Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas Latvijoje

QUOTE(Indra A. @ 2010 12 13, 09:22)
Mes išsinuomavom kambariukus ten šalia, mielzkalne. Vidury miško, taip pasakiškai. Namas rąstinis, lb gražiai įrengtas, miške. Beje, ten ir yra trasa, tik mum ji nepatiko biggrin.gif Nu buvo super super thumbup.gif

Jus kalbat apie tuos namukus kur yra salia Meskalnio trasos. Kai vaziuoji is jos, nuo trasos , tie namukai po kaire puse , lyg zemiau atrodo. Mes kai vaziuodavom paslidineje meskalni visad galvodavom kas cia taip grazaus biggrin.gif o cia viesbutukai?ar yra juose dusas WC atskiras, gal gali placiau papasakot. 4u.gif

o mes Meskalni slidinedavome, nes ten mazai zmoniu visada budavo. biggrin.gif ir seimininkai faini, dar valanda nemokamai leisdavo .
Papildyta:
QUOTE(Jollė @ 2010 12 14, 01:55)
Sugalvojome ir mes šiemet pradėt slidinėt, tai žadame vykti per Kalėdas. Kadangi aš ir vyras esame žaliukai - niekaip negalim išsirinkt ant kurių kalnų pradėti savo slidinėjimo karjerą  cool.gif .  Renkamės tarp Riekstukalns, Jakaba grava, Zviedru cepure, nes jie arčiau vykstant iš Klaipėdos. Skaičiau ir apie Lido trasas, kurios butent rekomenduojamos pradedantiesiems, bet jau labai ilga kelionė gaunasi ~ 6 h. Gal kas turite kokių svarių pastebėjimų, kurie leistų mums greičiau apsispręsti, o dar ir nakvynę reiks rezervuotis, žodžiu, laiko nedaug - reikia skubėt blink.gif

Jei jus is klaipedos turbut arciausiai butu Zviedru kepure, bet ten dar nebuvom, tongue.gif O Jakaba grava pernai slidinejome. Jis salia Milzkalns. Manau, jei jus "zaliukai" jums Jakaba Grava turetu tikti. ten 2 trasos yra ne per didziausios ir mokytis butu gerai. Taip pat zmoniu nebus labai daug, nes visi slidineja Milzkalni.
Na, cia mano nuomone, gal kas dar pasisakys. 4u.gif
Riekstukalns- tik viena trasa pradedantiesiems, ir vyrui greit atsibos ji . biggrin.gif Vyrai imlesni, jiems greiciau kojos klausyti pradeda. lotuliukas.gif

Kaip pavydziu kas jau slidinejot. 4u.gif siandien toks geras oras po pietu buvo taip ir norisi i kalnus. o as priklausoma nuo pono VIRUSO verysad.gif , kuris nepaleidzia. bet gal savaitgali surizikuosiu, nes tik savaitgalius skaiciuoju, kiek kartu jau butume galeje nuvaziuoti paslidineti.
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 12 13, 17:03)

O ką ne taip? Šiaip apie golfus toks posakis yra, bet tinka visom mažom mašinytėm. Kalėdom džipas, vasarą vėl maža, nauja ir neatsibodusi mašinytė lotuliukas.gif
Viešbutuką mano vyras rado. Štai, radau nuorodą http://www_viss_lt/?p=118230 Taip, laaabai atpalaiduoja, kai už lango matai miškus ir pūga, jokių pašalinių ir kitų namų, o tu sėdi ant odinio fotelio šalia židinuko ir gurkšnoji vyną.. wub.gif PASAKA wub.gif
Aha, krito krito 6ienį nemažai, greitoji buvo. Ir 7ienį manau turėjo būt susižalojusių, nes per tokią pūgą vistiek slidinėja doh.gif

QUOTE(Jollė @ 2010 12 14, 01:55)

Nuvilsiu. Kažin ar rasit pigiai ir gražiai kur apsistot per Kalėdas. Nes namas, kuriame mes buvom jau iki po Naujų išnuomuotas ax.gif Aš siūlyčiau Riekstukalns, viena trasa, kurios žaliam pilnai užteks. Norės slidinės nuo pusės kalno, norės nuo viso. Mano draugė vaikystėj stovėjusi ant slidžių, kuo puikiausiai prasislidinėjo per porą valandėlių thumbup.gif Nieko sunkaus nėra, tik nereikia bijoti mirksiukas.gif

QUOTE(alicija.ali @ 2010 12 14, 17:54)
x Jus kalbat apie tuos namukus kur yra salia Meskalnio trasos. Kai vaziuoji is jos, nuo trasos , tie namukai po kaire puse , lyg zemiau  atrodo. Mes kai vaziuodavom  paslidineje meskalni visad galvodavom kas cia taip grazaus  biggrin.gif o cia viesbutukai?ar yra juose dusas WC atskiras, gal gali placiau papasakot.  4u.gif
xx o mes Meskalni slidinedavome, nes ten mazai zmoniu visada budavo.  biggrin.gif ir seimininkai faini, dar valanda nemokamai leisdavo .

