radau preparatą "Blondepil" - tokia žalia dėžutė, aš beveik ir taip neturėjau problemos, bet dabar labai gerai - pašviesėja ir super - nieko nesimato. Depiliuot tikrai nepatariu - atauginės tamsesni ir stipresni.
As ir turiu tokia problema del tu plaukeliu, kokiu 13metu pradejau juos kremu salint ir padariau didele klaida, jie tik tamsejo ir tamsejo. Kol nesenai drauge pasiule nueit pas kosmetologe ir juos vasku pasalinti. Ir tikrai likau patenkinta ir plaukeliai pradejo svieset, bet taj vis vien laikina. Man asmeniskai reik kas savaite dvi juos naikint, viena procedura kainuoja 15lt ir nera ypac skausminga siaip galvoju apie lazeri, jau geriau keleta kartu daugiau idet pinigu bet pagaliau ju atsikratyt
pati depiliuoju usiukus 9 metus, tai jie tokie reti, vos matos, tikras pukutis. o gamta dovanojo juodus, stiprius plaukus..
taigi jei galit pasiryst patarciau tik vasku depiliuot
taigi jei galit pasiryst patarciau tik vasku depiliuot
As turiu tokia daikciuka BRAUN Silkfinish, piestuko dydzio,dedasi elementas. Keiciasi antgaliukai.yra labai smulkiu,ir didesniu.man sis daikciukas super.jei koks plaukelis per ilgas,ar uziukai, labai greitai ir lengvai galima pasalinti. dar tinka ir antakiams.
QUOTE(MISS SELFRIDGE @ 2009 01 04, 11:53)
As turiu tokia daikciuka BRAUN Silkfinish, piestuko dydzio,dedasi elementas. Keiciasi antgaliukai.yra labai smulkiu,ir didesniu.man sis daikciukas super.jei koks plaukelis per ilgas,ar uziukai, labai greitai ir lengvai galima pasalinti. dar tinka ir antakiams.
kokia kaina tokio daikčiuko? įdomu kaip atrodo
Man vis isdygsta 2 ant skirtingu zandu. Tai kadangi tai tik du tai pasinaudoju pincetu.
QUOTE(InRed @ 2008 12 29, 13:26)
radau preparatą "Blondepil" - tokia žalia dėžutė, aš beveik ir taip neturėjau problemos, bet dabar labai gerai - pašviesėja ir super - nieko nesimato. Depiliuot tikrai nepatariu - atauginės tamsesni ir stipresni.
Kur jo rast galima?
O gal kuri nors Kaune šalinotės plaukelius lazeriu ir galite pasidalinti įspūdžiais?
Labas.
Kaip miela sužinot, jog ne aš viena kompleksuoju dėl tų plaukiukų virš lūpos Nu jau kaip aš jų nekenčiu Kaltas turbūt bus mano tamsesnis gymis Šalinti labai bijau, kad neataugtų tankesni ir tamsesni Tai tamsesnius tik su pincetu retkarčiais išraunu ir tiek. Svajoju apie šalinimą lazeriu, bet gaila būtų tiek pinigų
Kaip miela sužinot, jog ne aš viena kompleksuoju dėl tų plaukiukų virš lūpos Nu jau kaip aš jų nekenčiu Kaltas turbūt bus mano tamsesnis gymis Šalinti labai bijau, kad neataugtų tankesni ir tamsesni Tai tamsesnius tik su pincetu retkarčiais išraunu ir tiek. Svajoju apie šalinimą lazeriu, bet gaila būtų tiek pinigų
QUOTE(Tiosyte @ 2009 01 16, 11:10)
Labas.
O kiek tai pinigų gal žinote? Kažkur skaičiau, kad apie 1000 lt išeina.. Tiesa?