Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Latvijoje

O mano pagrindiniai reikalavimai striukei - kad būtų ne per karšta. Gariūnuose radau mano minimalius reikalavimus atitinkančią už 150 Lt. Iki -10 slidinėju po striuke tik maikutę trumpom rankovėm pasivilkęs. Įsigijau ir paprasčiausią termo kostiumą, ant kalniuko jo dar neišbandžiau, bet praeito sekmadienio snaigės žygį (lyguminėm) pračiuožiau tik su džemperiu ir buvo šilta smile.gif
Papildyta:
Plyšta ir tos geros, virš 100 lt pirštinės.. O kasdieninė striukė tiktų tik slidžių pabandymui arba labai neaktyviam slidinėjimui, nes būtų per karšta, greičiausiai varžytų judesius. Na, bet galima atrasti kompromisinių variantų smile.gif
[/quote]

Na cia kaip kam,vyrams tai visada buna karsta, jie gali slidineti ir trumpom rankovem hihihi.gif. As vykau su plona, bet pukine striuke, tai normaliai, buvo momentais per silta, bet gana patogiai. As patarciau kelnes pirkti tik aukstesnes ir su petnesomis, o striuke, kad dengtu uzpakaliuka, nes kai griuvineji prilenda sniego... net i kelnaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2011 01 13, 19:17)

Na cia kaip kam,vyrams tai visada buna karsta, jie gali slidineti ir trumpom rankovem  hihihi.gif. As vykau su plona, bet pukine striuke, tai normaliai, buvo momentais per silta, bet gana patogiai. As patarciau kelnes pirkti tik aukstesnes ir su petnesomis, o striuke, kad dengtu uzpakaliuka, nes kai griuvineji prilenda sniego... net  i kelnaites blush2.gif

Spec striukės dažniausiai turi tokį "sijonėlį", kad sniego į kelnaites neprilįstų lotuliukas.gif Reikia tik nepamiršti jo užsisegti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PocketRocket @ 2011 01 13, 19:26)
Spec striukės dažniausiai turi tokį "sijonėlį", kad sniego į kelnaites neprilįstų  lotuliukas.gif  Reikia tik nepamiršti jo užsisegti  biggrin.gif

O cia tai suintrigavai, reiks butinai ieskotis to sijonelio, nes labai nesmagu slapiu uzpakaliuku slidinet hihihi.gif
Atsakyti
Sakykit, kas buvote Riekstukalns. Ar yra ten kur pavalgyti?
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 01 14, 15:45)

Ten pat yra kavinuke, tik nezn koks maistas. biggrin.gif Gal greitas, o gal ir normaliai yra pavalgyti.
Mes isipilame i termosiuka arbateles, kavytes, kokios vistos keptos paruosiu, draugai dar ka nors pasiema taip ir pavalgom. Labai skaniai, ax.gif gryname ore.
Atsakyti

Viena ten ta kavine, riekstukrogs vadinasi. Ten tokia a la savitarna, maisto prideta, pirstu rodai, ka idet smile.gif kepsniu visokiu yra, kotletu, garnyru ir t.t. pakankamai normaliai papietavom smile.gif

Kazi kaip dabar Latvijoj su sniegu...pas mus klp jis visas i leda pavirto sad.gif idomu, kaip ten trasos, gal kas buvo
Atsakyti
QUOTE(salomena @ 2011 01 14, 23:42)
Viena ten ta kavine, riekstukrogs vadinasi. Ten tokia a la savitarna, maisto prideta, pirstu rodai, ka idet smile.gif kepsniu visokiu yra, kotletu, garnyru ir t.t. pakankamai normaliai papietavom smile.gif

Kazi kaip dabar Latvijoj su sniegu...pas mus klp jis visas i leda pavirto sad.gif idomu, kaip ten trasos, gal kas buvo

Nors buvau prieš savaitę, bet iki šiol sniegas tikrai nenutirpo. Bent po pusę metro gerai suspausto turi prisigaminę, paprastai vos ne iki pavasario vidurio jis išsibūna, kai Lietuvoj po atlydžio jau ir gatvės, ir laukai būna išdžiūvę biggrin.gif Jei trasos apledėja, tai jas suretrakuoja ir vėl kaip naujos smile.gif
Atsakyti

trumpa pagrindiniu Latvijos slidinejimo centru santrauka
Atsakyti
Patarkit, ar verta Latvijon važiuoti slidinėti kokiom penkiom dienom? Ar ten būtų ką veikti? Ar tada geriau - kokia Lenkija, Slovakija?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 01 19, 14:21)
Patarkit, ar verta Latvijon važiuoti slidinėti kokiom penkiom dienom? Ar ten būtų ką veikti?  Ar tada geriau - kokia Lenkija, Slovakija?

Aš Slovakijoj, Lenkijoj neslidinėjus, bet pažįstami, kurie slidinėjo, jiems labiau Latvija patiko.
O ką 5dienas veikt tai jau jūsų fantazija. Slidinėt, vakare į pirtelę, prūdą, Jūrmala gal 50km nuo Riekstukalns.
Papildyta:
QUOTE(Jollė @ 2011 01 13, 19:17)
O mano pagrindiniai reikalavimai striukei - kad būtų ne per karšta.

O aš buvau radusi kelnes su striuk, nu idealias, kokių norėjau. Ir taip greitai nupirko jas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(PocketRocket @ 2011 01 13, 19:26)
Spec striukės dažniausiai turi tokį "sijonėlį", kad sniego į kelnaites neprilįstų  lotuliukas.gif  Reikia tik nepamiršti jo užsisegti  biggrin.gif

Nu šito aš dar negirdėjau ir nemačiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir dar vienas klausimas - gal jau toks ir buvo, bet būčiau dėkinga už atsakymą.. blush2.gif
Kur Latvijoje geriau ne itin pažengusiems, mėgstantiems ramų slidinėjimą?
Atsakyti

Nu šito aš dar negirdėjau ir nemačiau lotuliukas.gif
[/quote]
Cia matyt norejo pasakyti apie striukeje vidineje puseje esanti uzsegima ties liemeniu. Todel pavadino ji zodziu "sijoneliu" 4u.gif
Papildyta:
Flight 4u.gif
Mano manymu taip ilgai slidineti Latvijoje nusibos. Na, 3 dienas gal neprailgs.
Vaziuokite i Ozkalni ir Zagarkalni. Ten tikrai atrasite trasu savo lygiui. Pirma diena slidinekite Zagarkalni, o kita diena Ozkalnyje.
Turetu patikti. 4u.gif Nuvaziuokite ir pamatysite, tos trasaos salia viena kitos.
Atsakyti