Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Latvijoje

Ir dar koki salika ant nosies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 15, 09:41)
O ką ne taip? Šiaip apie golfus toks posakis yra, bet tinka visom mažom mašinytėm. Kalėdom džipas, vasarą vėl maža, nauja ir neatsibodusi mašinytė lotuliukas.gif
Viešbutuką  mano vyras rado. Štai, radau nuorodą http://www_viss_lt/?p=118230 Taip, laaabai atpalaiduoja, kai už lango matai miškus ir pūga, jokių pašalinių ir kitų namų, o tu sėdi ant odinio fotelio šalia židinuko ir gurkšnoji vyną.. wub.gif PASAKA wub.gif
Aha, krito krito 6ienį nemažai, greitoji buvo. Ir 7ienį manau turėjo būt susižalojusių, nes per tokią pūgą vistiek slidinėja doh.gif
Nuvilsiu. Kažin ar rasit pigiai ir gražiai kur apsistot per Kalėdas. Nes namas, kuriame mes buvom jau iki po Naujų išnuomuotas ax.gif Aš siūlyčiau Riekstukalns, viena trasa, kurios žaliam pilnai užteks. Norės slidinės nuo pusės kalno, norės nuo viso. Mano draugė vaikystėj stovėjusi ant slidžių, kuo puikiausiai prasislidinėjo per porą valandėlių thumbup.gif Nieko sunkaus nėra, tik nereikia bijoti mirksiukas.gif
x Ten ne namukai, o vienas didelis, miško apsupty, rąstinis namas wub.gif
O mums Mežkalni nepatiko. Nei sniegas, nei trasos, nei keltuvai. Ir namo šeimininkė kažkaip susijusi su ta trasa, gal bendrasąvininkė, nes labai nenorėjo, kad važiuotumėm slidinėt į Riektukalns lotuliukas.gif
Kad grožis tai tikrai. Mes važiuodami pamatėme į kokį pasakų namelį važiuojam, tai žaktelėjom visi lotuliukas.gif "Ar tikrai čia?" . Šaunuolis mano vyras, visi nuostabiai laiką praleidome wub.gif  cool.gif 
xx Keisti man tie šeiminykai doh.gif  lotuliukas.gif
1a židinys, virtuvė(joje viskas, ko reikia:nuo taurių iki sūriui pjaustyt peilio), pirtis(40latų) ir didelis stalas valgant. 2a 5kambariai, visose po WC ir kai kuriuose dušai. Vaizdas pro langus amaizing wub.gif

Fainas namukas, o kainele jo kokia?
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 12 21, 15:37)
Fainas namukas, o kainele jo kokia?

60latų už 9žmones/ nakčiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2010 12 17, 21:53)

gal kokiu adresiuku zinot
apie slidinejimo takus prie juro ir kainos kokios ir kur nakvot galima.
Atsakyti
QUOTE(reginamilos @ 2010 12 22, 14:10)
gal kokiu adresiuku zinot
apie slidinejimo takus prie juro ir kainos kokios ir kur nakvot galima.

Nelabai ką žinau, toli man iš Vilniaus važiuot, o ir iš draugų mažai kas slidinėja verysad.gif Pasiskaitykit www.sniegozona.lt pernai skrajutę pasiėmiau, ten gražiai surašyta viskas: trasų www, kokios trasos, kiek km iki artimiausios nakvynės ir t.t. ant jos šis adresas http://www.latvia.travel/en Jei labai norit galėsiu nufotkint, nors manau ir tam tinklalapyje rasit visą info.
Bet pala, pala, jums lyguminio slidinėjimo reik? Jau viskas, per daug užsisvajojau apie kalnus blush2.gif Lyguminiam tai sniego yra imi ir čiuoži, po poros kartų jau vėžės yra ir smagu, dar slides tik pagal orą susitept reik ir apsirengt tinkamai, nes su senom, neteptom medinukėm su striuke be pralaidos indeksų prakaitas kibirais teka doh.gif blush2.gif
Nors va žiūriu Latvijoj prie daugumos slidinėjimo centrų yra ir taškiukas, kad lygumų trasas turi, bet reiktų pasiskambint ar tikrai turi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 21, 16:07)
60latų už 9žmones/ nakčiai smile.gif

