Teko netiketai man Austrijos Alpes aplankyti Tai mergaites Latvijos kalniukai - "siemkos"pries Alpes. Va, ten tai"kietas riesutelis". Trasos ilgos - pailseti reikia, kad nuciuoztum visa. Bet svarbiausia labai aukstos, kalbu apie melynas. Nors man raudonos tolygios melynom.
Galvojau, kad moku slidineti, bet pasirodo, kad nelabai. Dabar grizus i Latvija instruktoriu butinai imsiu, tegul lauzo jis mane.
Ir patariu visoms nesimokykite pacios, negailekite pinigeliu. Nors mane moke pirma karta instruk, bet matyt buvo maza.
QUOTE(alicija.ali @ 2011 01 12, 19:22)
Teko netiketai man Austrijos Alpes aplankyti Tai mergaites Latvijos kalniukai - "siemkos"pries Alpes. Va, ten tai"kietas riesutelis". Trasos ilgos - pailseti reikia, kad nuciuoztum visa. Bet svarbiausia labai aukstos, kalbu apie melynas. Nors man raudonos tolygios melynom.
Galvojau, kad moku slidineti, bet pasirodo, kad nelabai. Dabar grizus i Latvija instruktoriu butinai imsiu, tegul lauzo jis mane.
Ir patariu visoms nesimokykite pacios, negailekite pinigeliu. Nors mane moke pirma karta instruk, bet matyt buvo maza.
Sveikinimai uz drasa ir ryzta vykti ant tokio lygio kalnu , as tai kol neisbandysiu visu Latvijos "siemku", toliau vykti nesirysiu
Jei neturi nieko savo. Tai vykstant slidinėti į Latviją geriau vežtis ar vietoje nuomotis inventorių? patarkite, prašau
Nuomuotis ir vežtis iš čia
QUOTE(ikeja @ 2010 12 29, 16:04)
sveiki, taigi ar gali kas parasyti, kur geriausia jau mokantiems slidineti, kuris kalnelis, aciu aciu
Labai smagi vieta yra Zagarkalns. Yra visokiausių traselių ir pradinukams, ir patyrusiems. Du snow parkai, vienas pradedantiesiems, kur nedideli tramplynukai, galima mokytis elementarių šuoliukų, 180°, aukščio netgi 360° beveik pakanka. Didysis snow parkas - rimtiems ekstremalams, kliūtis įveikti reikia daug drąsos o ypač patyrimo, dėl pačių saugumo būtinos apsaugos (bent jau šalmas).
Yra Freeride trasa. Kainos darbo dienomis 13-19val - 5 latai (už visas 6 valandas), inventorius - 7 latai.
Pareklamavau čia Nes man labai patiko Geriau, nei Milzkalns..
QUOTE(Jollė @ 2011 01 12, 20:08)
Sveikinimai uz drasa ir ryzta vykti ant tokio lygio kalnu , as tai kol neisbandysiu visu Latvijos "siemku", toliau vykti nesirysiu
o tai kad latvijoje jau 3 metus slidinejam, norisi kazko naujo. Musu visos didziausios trasos jau isbandytos.
QUOTE(PocketRocket @ 2011 01 13, 14:33)
Labai smagi vieta yra Zagarkalns.
O kaip reikalai su nakvojimu?
Vis ieškau slidinėjimo striukės, nu kainos kainelės..
[/quote]
Kainos slidinejimo rubu tikrai aukstos, paprasciausios pirstines (geros) jau su nuolaida virs 100 lt, o apie kostiumus tai ner ka ir besakyt. Svarbiausia isigyti kelnes ir geras pirstines, o striuke gali buti ir kasdiene
[/quote]
Kainos slidinejimo rubu tikrai aukstos, paprasciausios pirstines (geros) jau su nuolaida virs 100 lt, o apie kostiumus tai ner ka ir besakyt. Svarbiausia isigyti kelnes ir geras pirstines, o striuke gali buti ir kasdiene
QUOTE(Indra A. @ 2011 01 13, 14:12)
Nuomuotis ir vežtis iš čia
Todėl kad taip pigiau gaunasi ar patogiau?
