Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

pas mane visai nedaug plaukeliu virs lupu, bet kadangi tamsiaplauke, tai vis tiek siek tiek matosi.
tai juos naikinu kosmetologiniam vasku, poto patepa kremu, kad neraudonuotu ir odos jautruma nuimtu ir ciki tongue.gif
Atsakyti
Visai neseniai bandziau uselius naikinti (nors ju is tikro ir neturejau) su depiliaciniu kremu jautriai odai. Kremas pagerintas- visokie alijosiai ir t.t. Krema laikiau net trumpiau nei instrukcijose. Tai va... pora valandu.. tiksliau kokias 6 plotelis virs lupos buvo neblogai istines.. persigandusi tepiau visokiais antiuzdegiminiais ir t.t. kremukais... (beje su tokiu istinusiu ir priteptu kremu darniu virs lupos turejau susipazinti su dviem naujais zaviais kaimynais :/), paskui pora dienu nejauciau lupos.. o dabar jau dvi savaites oda ten smagiai pleiskanoja... ir yra pasipuosusi kazkokiais spuogeliais :( nesekme!
Atsakyti
QUOTE (siandien @ 2004 06 17, 18:43)
Visai neseniai bandziau uselius naikinti

ale pasakyk man brangioji ar ne tatore busi, kad usai auga ?
Atsakyti
QUOTE (Gandras @ 2004 06 17, 19:59)

Nekuokinga rolleyes.gif Vaikų darželio bajeriai...
Atsakyti
QUOTE (Gandras @ 2004 06 17, 20:00)

ale ir pačiam neprošali būtu juos naikint laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
as pries 3 savaites pasalinau savo plaukelius nuo veiduko vasko pagalba, kosmetologiniam. kolkas svaru. bet pasirodo, kad juos maciau tik as viena, nes po proceduros, kai pasigyriau aplinkiniams, visi nustebo "ar tu buvai su usais? niekada nematem". bet pati jauciuosi geriau, kai ataugs-kartosiu.
Atsakyti
O kodel nelalima pesiot su pincetu?as tai jau 2 metus darau ir patenkinta ,vis maziau ju atauga ir reciau pesioju thumbup.gif
Atsakyti
cry.gif sveikos brangiosios mamytes,
prasau pasidalinti savo patirtimi kaip atsikratyti "usiuku", niekada ju nebuvo, o po gimdymo kazkaip atsirado ir negaliu kokia neviltis ima. gal sutriko kokia hormonu pusiausvyra ar kas cia man? gal zinot pas koki daktara reiktu kreiptis tokiu atveju?
ar gal zinot kokiu naminiu priemoniu kaip juos pvz. nubalinti?
HELP.
maldauju. blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(guce @ 2005 03 29, 10:50)
cry.gif  sveikos brangiosios mamytes,
prasau pasidalinti savo patirtimi kaip atsikratyti "usiuku", niekada ju nebuvo, o po gimdymo kazkaip atsirado ir negaliu kokia neviltis ima. gal sutriko kokia hormonu pusiausvyra ar kas cia man? gal zinot pas koki daktara reiktu kreiptis tokiu atveju?
ar gal zinot kokiu naminiu priemoniu kaip juos pvz. nubalinti?
HELP.
maldauju.  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Manau,čia reikia kreiptis pas kosmetologą.Aišku ne paprastoje kokioje kirpyklėlėje,o geram grožio centre.
Atsakyti
Manau reikėtų kreiptis į kosmetologijos kabinetą. Kiek girdėjau geriausiai šalinti lazeriu....
Aš turiu ant veido apgamėlį nediduką ant kurio auga plaukeliai, norėčiau juos išrauti, bet kiek žinau negalima. Gal kuri nors tokią "problemą" irgi turit?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2005 03 29, 12:33)
Manau reikėtų kreiptis į kosmetologijos kabinetą. Kiek girdėjau geriausiai šalinti lazeriu....
Aš turiu ant veido apgamėlį nediduką ant kurio auga plaukeliai, norėčiau juos išrauti, bet kiek žinau negalima. Gal kuri nors tokią "problemą" irgi turit?

O vat žinokit aš turiu du labai didelius nuo pat gimimo.Ant nugaros ir ant užpakalio.Ot vietas pasirinko. Ir irgi girdėjau, kad negalima.Vat ir nežinau,ką daryt. sad.gif
Atsakyti
Aš turiu apgamėlį virš lūpos ir tą išaugusį plauką visuomet sėkmingai išraunu su pincetu. Žinau, kad negalima, bet... O dėl ūsiukų, manau reikia kreiptis net ne į kosmetologą, o į endokrinologą. Kosmetologas netvarko hormonų . Oi, neseniai rodė per TV merginą su usiukais ir barzda, ir kaip ji vargsta , o kosmetologai niekuo padėt negali. Ką jie padarys su savo tepalais. Na taip, dar lazeris lieka.
Atsakyti