Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(poskriptum @ 2005 03 29, 12:41)
O vat žinokit aš turiu du labai didelius  nuo pat gimimo.Ant nugaros ir ant užpakalio.Ot vietas pasirinko. Ir irgi girdėjau, kad negalima.Vat ir nežinau,ką daryt. sad.gif

Mano vienas pažįstamas nuėjo į onkologinį ir jam išpjovė net keliolika apgamų, tokių nemenkų ,pati mačiau kaip atrodė prieš ir po. O šiaip privačiame kabinete ar kokioj klinikoj apie 80 lt apgamo pašalinimas lazeriu kainuoja.
Atsakyti
Plaukeliu salinimui naudojamas vaskas. Zinoma procedura reiketu kartoti kiekviena menesi...
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 03 29, 16:51)
Plaukeliu salinimui naudojamas vaskas. Zinoma procedura reiketu kartoti kiekviena menesi...

Bet ar galima su vašku šalinti plaukelius nuo apgamų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2005 03 29, 15:51)

AS DARAU TA PATI, TIK KARTOJU I KELIS MENESIUS KARTA
Atsakyti
Bet kurias vietas jūs šalinat su vašku niekaip nesuprantu??? g.gif , jei man reikia pašalinti tris plaukelius nuo apgamo virš lūpos tai man irgi daryti su vašku? g.gif
Atsakyti
Na, aš vargstu su šia problema visą gyvenima sad.gif , kiek prisimenu, nes iš prigimties esu tamsaus gymio. Ir hormonus tyriausi, ir su jais viskas tvarkoje, tiesiog tokia genetika. smile.gif
Esu išbandžiusi viską ir tikrai geriausiai padeda lazeris - jokio skausmo, o efektas ilgam. thumbup.gif Tik brangu labai sad.gif
Kita galimybė - šviesinti. Prie depiliacinių priemonių parduotuvėse galima rasti ir plaukus balinančių kremų (decolorante arba bleaching creme).
Depiliaciniai kremai, vaškai, bent jau man, yra per daug trumpalaikio poveikio, o odą sudirgina kapitaliai, tai aš jų nenaudoju schmoll.gif
Aišku, reik pirmiausia išsitirti hormonus. Kai kam labai padeda tiesiog kontraceptikas Diane 35.
Apskritai tai, aišku, yra problemėlė, bet šiais laikais tikrai išsprendžiama . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 03 29, 12:46)
Aš turiu apgamėlį virš lūpos ir tą išaugusį plauką visuomet sėkmingai išraunu su pincetu. Žinau, kad negalima, bet...

Aš irgi turiu apgamą virš lūpos ir darau tą patį. Kol kas nieko neatsitiko. Ir kitus plaukeius nuo smakro sėkmingai išraunu pincetu.
Atsakyti
Aš anksčiau balindavau, bet vis tiek tas įkyrus pūkas matosi, tai pradėjau su elektriniu depiliatoriumi šalinti. Kartą per porą savaičių išsiraviu ir liuks thumbup.gif . Neskausminga, odos nesuerzina.
Nuo smakro pavienius plaukelius irgi pincetu išraunu, taip patogiausia.
Atsakyti
Tai kaip sakot, koks geriausias budas pasalinti uselius????
ir kiek tie lazeriai kainuoja ir kas kiek laiko mazdaug reikia kartot? blush2.gif
Atsakyti
Jeigu tik virš lūpos - 110 litų, berods. Standartiškai reikia apie 4-6 procedūrų, pradžioje kas 6 savaites, po to rečiau. Po to gali ir visai nebereikėti, ar kas pusę metų. Viskas labai individualu. Pavyzdžiui, aš jau trejetą metų ir kas tris mėnesius verysad.gif Išlaidos baisios, bet kadangi tai ne prabanga, o būtinybė, ką darysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza @ 2005 04 01, 09:57)

Kita galimybė -  šviesinti. Prie depiliacinių priemonių parduotuvėse galima rasti ir plaukus balinančių kremų (decolorante arba bleaching creme).

Mano vienas draugas sako, kad nieko nera baisiau, kaip mergina su sviesiais useliais.. tas pats, kas buciuoti triusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepazystama @ 2005 04 02, 22:40)
Tai kaip sakot, koks geriausias budas pasalinti uselius????
ir kiek tie lazeriai kainuoja ir kas kiek laiko mazdaug reikia kartot? blush2.gif

gal čia rasi atsakymus ax.gif
šalinimas lazeriu

elektroepiliacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolė: 03 balandžio 2005 - 12:56