Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(Spragtukas @ 2005 12 17, 00:05)

Pas kosmetologe, kuria lankausi, sis "malonumas" 10 lt. procedura reikalinga mazdaug karta per menesi. useliai nuimami pasildytu vasku. aisku, procedura ne is maloniuju, bet uztat efektas  thumbup.gif pati taip nesugebeciau namie pasidaryt. uosviene bande pati su pleistru, bet tik daugiau bėdos prisidare...  blush2.gif

Nu neisivaizduoju, kaip jum gali neiseiti g.gif man tai cia sekundes reikalas, pasildau tarp ranku, uzsiklijuoju, nuplesiu, nusivalau su aliejuku kuris ir ramina ir vsio thumbup.gif As tai sita procedurele lovoj guledama atlieku vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 17 gruodžio 2005 - 01:03
Paskaiciau kai kuriu vargelius, tikrai nepavydetinas dalykas padidejes plaukuotumas, ypac jeigu jis pasireiskia ant veido. Bandau tik suprasti moteris, kurios vargsta del usiuku ar pan. - salinti baisu (o jeigu dar labiau suaktyves ir ims zelti?), palikti - nesinori.. unsure.gif O kur dar aplinkiniu apkalbos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiowne @ 2005 12 12, 17:58)
Sveikos, usuotes mirksiukas.gif  4u.gif

Kaip patartumet shalint plaukus nuo veido-kaklo (zhandenas, virsh antakiu ant kaktos, sprando) ? Usus jau ishsipeshiojau pincetu, neishkenchiau! (ataugo shviesus pukelis, kaip ir kazhkada ankschiau)
Plaukuotumas padidejes nuo vaistu, kuriuos jau baigiu vartoti, tai juodieji ilgieji plaukeliai ishslinko patys, bet sutankejes ir ilgokas pukas ant veido-kaklo, kuno tai uzhknisa, net neketina nuslinkt. Nenoriu laukt keliu metu kol kailis pasikeis schmoll.gif
Kokios depiliacines juosteles veidui mazhiau alergizuoja?
Kuna depiliuosiuos kazhkada salone, bet be pavasario tikrai negalesiu, o veida norechiau ankschiau pasitrumpint rolleyes.gif

Na va, didzhiaja dali kailio nuo veido nusidepiliavau kazhkokiais xxx lenkishkais vashko pleistriukais, nieko ten neatsitiko, tuo momentu paraudo, patino gal vos vos, bet nuvaliau aliejuota servetele, paskui margaritos toniku ir viskas abai greitai atslugo.
Man hormonu tyrimai niekuo nepades, ash juk zhinau nuo kokiu vaistu padidejes plaukuotumas, ir kad ash baigiu juos vartot, plaukuotumas silpneja, tik ne visas kailis taip greit ishslenka kaip noretusi ax.gif O va blakstienos ir vel keichiasi verysad.gif , nebebus tokiu tankiu, riestu, juodu verysad.gif
Atsakyti
Niu mane usiuku problema taip pat kamuoja..bandziau nekreipti demesio nepadejo ax.gif nors aplinkiniai nelabai ir pastebi, bet paciai nesmagu blush2.gif
tai seniau salindavau vasku salone, iseidavau raudona, ziema gerai - saliku gali prisidengti, o vasara tai sudetingiau..kas menesi procedura kartodavau..
bet jau kokius metus as juos balinu, su tokiu kremu, specialiai tam skirtu..Lt nemaciau pirkti..pirkau UK..pakartoju karta i 1-2 menesius, man sis budas tiko ir patiko thumbup.gif
o mano vienos pazistamos juodi usiukai sviecia is toli, nu nera nieko baisiau, jauna panele, o tokia neprisiziurinti..ir kai kalbi su zmogum ir matai tik jo usus tai jau nesmagu darosi blush2.gif ir kaip jai tai pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 05, 22:07)
Niu mane usiuku problema taip pat kamuoja..bandziau nekreipti demesio nepadejo  ax.gif nors aplinkiniai nelabai ir pastebi, bet paciai nesmagu  blush2.gif 
tai seniau salindavau vasku salone, iseidavau raudona, ziema gerai - saliku gali prisidengti, o vasara tai sudetingiau..kas menesi procedura kartodavau..
bet jau kokius metus as juos balinu, su tokiu kremu, specialiai tam skirtu..Lt nemaciau pirkti..pirkau UK..pakartoju karta i 1-2 menesius, man sis budas tiko ir patiko  thumbup.gif
o mano vienos pazistamos juodi usiukai sviecia is toli, nu nera nieko baisiau, jauna panele, o tokia neprisiziurinti..ir kai kalbi su zmogum ir matai tik jo usus tai jau nesmagu darosi  blush2.gif  ir kaip jai tai pasakyti?  g.gif