Dėl striukės, tai pigu.lt atsiuntė laišką, kad išpardaviams žiemoms prekėms. Kelnes už 140Lt nusižiūrėjau, tik nžn ar geros jos Nes taip pat manau, jog pirmai pradžiai apsieisiu su laisvalaikio striuke ir pirksiu tik kelnes ir pirštines.
QUOTE(Indra A. @ 2011 01 13, 15:25)
nakvoti kur tikrai rasite . mes vaziuojame be rezervacijos, tik aisku pasiziurekite tame regione nakvynes vietas, ju adresiukus.
O del rubu, tai neskubekite pirkti paciu brangiausiu. Jei pirmam kartui galima ir gariuninius nusipirkti, o po to pamatysite kas negerai, ko juose truksta. Be to Latvijoje jie ir grieciau suplysta ir issipurvina. mano patarimas nepirkite labai sviesiu, nes nespesit plauti Pirstines nuo pakeleju greitai plysta, galite maximoje isigyti, ar kitame PC.
mes 3 metus su gariuniniais slidinejome, o siemet jau gerus nusipirkom. ir tikrai dziuagiuosi, kad nepirkau is parduotuves geru ir brangiu pirmam kartui, nors labai norejom, bet protingi zmones paprotino.
QUOTE(Jollė @ 2011 01 13, 15:32)
Slidinejimo pirstines dabar norfoj po 9,99lt. O kasdienines striukes gaila man
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 01 13, 16:48)
Todėl kad taip pigiau gaunasi ar patogiau?
Dėl striukės, tai pigu.lt atsiuntė laišką, kad išpardaviams žiemoms prekėms. Kelnes už 140Lt nusižiūrėjau, tik nžn ar geros jos Nes taip pat manau, jog pirmai pradžiai apsieisiu su laisvalaikio striuke ir pirksiu tik kelnes ir pirštines.
Na, uz para as mokejau 50lt, +dar salma duoda jei nori.
Dekui, bet nepatinka nepasimatavus pirkti
QUOTE(alicija.ali @ 2011 01 13, 18:13)
nakvoti kur tikrai rasite . mes vaziuojame be rezervacijos, tik aisku pasiziurekite tame regione nakvynes vietas, ju adresiukus.
O del rubu, tai neskubekite pirkti paciu brangiausiu. Jei pirmam kartui galima ir gariuninius nusipirkti, o po to pamatysite kas negerai, ko juose truksta. Be to Latvijoje jie ir grieciau suplysta ir issipurvina. mano patarimas nepirkite labai sviesiu, nes nespesit plauti Pirstines nuo pakeleju greitai plysta, galite maximoje isigyti, ar kitame PC.
mes 3 metus su gariuniniais slidinejome, o siemet jau gerus nusipirkom. ir tikrai dziuagiuosi, kad nepirkau is parduotuves geru ir brangiu pirmam kartui, nors labai norejom, bet protingi zmones paprotino.
Ne pirma. Ir sviesiu tikrai nepirksiu, nors labai noreciau.
Akropolyje maciau striukes po 399lt, atsoko visa fantazija
QUOTE(Indra A. @ 2011 01 13, 15:25)
Su nakvyne problemų nėra, kiekvienas randa pagal kišenę Paskutinį kartą su draugais apsistojome hostelyje ~8km nuo trasų, išsiderėjom nuo 6 iki 5 latų už naktį
O mano pagrindiniai reikalavimai striukei - kad būtų ne per karšta. Gariūnuose radau mano minimalius reikalavimus atitinkančią už 150 Lt. Iki -10 slidinėju po striuke tik maikutę trumpom rankovėm pasivilkęs. Įsigijau ir paprasčiausią termo kostiumą, ant kalniuko jo dar neišbandžiau, bet praeito sekmadienio snaigės žygį (lyguminėm) pračiuožiau tik su džemperiu ir buvo šilta
Papildyta:
QUOTE(Jollė @ 2011 01 13, 15:32)
Plyšta ir tos geros, virš 100 lt pirštinės.. O kasdieninė striukė tiktų tik slidžių pabandymui arba labai neaktyviam slidinėjimui, nes būtų per karšta, greičiausiai varžytų judesius. Na, bet galima atrasti kompromisinių variantų