Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

Prisijungsiu prie jusu pokalbio, mat dar visai praeita savaite man nusisviete kazkas ir drauges paprasiau, kad nudepiliuotu mano puka virs lupos. Nors anksciau papesiodavau su pincetu, tikrai negaliu vadinti saves usuote biggrin.gif Ir ka jus manot..... Drauge pasilde vasko juosteles uzklijavo, ciurkst nuplese. Gavoju depiliacija visai man nebaugi, juk ir kojas ir bikini nusiraunu, o cia tik lupa. Pasitepiau kremuku, o vis kad persti... Ir galiausiai ryta pastebejau, kad lupa istinusi!!! O krasciukai tarsi nutarkuoti... Tigi mano drauge nuplese ir odos siektiek... Teko teptis vaistais, nes jau net sypsotis negalejau, o tai atrodziau kaip zuikis skeltalupis doh.gif Kazin ar dar rysiuos antram tokiam bandymui....
Atsakyti
Sveikutes
As taip pat turiu tokia problemele. verysad.gif Mokyklos laikais del to labai kentejau,nes klases bernai,nesubrendeliai pastoviai tyciodavosi. blush2.gif verysad.gif Tai buvo labai skaudu. verysad.gif Vasara tie plaukeliai nuo saules siek tiek pasvieseja,o ziema isryskeja.Nors ir nera labai daug,bet vistiek pastebimas dalykas.Tai as juos pesioju pincetu.Ir dabar prisiruosiau gerti kontraceptikus,kurie sumazina plaukuotuma nepageidaujamose vietose,taip pat naikina spuogelius.Tai Cilest.Nezinau kaip jie man tiks,bet pabandyti verta.
Atsakyti
paskaitykit www.sugihara.lt, ten kur apie lazerio proceduras. Ir kainos surasytos.... Brangoka, bet turbut verta. kiek girdejau visos buna patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2006 04 15, 11:12)
Gal galėtum plačiau apie tą kremą, pavadinimą, kainą ir t.t. 4u.gif

Vadinasi Hair lightener, Boots firmos 4u.gif o kainavo gal kokius 5 svarus unsure.gif bet uztenka ilgam, kadangi as tik usiukams naudoju, tai gal jau antrus metus ax.gif jokios alergines reakcijos-vadinasi dar nepaseno lotuliukas.gif
Atsakyti
Achiu diewui manes shita problema nekankina, bet wa drauge taip pat bande plaukelius wirsh wirshutines lupos shalinti, tik ne pleistru, o kremu depiliacijai, bet kadangi tikriausiai tas kremas buwo tam nepritaikytas, jai irgi labai ishtino... verysad.gif
Atsakyti
sveiki.ar bandet kas nors usus pasinaikint lazeriu?ar atauga plaukai?ar apsimoka?noriu issinaikint bet bijau kad nepradetu daugiau augt?ir kainuoja nemazai.laukiu jusu patarimu
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2006 04 25, 15:59)
sveiki.ar bandet kas nors usus pasinaikint lazeriu?ar atauga plaukai?ar apsimoka?noriu issinaikint bet bijau kad nepradetu daugiau augt?ir kainuoja nemazai.laukiu jusu patarimu

Kiek girdejau, tai vienos proceduros neuztenka, karts nuo karto reikia pakartoti. O nebandei depiliaciniu kremu? Lazeriu apsimoka, jei plaukuotumas labai didelis ir kremai bejegiai.
Atsakyti
reikia maziausiai 4 proceduru,o tai tikrai bramgoka,bet plaukeliai neatauga,kiek girdejau..Bet jei plaukuciai sviesus ir ju nedaug tai nemanau,kad apsimoketu.
Atsakyti
QUOTE(Hearta @ 2006 04 25, 20:50)
reikia maziausiai 4 proceduru,o tai tikrai bramgoka,bet plaukeliai neatauga,kiek girdejau..Bet jei plaukuciai sviesus ir ju nedaug tai nemanau,kad apsimoketu.

Va kaip tik del tu baltu plaukuciu Cosmo perskaiciau.Manau tinka ir usams.Raso,kad lazeris lazeris naikina tik plaukus kuriuose ira melanino,kitaip kai yra tamsus.Todel sviesiaplaukems sis budas nera veiksmingas.Taciau yra toks vaistas kaip ,LIPOXOME,kuris papurkstas ant plaukuotos vietos,atrankos budu nukreipia melanina tiesiai i plauko folikula.Del tokio poveikio folikulai laikinai prisisotina melanino,o aplink oda nenusidazo.Plaukeliai gerokai patamseja,o lazerio procedura tampa maximaliai veiksminga.Klinikiniu tyrimu duomenimis,90% naudotoju visam laikui isnyko ne maziau nei 75% nepageidaujamu plauku.Vaistas nesukelia jokio salutinio paveikio.Ir dar parasyta,kad galima salint plaukus lazeriu nuo visur isskyrus aplink akis. ax.gif
Atsakyti
sveikutes as viska ta zinau ka jus man paraset.as esu baltaode ir mano plaukai labai tamsus,kaip ir usai.bandziau ir pesiot ir su depiliaciniu kremu bet nuo to man plauku atauga dvigubai,del to ir bijau kad kuo daugiau pesiosiu ar depiliuosiu tuo ju man tik dauges,del to nusprendziau naikint su lazeriu,bet kai pas mane tu usu nelabai daug bet man tai daug atrodo,tai galvoju ar apsimoka,bet kai tai daros jau kompleksas ir jei nuo lazerio jie neataugs tai manau verta,sake reik 5-6 seamsu pirmas sensas 120,po to pigiau,klausiau ar neatauga sake nebuna taip,sake atauga kartais tiem kurie turi dideli labai plaukuotuma,na manau man turetu neataugt nes usai nera dideli,tik kai paskaiciuoji kiek pinigu iseis doh.gif
Atsakyti
pažįstama darėsi, tai eina gal 10 kartą (tamsiaplaukė), o sumažėjo vos vos doh.gif manau, kad geriausia žaisti pačiai su vašku- plaukiukai silpnėja, pasidarai kai tik pamatai, o ir kainuoja šimtą kartų pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2006 04 26, 11:16)
sveikutes as viska ta zinau ka jus man paraset.as esu baltaode ir mano plaukai labai tamsus,kaip ir usai.bandziau ir pesiot ir su depiliaciniu kremu bet nuo to man plauku atauga dvigubai,del to ir bijau kad kuo daugiau pesiosiu ar depiliuosiu tuo ju man tik dauges,del to nusprendziau naikint su lazeriu,bet kai pas mane tu usu nelabai daug bet man tai daug atrodo,tai galvoju ar apsimoka,bet kai tai daros jau kompleksas ir jei nuo lazerio jie neataugs tai manau verta,sake reik 5-6 seamsu pirmas sensas 120,po to pigiau,klausiau ar neatauga sake nebuna taip,sake atauga kartais tiem kurie turi dideli labai plaukuotuma,na manau man turetu neataugt nes usai nera dideli,tik kai paskaiciuoji kiek pinigu iseis doh.gif

Bet gi ko nepadarysi del grozio. Jei jau niekas daugiau nepadejo, tai ir neabejok.
Atsakyti