Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(Nerytė @ 2005 04 01, 07:23)
Bet ar galima su vašku šalinti plaukelius nuo apgamų g.gif

JOKIU BUDU, NEDURNIUOKIT PANOS,NEGALIMA IS APGAMIUKU RAUT PLAUKUCIU blink.gif siaip tai parasciausia butu apgama pasalint lazeriu jei jis yra nepriimtinas,po to plaukiukus galesit israut su pindetu, o gal po procedoros ir nebeaugs, wa pati praeita saw, du apgamus pasisalinau kurie gywent trukde ir db super bus thumbup.gif kaina priklauso nuo apgamiuko dydzio mm.ar cm smile.gif wa tep... bet raut is ju plaukuciu NEGALIMA, bo po tio galima "prisizaist" sad.gif su apgamais juokaut negalima!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natie: 03 balandžio 2005 - 12:53
QUOTE(natie @ 2005 04 03, 13:52)
JOKIU BUDU, NEDURNIUOKIT PANOS,NEGALIMA IS APGAMIUKU RAUT PLAUKUCIU blink.gif siaip tai parasciausia butu apgama pasalint lazeriu jei jis yra nepriimtinas,po to plaukiukus galesit israut su pindetu, o gal po procedoros ir nebeaugs, wa pati praeita saw, du apgamus pasisalinau kurie gywent trukde ir db super bus thumbup.gif kaina priklauso nuo apgamiuko dydzio mm.ar cm smile.gif wa tep... bet raut is ju plaukuciu NEGALIMA, bo po tio galima "prisizaist" sad.gif su apgamais juokaut negalima!!!!

Aš jų ir neraunu, bet taip norėtūsi, kad jie ten neaugtų...o apgamas amn patinka, nesiruošiu šalinti, tai teks sustaikyti ir gyventi su trim plaukeliais ant jo.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt šalint plaukelius ant veido MeDioStar lazeriu motinos ir vaiko klinikoje? Draugė domisi, tai sakė, kad ten šalina ir šviesius plaukelius, be to šiuo metu ten pati pažangiausia ir naujoviškiausia technika Lietuvoje...
Įdomu ar tai tiesa? g.gif
Atsakyti

as turejau depiliacines juosteles.Pirma karta nudepiliavus atsirado spuogeliu, antra karta siektiek maziau buvo suerzinta oda. O trecia karta tai nusidepiliavau taip kad odos neliko ant virsutines lupos...skausmas nerealus, nei valgyti nei juoktis negalejau verysad.gif cia tink agal tik labai nejautriai odai...
Atsakyti
Sveikos, usuotes mirksiukas.gif 4u.gif

Kaip patartumet shalint plaukus nuo veido-kaklo (zhandenas, virsh antakiu ant kaktos, sprando) ? Usus jau ishsipeshiojau pincetu, neishkenchiau! (ataugo shviesus pukelis, kaip ir kazhkada ankschiau)
Plaukuotumas padidejes nuo vaistu, kuriuos jau baigiu vartoti, tai juodieji ilgieji plaukeliai ishslinko patys, bet sutankejes ir ilgokas pukas ant veido-kaklo, kuno tai uzhknisa, net neketina nuslinkt. Nenoriu laukt keliu metu kol kailis pasikeis schmoll.gif
Kokios depiliacines juosteles veidui mazhiau alergizuoja?
Kuna depiliuosiuos kazhkada salone, bet be pavasario tikrai negalesiu, o veida norechiau ankschiau pasitrumpint rolleyes.gif
Atsakyti
labas, pabandyk ir veida nusidepiliuot salone, blogiau juk nebus mirksiukas.gif tik ko gero negalesi kokia pora dieneliu is namu iseit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiowne @ 2005 12 12, 16:58)
Sveikos, usuotes mirksiukas.gif  4u.gif

