tepu depiliaciniu kremu.viska nuima ir nebrangu.kadangi oda jautri,tai para ta zona patinus buna.bet 2 sav.poveikis garantuotas
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.
Na siuo prietaiseliu depiliacija akivaizdziai turetu but tokia pat skausminga kaip ir epiliavimas Geriausia aisku nusidepiliuoti vasko juostelemis,ju buna netgi jautriai ar alergiskai odai,kur kas maziau alergizuoja ir ilgiau islieka poveikis, nei depiliaciniu kremu. Tik vienas tympt ir viskas
Galima ir isbalint, tokio kremuko yra Droge, kainuoja mazdaug iki15lt. Bet jei plaukeliai stipresni, estetinio vaizdo nebus, o ypac jei kada zmones i Jus is profilio pries saule zvilgtels
as naudojau tirkai gera krema, man labai patiko - vitaskin , bet kazkur jis dingo ,nebera parduotuvese...tai nusipirkau vasko juosteles useliams- veet. ir kad pradejo man berti aplink lupas . tai db ir as su pincetu praeinu, aisku skauda, bet tenka kentieti. tik pastebejau kad plaukeliu daugiau atauga. gal patartumet koki kita kremuka?
as tai su depiliatorium pukus ir plaukelius nuraunu- pas mane jie sviesus, bet nenoriu kad kaip kazkuri sake buti kaip triusis pries sviesa kaip tikri usiukai atrodo pasakykit ar yra tokiu laiminguju kur visai nebutu plaukeliu virs lupos mano tai visas veidas tokiais pukais padengtas, bet virs lupos tai jie dar ilgesni
As tik su pincetu ispesu ir nesiruosiu kitaip. Manau, kad vasku ar kremu pasalinus butu nekas, nes ta vieta butu is viso svari, o tom kuriom yra "usiukai" ant veido gi buna smulkiu mazu pukeliu. Tai matytusi didelis skirtumas.