tai visai pigiai, nes ju saite raso 300lv doh.gif
Atsakyti
Čia jau kaip susitarsit. Mes kambarius nuomavomės, turėjom latvių šeimą, kaimynus. O čia visas namas su pirtim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2010 12 22, 18:39)
Nelabai ką žinau, toli man iš Vilniaus važiuot, o ir iš draugų mažai kas slidinėja verysad.gif Pasiskaitykit www.sniegozona.lt pernai skrajutę pasiėmiau, ten gražiai surašyta viskas: trasų www, kokios trasos, kiek km iki artimiausios nakvynės ir t.t. ant jos šis adresas http://www.latvia.travel/en Jei labai norit galėsiu nufotkint, nors manau ir tam tinklalapyje rasit visą info.
Bet pala, pala, jums lyguminio slidinėjimo reik? Jau viskas, per daug užsisvajojau apie kalnus blush2.gif  Lyguminiam tai sniego yra imi ir čiuoži, po poros kartų jau vėžės yra ir smagu, dar slides tik pagal orą susitept reik ir apsirengt tinkamai, nes su senom, neteptom medinukėm su striuke be pralaidos indeksų prakaitas kibirais teka doh.gif  blush2.gif
Nors va žiūriu Latvijoj prie daugumos slidinėjimo centrų yra ir taškiukas, kad lygumų trasas turi, bet reiktų pasiskambint ar tikrai turi. smile.gif

as desimt metu jau kaip neslidinejus,gal ir daugiau,norim su vyruku vel pradet thumbup.gif
O kokios slides geriau medines ar plastikines,ziuriu dabar visa iranga,batus,kombinezonus ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 23, 18:20)
Yra atskira tema apie slidinėjimą Latvijoje:
http://www.supermama...?...5331&st=132

aciu.
Atsakyti
Su praejusiomis sventemis visas wub.gif
Ar buvote kas Latvijoje per sventes slidineti? Kaip sekesi? Kokie ispudziai? Tik gaila per pacias kaledas oras nekoks buvo, tas lietutis doh.gif
Kazin, kaip trasos, nebuvo ledu padengtos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reginamilos @ 2010 12 23, 18:36)
as desimt metu jau kaip neslidinejus,gal ir daugiau,norim su vyruku vel pradet thumbup.gif
O kokios slides geriau medines ar plastikines,ziuriu dabar visa iranga,batus,kombinezonus ir t.t.

Sveika. Na, žiūrint kokį slidinėjimą propoguot norit: kalnų, bėgimo ar kitokį. Pati nuo kalnų slidinėju. Aprangą perkuosi Audime, jų kokybė man labiausiai patinka. Bet yra ir second handuose ir SM'e temutė smile.gif Batus galvoju pirkt sezono pabaigoje, jau nusižiūrėjau

QUOTE(troliuke @ 2010 12 28, 17:25)
Su praejusiomis sventemis visas  wub.gif
Ar buvote kas Latvijoje per sventes slidineti? Kaip sekesi? Kokie ispudziai? Tik gaila per pacias kaledas oras nekoks buvo, tas lietutis  doh.gif
Kazin, kaip trasos, nebuvo ledu padengtos  ax.gif  4u.gif

Taip pat su šventėm mirksiukas.gif
Niekur neslidinėjom, Sausį į Anykščius lėksim cool.gif Tas lietutis tai siaubas, bet kai grįždinėjom naktį iš Kūčių, tai rūkas nežmoniškas buvo ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, merginos! Taigi... Vakar grizome is Latvijos slidinejimo trasu. Kadangi vykau pirma karta, tai man visa tai buvo tiesiog nerealu thumbup.gif , tokio smagumo senai nebuvau patyrus wub.gif Oras 26, 27 dienomis buvo nuostabus, jokio lietaus, jokio sniego, jokio vejo, tik apserksnije medziai bigsmile.gif . Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2010 12 28, 14:35)
Sveikutes, merginos! Taigi... Vakar grizome is Latvijos slidinejimo trasu. Kadangi vykau pirma karta, tai man visa tai buvo tiesiog nerealu thumbup.gif , tokio smagumo senai nebuvau patyrus wub.gif   Oras 26, 27 dienomis buvo nuostabus, jokio lietaus, jokio sniego, jokio vejo, tik apserksnije medziai bigsmile.gif . Rekomenduoju smile.gif

Jolle. dziaugiuosi su tavimi, kad jums visiems ir tau patiko.ir kad oras buvo nuostabus. Primink kokiose trasose jus buvote? Ir jei pamenu tu naujoke siame reikale ax.gif Kaip tau sekesi, ar daug ciuozei pilvu zemyn biggrin.gif tongue.gif
Kaip zmoniu daug buvo?
Ir Jus ilgai buvote ane mirksiukas.gif Kur buvote apsistoje?
Gal nuotraukyciu turi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo troliuke: 29 gruodžio 2010 - 11:14