O tu apsimesk slanga ir sakyk - "Tik siandien pastebejau tuos tavo plaukelius g.gif Ar tau jie nemaiso? As tai va taip ir taip darau ir man daug geriau mirksiukas.gif "
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 02 06, 15:27)
O tu apsimesk slanga ir sakyk - "Tik siandien pastebejau tuos tavo plaukelius  g.gif Ar tau jie nemaiso? As tai va taip ir taip darau ir man daug geriau  mirksiukas.gif "

aciu uz gera patarima 4u.gif tik nezinau ar man pavyks taip apsimesti, nes as juos matau jau keleta metu blush2.gif bet pabandyt reikia g.gif atejo laikas gelbet drauge tongue.gif
Atsakyti
Patarkit, kaip ikalbeti mama pasalinti usiukus? Kazkada klausiau, tai ji sako ai, pas kosmetologe nenoriu, skaudes. O as tik nori, kad ji butu grazesne. ka man daryt?
Atsakyti
vakar pirma karta salinau usiukus su "depiliuojamom justelem veidui/bikiniui", lygtais dariau viska pgl instrukcija, bet man tie usiukai nieko nedingo, kazkaip visai nenusidepiliavo, gal tik keli,o kartojau tos juosteles nuplesima gal 10 kartu, bet vistiek visi nenusidepiliavo..tik kai siandien atsikeliau tai oda buvo paraudus ir prilietus skaudejo (gal per daug kartu viska dariau)..mano usiukai yra tamsus ir toki vesloki...va pries uzdedant juostele reikejo siek tiek papudruot oda talku, bet neturejau tai nepudravau..gal galit pasakyt kodel man nesigavo? ka negerai dariau?
Atsakyti
Žinoma, jei užtenka procedūra pakartoti nors vieną kartą savaitei, tai jokių problemų ir nėra, o mano plaukai želia visur blink.gif Vašku depiliuot negaliu iškart išberia, o praeina, kai nauji plaukeliai atauga verysad.gif O prie ūsų dar ir pasmakrė apaugus unsure.gif kasdien reik pešt ir vistiek matosi verysad.gif Ką tokiu atveju patarsit? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 05, 23:07)
bet jau kokius metus as juos balinu, su tokiu kremu, specialiai tam skirtu..Lt nemaciau pirkti..pirkau UK..pakartoju karta i 1-2 menesius, man sis budas tiko ir patiko  thumbup.gif

Gal galėtum plačiau apie tą kremą, pavadinimą, kainą ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Aš tai irgi balinu juos su "byly depil" priemone (pirkau Eurokose). Tą procedūrą gal kartą į 2 savaites darau - ir neskausminga, ir trumpa. Tik kartais pagalvoju (kitų nuomonę girdėjau), kad balti usiukai atrodo dar keisčiau nei juodi g.gif
Atsakyti
Aš ir turiu šią problemikę (kaip sako forumietė- mažą kailiuką)- pavienius plaukus prie ausų šalinu pincetu o ūsiukus tai Delia Satine vaško pleistriukais. thumbup.gif tik galėtų raminamųjų servetėlių būti daugiau- o tai jos tik dvi, o pleistriukų krūva. Tai aš jas suvynioju ir vienos užtenka keliems kartams. Ūsiukai dingsta 1 savaitei thumbup.gif gal ilgėliau, nepastebiu, kad jie užaugtų didesni. Bent kol kas unsure.gif
Atsakyti