Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(LapeUrsa @ 2009 03 02, 22:00)
Oi kaip reikia  4u.gif

JOKIU problemu. SM visada laukiamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamiliuk @ 2009 03 01, 19:12)
Tai o kur pirkt ta vaska,kuri sildyt reikia?smile.gif smile.gif

Sveiki,

Gal kas zinote ir galite patarti, papasakot, kuo skiriasi plauku salinimas nuo virsutines lupos sviesos impulos terapijos budu ir radiochirurginiu budu (norhway klinikoje atseit naujas metodas)?
Aciu is anksto uz informacija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krismisev33 @ 2009 03 04, 15:53)
Sveiki,

Gal kas zinote ir galite patarti, papasakot, kuo skiriasi plauku salinimas nuo virsutines lupos sviesos impulos terapijos budu ir radiochirurginiu budu (norhway klinikoje atseit naujas metodas)?
Aciu is anksto uz informacija. smile.gif

Cia reikia gydytojo pasiklaust arba bandyt google ieskot,ten tikrai turi but;)
Atsakyti
Šalint vašku tuos nenaudėlius ūsus biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Na as tai su pincetu su jais kovoju, kai atsiranda virs virsutines lupos kokie tamsesni. Truputi paasaroju, bet istvert galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NebeInga @ 2009 03 11, 14:54)
Na as tai su pincetu su jais kovoju, kai atsiranda virs virsutines lupos kokie tamsesni. Truputi paasaroju, bet istvert galima smile.gif

Tai kam tu kankinies,padaryk su vasku ir keliom savaitem tikrai uzteks,rami galvele bus:)ir po vasko jie auga sviesesni ir retesni smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, o sakykit, vasku salinant plaukelius nuo veido ( usu srities ir smakro) ar lieka kokie tai paraudimai? ir jei lieka kiek ilam? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki. Man 13 metu ir turiu klausimą. Man auga ūseliai. Jau nebežinau ką daryt. Ir jie yra ryškūs. Internete skaičiau, kad juos naikina lazeriais. Kiek laiko maždaug jie neatauga pasinaikinus lazeriu? Dar skaičiau, kad galima juos nusibalinti peroksidu. Ar jie nebus per balti? Kitaip juos naikinti bijau. Dėl jų iš manęs daug kas šaiposi. Iškart dėkoju. verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Usiukas @ 2009 03 14, 18:21)
Sveiki. Man 13 metu ir turiu klausimą. Man auga ūseliai. Jau nebežinau ką daryt. Ir jie yra ryškūs. Internete skaičiau, kad juos naikina lazeriais. Kiek laiko maždaug jie neatauga pasinaikinus lazeriu? Dar skaičiau, kad galima juos nusibalinti peroksidu. Ar jie nebus per balti? Kitaip juos naikinti bijau. Dėl jų iš manęs daug kas šaiposi. Iškart dėkoju.  verysad.gif  doh.gif

O kodel pvz nenueini i grozio salona ir nenusidepiliuoji? Apie 10lt kainuos.. O naikinimas lazeriu gan nemazai kainuoja.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Usiukas @ 2009 03 14, 17:21)
Sveiki. Man 13 metu ir turiu klausimą. Man auga ūseliai. Jau nebežinau ką daryt. Ir jie yra ryškūs. Internete skaičiau, kad juos naikina lazeriais. Kiek laiko maždaug jie neatauga pasinaikinus lazeriu? Dar skaičiau, kad galima juos nusibalinti peroksidu. Ar jie nebus per balti? Kitaip juos naikinti bijau. Dėl jų iš manęs daug kas šaiposi. Iškart dėkoju.  verysad.gif  doh.gif

pritariu Rozytei, nusidepiliuok ir neleisk , kad tau aplinkiniai kompleksiuka varytu doh.gif . Balint nepatariu - atrodys juokingai, jei siuo metu jie juodi ir gana daug. Lazeris - brangu ir tikrai neverta (o gal tokiam amziuj dar net ir nedaro gydytojai, bent jau be tevu sutikimo tai tikrai), nes po kiek laiko - vel kovosi su ta problema, na, aisku ne po savaites, ne po menesio, bet po keliu metu - tikrai..

Papildyta:
QUOTE(Aidutea @ 2009 03 14, 12:15)
Sveikutes, o sakykit, vasku salinant plaukelius nuo veido ( usu srities ir smakro) ar lieka kokie tai paraudimai? ir jei lieka kiek ilam? blush2.gif

jei depiliuoja kosmetologe - po proceduros patepa raminamuoju losjonu, kuris nuima sudirgima, paraudima. Jei labai jautri oda - paraudimas gali islikti pora val, taciau 70proc merginu jokio paraudimo nelieka jau po 10-15min. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 14, 18:00)
pritariu Rozytei, nusidepiliuok ir neleisk , kad tau aplinkiniai kompleksiuka varytu doh.gif . Balint nepatariu - atrodys juokingai, jei siuo metu jie juodi ir gana daug. Lazeris - brangu ir tikrai neverta (o gal tokiam amziuj dar net ir nedaro gydytojai, bent jau be tevu sutikimo tai tikrai), nes po kiek laiko - vel kovosi su ta problema, na, aisku ne po savaites, ne po menesio, bet po keliu metu - tikrai..
Papildyta:
jei depiliuoja kosmetologe - po proceduros patepa raminamuoju losjonu, kuris nuima sudirgima, paraudima. Jei labai jautri oda - paraudimas gali islikti pora val, taciau 70proc merginu jokio paraudimo nelieka jau po 10-15min. 4u.gif

vis del to patarciau depiliuotis penktadieni , kai savaitgali nereiks niekur eiti.. negali zinoti kokia tavo oda, man paraudimas 2 dienas buvo ir nemenkas, padejo propolio milteliai
Atsakyti
Aciu, mergytes, uz atsakymus mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti