Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(Uksnė @ 2009 03 22, 19:46)
Vakar prasiėjau su epiletorium, tuo pačiu, kur kojas raunu biggrin.gif

Nepatariu taip daryti - veido oda per jautri epiliatorium, tikrai gali suerzinti, jei ne dabar, tai po kažkelinto karto...
Atsakyti
QUOTE(klausimelys @ 2009 03 15, 20:28)
Sveikos, merginos. Gal kas bandėt, žinot kaip veikia, girdėjot ką nors apie šį prietaisiukąuser posted image???

tepu depiliaciniu kremu.viska nuima ir nebrangu.kadangi oda jautri,tai para ta zona patinus buna.bet 2 sav.poveikis garantuotas thumbup.gif
Atsakyti
Na siuo prietaiseliu depiliacija akivaizdziai turetu but tokia pat skausminga kaip ir epiliavimas unsure.gif Geriausia aisku nusidepiliuoti vasko juostelemis,ju buna netgi jautriai ar alergiskai odai,kur kas maziau alergizuoja ir ilgiau islieka poveikis, nei depiliaciniu kremu. Tik vienas tympt ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
zinau kad juos galima isbalinti blush2.gif gal galite pasakyti kur ir uz kiek galima gauti to kremo ar tepaliuko blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif zinot ka as darau su usiukais lotuliukas.gif ogi su pincetu praeinu blush2.gif bet galvoju ar gerai g.gif ta skausma galima iskenteti su asarikem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 22, 19:29)
Karstu vasku, pas kosmetologa biggrin.gif

drinks_cheers.gif paprasta , greita ir neskausminga
Papildyta:
QUOTE(Auks'iukė @ 2009 04 15, 19:22)
lotuliukas.gif  zinot ka as darau su usiukais  lotuliukas.gif  ogi su pincetu praeinu blush2.gif  bet galvoju ar gerai  g.gif  ta skausma galima iskenteti su asarikem  ax.gif

tikrai nieko blogo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 04 15, 20:21)
zinau kad juos galima isbalinti  blush2.gif  gal galite pasakyti kur ir uz kiek galima gauti to kremo ar tepaliuko blush2.gif

Galima ir isbalint, tokio kremuko yra Droge, kainuoja mazdaug iki15lt. Bet jei plaukeliai stipresni, estetinio vaizdo nebus, o ypac jei kada zmones i Jus is profilio pries saule zvilgtels ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2009 04 12, 23:24)
Nepatariu taip daryti - veido oda per jautri epiliatorium, tikrai gali suerzinti, jei ne dabar, tai po kažkelinto karto...

man tai baisu tokia depilecija veidui, kad kraujagysles nepradetu trukinet juk veido oda plona ir jautri schmoll.gif
Atsakyti
o sakykit, kai ataugineja plaukuciai, nebuna jie tamsesni ar dar kazkaip atauginedami baisiau neatrodo? unsure.gif
baisoka kazkaip man del to g.gif
Atsakyti
as naudojau tirkai gera krema, man labai patiko - vitaskin thumbup.gif , bet kazkur jis dingo g.gif ,nebera parduotuvese...tai nusipirkau vasko juosteles useliams- veet. ir kad pradejo man berti aplink lupas doh.gif . tai db ir as su pincetu praeinu, aisku skauda, bet tenka kentieti. tik pastebejau kad plaukeliu daugiau atauga. gal patartumet koki kita kremuka? ax.gif
Atsakyti
as tai su depiliatorium pukus ir plaukelius nuraunu- pas mane jie sviesus, bet nenoriu kad kaip kazkuri sake buti kaip triusis blush2.gif pries sviesa kaip tikri usiukai atrodo doh.gif
pasakykit ar yra tokiu laiminguju kur visai nebutu plaukeliu virs lupos unsure.gif mano tai visas veidas tokiais pukais padengtas, bet virs lupos tai jie dar ilgesni doh.gif
Atsakyti
As tik su pincetu ispesu ir nesiruosiu kitaip. Manau, kad vasku ar kremu pasalinus butu nekas, nes ta vieta butu is viso svari, o tom kuriom yra "usiukai" ant veido gi buna smulkiu mazu pukeliu. Tai matytusi didelis skirtumas.
Atsakyti