Sveikos...as asmeniskai naudoju Vitaskin specialu veidui depiliacini krema, tai man jis labai patinka, nes jis jautrus ir labai tinka veidui....
QUOTE(Justta @ 2008 12 02, 21:38)
Sveikos...as asmeniskai naudoju Vitaskin specialu veidui depiliacini krema, tai man jis labai patinka, nes jis jautrus ir labai tinka veidui....
kur tu dar jo randi? aš pusę Lietuvos išnarsčiau ir neradau
aš kadaise lazeriu išnakinau. Pasidariau visą kursą, 10 procedūrų, nes jau gerokai kompleksavau dėl to, o dar kai porą komentarų išgirdau dabar jei vienas kitas plaukelis atauga, išraunu su pincetu ir ramybė.
Cia visos tiek daug budu randa, bet manau lengviausias ir pigiausias yra depiliuotis salone.. Pacioms patariu nebandyti.. Nes ir valios prireikia save nuskriausti o ir is vieno karto tepavyksta vos kelis palukelius israuti, beto salone jos ten turi visokiu kremuku, tepaliuku odai nuraminti ir susvelninti, kad iseisit lyg su kudikio odele virs lupos.. Beda ta kad kai kuriu merginu oda jautri ir po depiliacijos smarkiai parausta, isberia.. Na o man gal kazkiek pasiseke, nes po depiliacijos paraudimui isnykti tereikia 5 min, o veliau tik ir dziaugiuos nusiemusi tuos kailinius Beto kiek girdejau tai depiliuojant atauga vis plonesni ir retesni plaukeliai.. Taip kad manau geriau 2 minutes pakenteti..
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 12 04, 14:54)
daug kainavo?
na kainavo nemazai, nes viena procedura tada kainavo 100 Lt, o ju reikejo 10. Nezinau kokios dabar kainos, nes cia pries keleta metu dariausi.
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2008 12 04, 15:17)
Beto kiek girdejau tai depiliuojant atauga vis plonesni ir retesni plaukeliai.. Taip kad manau geriau 2 minutes pakenteti..
As sita irgi girdejau..bet kodel jie man visai nei retesni nei plonesni neatauga? as su pleistriukais depiliuoju.. kosmaras kazkoks..
Papildyta:
QUOTE(anileve @ 2008 08 25, 17:01)
prasau ir as patarimo. arteja mano vestuves ir visaziste liepe nusidepiliuoti usiukus.
Jei neklystu, tai ta pati visaziste ir man liepe..
Papildyta:
QUOTE(raganeetia @ 2008 04 21, 11:18)
Kiek pastebėjau pati naudodama, kad plaukeliai kokie buvo tokie ir yra. Tik gal lėčiau atauga, o tai gerai
Butent, as ir nepstebejau, kad butu plonesni ar ka..
QUOTE(XxXShantiXxX @ 2008 12 04, 15:17)
Cia visos tiek daug budu randa, bet manau lengviausias ir pigiausias yra depiliuotis salone.. Pacioms patariu nebandyti.. Nes ir valios prireikia save nuskriausti o ir is vieno karto tepavyksta vos kelis palukelius israuti, beto salone jos ten turi visokiu kremuku, tepaliuku odai nuraminti ir susvelninti, kad iseisit lyg su kudikio odele virs lupos.. Beda ta kad kai kuriu merginu oda jautri ir po depiliacijos smarkiai parausta, isberia.. Na o man gal kazkiek pasiseke, nes po depiliacijos paraudimui isnykti tereikia 5 min, o veliau tik ir dziaugiuos nusiemusi tuos kailinius Beto kiek girdejau tai depiliuojant atauga vis plonesni ir retesni plaukeliai.. Taip kad manau geriau 2 minutes pakenteti..
o kodėl? aš 10 metų pati su vašku depiliavausi ir nieko neatsitiko, tik pradžioje pas kosmetologę, tai sakyčiau išmokus pačiai yra žymiai pigiau, vaško plytą nusiperki ir tikrai ilgam užtenka, kažkada senais laikai jos 30Lt kainavo, dabar aišku gerokai daugiau , o kokios jau čia valios reikia, lyg kai kitas daro neskauda , o dabar net vaško aparatai pirkti yra, apie 200 kainuoja, tiksliai nepasakysu ir į juos kasetės vaško dedasi, ta kasetė tik 6 Lt, aparatas pats sušildo iki reikiamos temperatūros ir t.t., tai paskaičiuokit.
Na as turiu omeny tuos pirmus kartus.. zinoma kai jau ismoksti viska galima paciai darytis.. bet pradzioje patarciau nueiti i kosmetikos salona
nu turejau ahs wisa gyvenima tuos usiukus,bet jie buwo shwiesus,na tik ishryshkedawo kai pudra pasitepdavau,o wa dabar,priesh kelis menesius jie patamsejo,kdl taip galjo atsitikti?bijau kaio nors juos salinti kad neataugtu ilgesni juodesni ir shiurkstesni,nes dabar wietom jie ishdege nuo soliariumo ir ne wisishkai juodi
QUOTE(amber123 @ 2008 12 04, 18:21)
As sita irgi girdejau..bet kodel jie man visai nei retesni nei plonesni neatauga? as su pleistriukais depiliuoju.. kosmaras kazkoks..
skaiciau kad depiliuojant vasku,nudepiliuojami ne tik plaukeliai bet ir taip vadinamas "pukas",vietoj kurio pradeda augti plaukeliai,nezinau kiek tame tiesos
o del depiliavimosi pacioms,tai nemanau kad sita virsutines lupos depiliacija labai sudetinga,viska galima ir namie atlikt.viens du ir viskas