Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(vaidicita @ 2009 03 14, 17:05)
vis del to patarciau depiliuotis penktadieni , kai savaitgali nereiks niekur eiti.. negali zinoti kokia tavo oda, man paraudimas 2 dienas buvo ir nemenkas, padejo propolio milteliai

Aš irgi pagaliau prisiruošiau ir vakar salone nusidepiliavau tuos nelaimingus plaukelius thumbup.gif Tik vat šiandien pabėrimas gan ryškiai matosi, nors vakar atrodė, kad nieko nebus doh.gif Kas čia per propolio milteliai ir kur jų galima gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksus @ 2009 03 01, 18:52)
specialiose parduotuvėse, kur prekės skirtos kirpyklom, kosmetikos kabinetams ir pan.
Kaune žinau kur.

Kur? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 15, 13:34)
Aš irgi pagaliau prisiruošiau ir vakar salone nusidepiliavau tuos nelaimingus plaukelius  thumbup.gif Tik vat šiandien pabėrimas gan ryškiai matosi, nors vakar atrodė, kad nieko nebus  doh.gif Kas čia per propolio milteliai ir kur jų galima gauti?  blush2.gif

nezinau , gal vaistinej g.gif , man kosmetologe dovanu dave smile.gif
Atsakyti
O imanoma nusdepiliuoti su vasku namuose?
Atsakyti
QUOTE(elyja @ 2009 03 15, 15:14)
O imanoma nusdepiliuoti su vasku namuose?

viskas imanoma tik nezinau ar cia pats geriausias sprendimas, namie pabandykit su salto vasko juostelem gal...

as kai buvau paaugliuke kojas depiliuodavaus su karstu vasku, sildydavau ji ant elektrines plyteles ir tepdavau pagaliuku, na gerai viskas buvo , is tikruju bet dabar jau ir tingeciau ir labai namai smirdedavo man nuo tu visokiu naminiu depiliaciju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gal kas bandėt, žinot kaip veikia, girdėjot ką nors apie šį prietaisiukąuser posted image???
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 03 15, 14:16)
viskas imanoma tik nezinau ar cia pats geriausias sprendimas, namie pabandykit su salto vasko juostelem gal...

as kai buvau paaugliuke kojas depiliuodavaus su karstu vasku, sildydavau ji ant elektrines plyteles ir tepdavau pagaliuku, na gerai viskas buvo , is tikruju bet dabar jau ir tingeciau ir labai namai smirdedavo man nuo tu visokiu naminiu depiliaciju biggrin.gif

Aš manau, kad tikrai neverta namie vargti, juk salone daug paprasčiau, ir tikrai nėra brangu.. Aš vakar sumokėjau šešis litus už depiliaciją 4u.gif
Atsakyti
O kaip jis vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 03 15, 20:51)
O kaip jis vadinasi?

Neįsivaizduoju. Ebay naršydama radau.
Atsakyti
Patarciau nusidepiliuot plaukelius, nereiks jokiu prietaiseliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 03 15, 21:39)
Aš manau, kad tikrai neverta namie vargti, juk salone daug paprasčiau, ir tikrai nėra brangu.. Aš vakar sumokėjau šešis litus už depiliaciją  4u.gif

O ka tau depiliavo,kad tiek mazai sumokejai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamiliuk @ 2009 03 17, 13:23)
O ka tau depiliavo,kad tiek mazai sumokejai? g.gif

turbūt 3 plaukelius biggrin.gif , neįsivaizduoju kur tokiom kainom randa, man mįslė g.gif
Atsakyti