Žiūrėkit, mergaitės, ar salonuose vaškai skiriasi? Nes aš, pasirodo, alergiška vaškui Kosmetologė sakė, kad kartais taip būna, bet aš kažkaip nedrįsau paklausti ar nuo kitokio vaško nebertų veido. Gal Jūs žinot?
QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 05, 12:26)
Žiūrėkit, mergaitės, ar salonuose vaškai skiriasi? Nes aš, pasirodo, alergiška vaškui Kosmetologė sakė, kad kartais taip būna, bet aš kažkaip nedrįsau paklausti ar nuo kitokio vaško nebertų veido. Gal Jūs žinot?
Manau, kad skiriasi. O tu pabandyk ne vasku, o cukraus pasta depiliuot
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 17, 00:13)
Galima ir isbalint, tokio kremuko yra Droge, kainuoja mazdaug iki15lt. Bet jei plaukeliai stipresni, estetinio vaizdo nebus, o ypac jei kada zmones i Jus is profilio pries saule zvilgtels
o kaip jie adinasi? nes neisiu per visa droga ir neskaitysiu kiekvieno kremo kam skirtas o klausti ir nelabai jauku
o pirkti butu jauku? o tamponus, paketus, intymke, ypac kai uz taves eileje stovi vyras, pirkti jauku?
QUOTE(Užsispyrusi @ 2009 05 05, 13:59)
Manau, kad skiriasi. O tu pabandyk ne vasku, o cukraus pasta depiliuot
O kur jos galima gauti? Ar čia salonuose ją naudoja?
QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 05, 17:00)
O kur jos galima gauti? Ar čia salonuose ją naudoja?
Yra salonu kur naudoja, bet nezinau kurie konkreciai, gal kitos mergaites zinos.
QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 05, 11:26)
pats vaskas labi retai buna alergenas. Tiesiog galbut tau alergija vasko priedams, nes ju buna labai ivairiu ir tuo vaskas skiriasi: su kakava, su dumbliais, su augalais, medum tt.. iv. dirbtiniais priedais.. jei zinai kam konkreciai alergiska, tai visada pasakyk kosmetologei. Kai tvarkomas veidas visada klausiama, bet va kuno procedurose kartais pamirstama paklaust
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 05 05, 17:06)
o kaip jie adinasi? nes neisiu per visa droga ir neskaitysiu kiekvieno kremo kam skirtas o klausti ir nelabai jauku
kas per jauku ar ne jauku:)
jei tokia produkcija gaminama, reiskias reikalinga ir jaos galima teirautis
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 05 05, 16:06)
eik geriau i kosmada, ten konsultantės ir tikrai nėra ko gėdytis
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.