Kaip patartumet shalint plaukus nuo veido-kaklo (zhandenas, virsh antakiu ant kaktos, sprando) ? Usus jau ishsipeshiojau pincetu, neishkenchiau! (ataugo shviesus pukelis, kaip ir kazhkada ankschiau)
Plaukuotumas padidejes nuo vaistu, kuriuos jau baigiu vartoti, tai juodieji ilgieji plaukeliai ishslinko patys, bet sutankejes ir ilgokas pukas ant veido-kaklo, kuno tai uzhknisa, net neketina nuslinkt. Nenoriu laukt keliu metu kol kailis pasikeis schmoll.gif
Kokios depiliacines juosteles veidui mazhiau alergizuoja?
Kuna depiliuosiuos kazhkada salone, bet be pavasario tikrai negalesiu, o veida norechiau ankschiau pasitrumpint rolleyes.gif

man atrodo tavo atveju pas gydytoją reik nueiti, hormonus išsitirti unsure.gif ypačjei plaukuotumas padidėjo nuo vaistų, o ne natūralus unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu problema. Pas mane virš lūpos yra šviesus ūsiukai kuriuos norėčiau panaikinti.Bet nežinau kaip tai padaryti, galvoju eiti į salona kad nudepiliuotų, bet nežinau kaip jie ataugs po depiliacijos, bijau kad neataugtų dar ryškesni. Gal kas bandėt ir žinot kaip po to atrodo, beto ar tai skausminga ir ar labai būna paraudę po depiliacijos.
Atsakyti
QUOTE(juozapota @ 2005 12 14, 18:59)
Sveiki, turiu problema. Pas mane virš lūpos yra šviesus ūsiukai kuriuos norėčiau panaikinti.Bet nežinau kaip tai padaryti, galvoju eiti į salona kad nudepiliuotų, bet nežinau kaip jie ataugs po depiliacijos, bijau kad neataugtų dar ryškesni. Gal kas bandėt ir žinot kaip po to atrodo, beto ar tai skausminga ir ar labai būna paraudę po depiliacijos.

Depiliuokis pati su veidui skirtais pleistrais mano sesuo su vasku veidui skirtu depiliuoja ir sake jai po menesio tik atauga ir tikrai nepatamseja tik neskusk biggrin.gif SEKMES VISKAS GERAI ISEIS
Atsakyti
QUOTE(juozapota @ 2005 12 14, 16:59)

aš šalinčiau vašku salone. skausminga, bet iškęsti galima. po procedūros uždeda raminamąją kaukę, paraudimą nuima
Atsakyti
Aš irgi turiu tokią problemą ax.gif , tiksliau, pati ją pasidariau...ups. Matyt iš neturėjimo, ką veikti pradėjau depiliuoti vos matomus pukelius ir ką gi, šiandien noriu nenoriu turiu juos kažkaip naikinti, nes pradėjo augti vis ryškesni doh.gif Iš pradžių bandydavau bet kokį depiliacinį kremą, kol neatradau "Vitaskin" jautrioms kūno vietoms - šitas bent jau man nerealus: tolygiai nuima, jokio paraudimo nelieka, ilgai tie nedėkingieji neatauga. Sykį pasižaidžiau ir su vaško juostelėmis, bet ačiū daugiau nenoriu - kelias dienas vaikščiojau kaip simsonas ištinusiomis lūpomis. Draugas vis juokavo, jog atrodau kaip po audringos meilės nakties blush2.gif (suprantate apie ką aš čia...).
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2005 12 14, 19:05)
Aš irgi turiu tokią problemą ax.gif , tiksliau, pati ją pasidariau...ups. Matyt iš neturėjimo, ką veikti pradėjau depiliuoti vos matomus pukelius ir ką gi, šiandien noriu nenoriu turiu juos kažkaip naikinti, nes pradėjo augti vis ryškesni doh.gif Iš pradžių bandydavau bet kokį depiliacinį kremą, kol neatradau "Vitaskin" jautrioms kūno vietoms - šitas bent jau man nerealus: tolygiai nuima, jokio paraudimo nelieka, ilgai tie nedėkingieji neatauga. Sykį pasižaidžiau ir su vaško juostelėmis, bet ačiū daugiau nenoriu - kelias dienas vaikščiojau kaip simsonas ištinusiomis lūpomis. Draugas vis juokavo, jog atrodau kaip po audringos meilės nakties blush2.gif (suprantate apie ką aš čia...).

As tik uz vaska skirta veidui, arba uz kosmetologe. Bet geriau paciai vakare einant miegoti, nieks net nepastebes. Uz vaska todel, kad ilgiau neataugs nei su kremu. O, kad neatauga ryskesni tai 100 proc, sakyciau vis silpnesni. O kas sako, kad atauga ryskesni, tai manau tik todel, kad pripranta prie saves be plaukeliu, o paskui jau pamirsta kokie buvo
Atsakyti