrengtas, miške. Beje, ten ir yra trasa, tik mum ji nepatiko biggrin.gif Nu buvo super super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 13 gruodžio 2010 - 08:26
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 13, 05:22)
Grįžom naktį thumbup.gif Taip greit savaitgalis praėjo, taip nesinori dirbt  ax.gif  Taip, ten LV tai orelis nepalyginsi kaip čia. Ten sninga. Dar vakar pavažiavom iki Jurmalos, pūga didžiausia doh.gif Vėlokai iš Riekstukalns išvažiavom, pūga baisi buvo. LT ramu.
Su MB pagalba nuslidau nuo to kalno, kur į kavinę, nu nerealiai thumbup.gif Praeitais metais labiau bijojau slidinėt. Šiais jau labai patiko biggrin.gif Aišku, apšilau žioplinyke.
Mes išsinuomavom kambariukus ten šalia, mielzkalne. Vidury miško, taip pasakiškai. Namas rąstinis, lb gražiai įrengtas, miške. Beje, ten ir yra trasa, tik mum ji nepatiko biggrin.gif Nu buvo super super thumbup.gif

Sveikute,
oj kaip saunu, kad jums viskas labai patiko 4u.gif ir kad radote, kur vietoje apsistoti smile.gif isivaizduoju kaip saunu buvo, miske trobeleje, daug sniego , visa romantika.. wub.gif
Jo su sniegu mums sekasi, vakar visa diena tokia puga buvo, kad mano maza masiniuke, po tokiu pugu, tapo kaip dzipas geras lotuliukas.gif sitiek sniego nat jos... doh.gif
o mes si savaitgali nebuvo niekur ant kalnu. nes dirbome, nebuvo laiko. o vakar tai kaip minejau tokia puga, kad ojoj....
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 12 13, 14:20)

Mes iš anksto užsisakėm, o kai atvažiavom, pasijautėm kaip pasakoje. Daug daug sniego, nuostabūs medžiai apsnigti, namas rastinis ir apšviestas prūdas. Nu pasakaitė wub.gif Klausiau saviškio ar tikrai čia atvažiavome lotuliukas.gif
Romantika ne tas žodis.. Taip atpalaiduoja. Sėdi prie židinuko, kaifuoji ir žiūri kaip pusto wub.gif
Iš tos serijos "Kai užaugsiu būsiu džipas" biggrin.gif
Aha, Latvijoj vakar tai siaubas, kas dėjosi. Pūga, matomumas mažas, kelias slidus. O dar atsiranda durnių norinčių lenkt blink.gif Atsidarau delfi.lt ir straipsnis, kad Lietuvos keliai tragiški, tai net juokas suemė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 13, 11:08)
Mes iš anksto užsisakėm, o kai atvažiavom, pasijautėm kaip pasakoje. Daug daug sniego, nuostabūs medžiai apsnigti, namas rastinis ir apšviestas prūdas. Nu pasakaitė wub.gif Klausiau saviškio ar tikrai čia atvažiavome lotuliukas.gif
Romantika ne tas žodis.. Taip atpalaiduoja. Sėdi prie židinuko, kaifuoji ir žiūri kaip pusto wub.gif
Iš tos serijos "Kai užaugsiu būsiu džipas" biggrin.gif
Aha, Latvijoj vakar tai siaubas, kas dėjosi. Pūga, matomumas mažas, kelias slidus. O dar atsiranda durnių norinčių lenkt  blink.gif Atsidarau delfi.lt ir straipsnis, kad Lietuvos keliai tragiški, tai net juokas suemė lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif "Kai užaugsiu būsiu džipas"
Jau tikrai. dar vakar saviskiui sakau, o dzipa man nupirkai kaledom lotuliukas.gif
IndraA, o kur jus ta viesbutuka cia atradote?
gal gali imesti internetini ju puslapiuka 4u.gif
Noreciau ir as i tokia pasaka papulti, kaip sitiek daug sniego, dar prudas ir zidinukas wub.gif , tikrai atpalaiduoja, jei dar su gera draugu kompanija.
Beje girdejau per LV radija, kad vakar ant kalnu , nemazai zmoniu patyre traumas. 3 is ju Lietuviai. tik gaila nenugirdau, ant kokio cia kalno g.gif
Atsakyti
Sugalvojome ir mes šiemet pradėt slidinėt, tai žadame vykti per Kalėdas. Kadangi aš ir vyras esame žaliukai - niekaip negalim išsirinkt ant kurių kalnų pradėti savo slidinėjimo karjerą cool.gif . Renkamės tarp Riekstukalns, Jakaba grava, Zviedru cepure, nes jie arčiau vykstant iš Klaipėdos. Skaičiau ir apie Lido trasas, kurios butent rekomenduojamos pradedantiesiems, bet jau labai ilga kelionė gaunasi ~ 6 h. Gal kas turite kokių svarių pastebėjimų, kurie leistų mums greičiau apsispręsti, o dar ir nakvynę reiks rezervuotis, žodžiu, laiko nedaug - reikia skubėt blink.gif
Atsakyti