x Ten ne namukai, o vienas didelis, miško apsupty, rąstinis namas wub.gif
O mums Mežkalni nepatiko. Nei sniegas, nei trasos, nei keltuvai. Ir namo šeimininkė kažkaip susijusi su ta trasa, gal bendrasąvininkė, nes labai nenorėjo, kad važiuotumėm slidinėt į Riektukalns lotuliukas.gif
Kad grožis tai tikrai. Mes važiuodami pamatėme į kokį pasakų namelį važiuojam, tai žaktelėjom visi lotuliukas.gif "Ar tikrai čia?" . Šaunuolis mano vyras, visi nuostabiai laiką praleidome wub.gif cool.gif
xx Keisti man tie šeiminykai doh.gif lotuliukas.gif
1a židinys, virtuvė(joje viskas, ko reikia:nuo taurių iki sūriui pjaustyt peilio), pirtis(40latų) ir didelis stalas valgant. 2a 5kambariai, visose po WC ir kai kuriuose dušai. Vaizdas pro langus amaizing wub.gif

Štai
user posted image
Atsakyti
Indra A, oi koks grozis wub.gif
Perziurejau tavo ideta puslapiuka, grazios nuotraukytes ir toks jaukus, tas namukas atrodo.. thumbup.gif
Atsakyti
Taaaip, nuotraukytes super thumbup.gif , bet tikiu kad per sventes ten patekti be sansu arba kaina bus kosmine. Teks rinktis koki paprastuka viesbutuka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2010 12 16, 20:44)
Indra A, oi koks grozis  wub.gif
Perziurejau tavo ideta puslapiuka, grazios nuotraukytes ir toks jaukus, tas namukas atrodo..  thumbup.gif

Ne tik atrodo, bet ir yra. Kitą mėnesį irgi važiuosim wub.gif

QUOTE(Jollė @ 2010 12 16, 23:50)
Taaaip, nuotraukytes super thumbup.gif , bet tikiu kad per sventes ten patekti be sansu arba kaina bus kosmine. Teks rinktis koki paprastuka viesbutuka schmoll.gif

Dėkui smile.gif Šiems naujiems jau užimtas šis namukas. O viešbutuko jau dabar geriau pasieškokit, kad nebūtų vėlu. Draugai gyveno "Bernu nams", pasigooglinkit, gal rasit numerį ir, gal laisva bus. Ten irgi namukai
Po slidinėjimo ir vakarienės kaifavom prie židinuko:
user posted image
Tik išėjus į lauko verandą, atsiveria toks grožis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 17 gruodžio 2010 - 08:44
O kaip sakykit slidinejimas prie -10,15 laipsniu, ar nebuna labai salta ir siek tiek nesmagu, nes as siluminis zmogutis, tai man aktualu. Na zinoma suprantu, kad "dirbant" nesalta, bet visgi... noretusi maksimalaus malonumo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2010 12 19, 09:40)
O kaip sakykit slidinejimas prie -10,15 laipsniu, ar nebuna labai salta ir siek tiek nesmagu, nes as siluminis zmogutis, tai man aktualu. Na zinoma suprantu, kad "dirbant" nesalta, bet visgi... noretusi maksimalaus malonumo blush2.gif

Gal ir saltoka buna, bet kaip pradedi judeti, tai garai eina is po kepures lotuliukas.gif ir visas saltukas dingsta. Mes pernai ir prie didesnio salcio ciuozinejome ir viskas liuks. Aisku nereikia stovineti daug ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2010 12 19, 13:40)

Mes kai slidinejom buvo -13, tai kai judi, nestovi, tai net negalvoji, kad toks saltis. O kai sustoji arbateles, jauciasi, kad saltoka. Del to ir noriu termo apranga nusipirkt smile.gif

QUOTE(troliuke @ 2010 12 19, 14:16)
Gal ir saltoka buna, bet kaip pradedi judeti, tai garai eina is po kepures lotuliukas.gif

Taip, atrodo tuoj issirengsi visas lotuliukas.gif
Atsakyti
Supratau, reiks nestovet, o dirbt biggrin.gif Kaip naujokei manau bus ka veikt, galesiu ten vartytis ir ciuozti zemyn pilvu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jau niekas neleis vartytis, prieis instruktorius ir slidinesit uz rankuciu susikabine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2010 12 19, 13:40)

As pirmą kartą kai slidinejau man labai buvo karsta. Nors šaltuko didelio nebuvo.Man stovėti buvo karšta, visa šlapia. blink.gif Jau vien iš baimės ir jaudulio tikrai nesušalsi ir prie - 15, jei pirmą kartą stosi ant slidžių. Tik nepamirškit labai šiltai apsirengti,tik neprisireng kaip svogūnas. biggrin.gif Būtų gerai kaukę ant veiduko. Nes žandukus šaltukas kanda.
sėkmės, lauksim įspūdžių. 4u.gif
Atsakyti
Va del veiduko, tai tikrai aciu uz pastebejima notworthy.gif , nes man visada ziema sala veidas, reiks detis kepure "üsanke" egypt.gif
Atsakyti