Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(ashtri @ 2009 03 19, 11:00)
Dusele, norėjau paklaust, gal gali kažką patart įsigyt naudojimui PO ūselių depiliacijos? Aš kai depiliuoju namie, tai tik su tom prie juostelių įdėtom servetėlėm nuvalau ir jau tą vakarą prie tos zonos daugiau nelendu. Tik mano oda yra linkusi į bėrimus, vis dar kaip paauglę paberia, ir po depiliacijos toj srity intensyviau beria. Gal kažkaip papildomai dezinfekuot reikia?

ir saunuole, kad daugiau nelendi po depiliacijos - negalima jokiu muilu, duso zeliu, net prausikliu, jei jie su kvapikliais, gink dieve jokiu baseinu ar soliariumu.
Ta vakara - tik paprastas vanduo. Ir jokio trynimo, pylingavimo.
Del priemones, as darbe naudoju Depileve Nr.4 losjona (rozinis, ramiantis)
Nesu bandzius (nebuvo reikalo), bet manau arbatmedzio aliejukas galetu tikti, medetku kompresas.. + nepamirsk gerai nuvalyti odos PRIES depiliacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 19, 13:35)
ir saunuole, kad daugiau nelendi po depiliacijos - negalima jokiu muilu, duso zeliu, net prausikliu, jei jie su kvapikliais, gink dieve jokiu baseinu ar soliariumu.
Ta vakara - tik paprastas vanduo. Ir jokio trynimo, pylingavimo.
Del priemones, as darbe naudoju Depileve Nr.4 losjona (rozinis, ramiantis)
Nesu bandzius (nebuvo reikalo), bet manau arbatmedzio aliejukas galetu tikti, medetku kompresas..  + nepamirsk gerai nuvalyti odos PRIES depiliacija  4u.gif

O tų Depileve priemonių kaina kokia būtų? Nors turėjau kažkur arbatmedžių aliejuko.. Reiktų prasinešt per savo vaistinėlę g.gif Bet rinkčiausi (jei kaina prieinama) Depileve. Brūkštelk, jei nesunku, kainą 4u.gif Prieš depiliaciją kartais nupylinguoju veidelį, arba įprastiniu prausikliu, tada tik su toniku pavalau - ir jau plėšiu biggrin.gif Paskui porai savaičiu ramu-gražu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2009 03 19, 12:47)
O tų Depileve priemonių kaina kokia būtų? Nors turėjau kažkur arbatmedžių aliejuko.. Reiktų prasinešt per savo vaistinėlę  g.gif  Bet rinkčiausi (jei kaina prieinama) Depileve. Brūkštelk, jei nesunku, kainą  4u.gif  Prieš depiliaciją kartais nupylinguoju veidelį, arba įprastiniu prausikliu, tada tik su toniku pavalau - ir jau plėšiu  biggrin.gif Paskui porai savaičiu ramu-gražu  nail.gif

tiksliai dabar nepasakysiu, nes jos didelem pakuotem ir laaaabai ilgam uztenka, kazkur apie 15-20lt, todel manau verta isigyt, jei pastoviai depiliuojies. Juk rekia ir kojom, bikiniui, pazastim.. Manau arbatmedzio aliejukas naturalus dar brangesnis, tik jo - mazai.

va cia paziurek po depiliacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 19, 11:54)

Kaip suprantu nuo tavo kasdieniu kosmetikos priemoniu tokiu berimu nebuna? Tada kita karta kosmetologei BUTINAI pasakyk, tegul nededa tau tos kaukes, keicia kokia kita priemone, nes turbut ji tau netinka, sukelia alergine reakcija ar pan..

Mano oda siaip yra riebi, paberia truputi nuolat, bet kad taip bertu kaip tada- ir virs lupos, ir smakro srityje, dar nebuvo 9smakra depiliavo pirma karta). Gijo viskas beveik 2 savaites. Dar sutapo, kad pradejau naudoti naujaji Rasos prausikli probleminei odai. Tai sita iskart atidaviau draugei (jai tinka). Dabar bijau vel eiti depiliuoti... Nes paskui nors i zeme lisk kaip atrodo.. Tepu pudros daug, ji dar labaiu pablogina... zodziu nekas... ohmy.gif
Atsakyti
ir aš buvau prisižaidus su vaško juostelėm. kreivai užklijavau, nepastebėjau, kad siaura dalis prie lūpos prilipo ir kai plėšiau tai su visa oda nuo lūpos, porą savaičių kaip su herpesu vaikščiojau unsure.gif nuo tada ugdau kantrybę ir su pincetu darbuojuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 16, 08:22)
Patarciau nusidepiliuot plaukelius, nereiks jokiu prietaiseliu 4u.gif

Kuriuo būdu?
Atsakyti
Karstu vasku, pas kosmetologa biggrin.gif
Atsakyti
Vakar prasiėjau su epiletorium, tuo pačiu, kur kojas raunu biggrin.gif
Atsakyti
taigi nezmoniskai skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2009 03 22, 19:46)
Vakar prasiėjau su epiletorium, tuo pačiu, kur kojas raunu biggrin.gif

As kazkada irgi bandziau.. Istveriau 3 sekundes biggrin.gif
Dabar geriau naudoju vasko juosteles, specialiai tam skirtas. Zymiai geriau, ir neskauda smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 22, 18:29)
Karstu vasku, pas kosmetologa biggrin.gif

Man netinka, iskart isberia mazuciais spuogeliais, oda labai jautri
klausimelys, gal gali imesti linka
Atsakyti
QUOTE(ievag @ 2009 03 20, 20:19)
ir aš buvau prisižaidus su vaško juostelėm. kreivai užklijavau, nepastebėjau, kad siaura dalis prie lūpos prilipo ir kai plėšiau tai su visa oda nuo lūpos, porą savaičių kaip su herpesu vaikščiojau  unsure.gif nuo tada ugdau kantrybę ir su pincetu darbuojuos smile.gif

Visvien siltas vaskas tai yra siltas....su saltu ne toks efektas,cia tik zaidimai smile.gif tikrai galiu tai pasakyt,nes esu isbandziusi smile.gif beje beveik 2 savaites po depiliacijos su siltu vasku plaukeliu nesimate(dariausi salone virs virsut lupos ir ant smakro)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamiliuk: 25 kovo 2009 - 12:30