Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

aš balinu kremuku plaukelius nuo veido, bijau depiliuotis, o šiaip nuo kūno depiliuoju, nes plaukelių nemažai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 09 24, 12:42)
sveikos,
gal kas nors susidūrėte su padidėjusiu plaukuotumu nėštumo metu ir po gimdymo. Pas mane tokių ilgogų pūkų priaugo ant veido, kaklo, krūtinės ir pilvo. Taip neramu, nežinau ar praėjus daugiau laiko po gimdymo išnyks jie, ar taip ir liksiu pūkuota visam likusiam gyvenimui  doh.gif  Už mėn. eisiu pas endokrinologą, gal kokius tyrimus padarys  g.gif
Labai prašau, pasidalinkite patirtimi.

labai nepergyvenk, nestumo metu juk hormonai "pasiunta"...
Is savo klienciu patirties galiu pasakyt, kad nestumas daznai pakeicia plaukuotumo intensyvuma, kartais net plauko stipruma (turiu omeny ant kuno, ne ant galvos ax.gif ). Nestumo metu daug kam pagauseja plauku ten, kur ju niekad nebudavo (pvz papilvej, po bamba pradeda augt juostele). Siulyciau pasiklaust ginekologes, ji placiau paiskins kodel taip reaguoja organizmas ir jei kokie negerumai - patars ka daryt.

Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 09 24, 22:59)
labai nepergyvenk, nestumo metu juk hormonai "pasiunta"...
Is savo klienciu patirties galiu pasakyt, kad nestumas daznai pakeicia plaukuotumo intensyvuma, kartais net plauko stipruma (turiu omeny ant kuno, ne ant galvos ax.gif ). Nestumo metu daug kam pagauseja plauku ten, kur ju niekad nebudavo (pvz papilvej, po bamba pradeda augt juostele). Siulyciau pasiklaust ginekologes, ji placiau paiskins kodel taip reaguoja organizmas ir jei kokie negerumai - patars ka daryt.

Sekmes.  4u.gif

ačiū, būtinai eisiu konsultuotis, tikiuosi, kad atisistatys viskas į vietas, na o jei ne tai gal bent jau nepradės intensyvėti. Sako, kad maitinant krūtimi ateina laikas kai pradeda slinkti plaukai (galvos smile.gif ) tai gal ir tie nereikalingi ims ir nuslinks cool.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Neskaiciau visko nuo pradziu,bet turiu tokia probleme...nustebau,kai ant kaklo viena ryta atsikelus radau juodu plaukeliu..israunu ir jie vel atauga...ka daryt tokiu atveju,kaip kovot su jais? blink.gif
Atsakyti
depiliuoju kremu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentine @ 2008 10 08, 15:38)
depiliuoju kremu  ax.gif

Kokį kremą rekomenduotum? Pastebėjau, kad ir pas mane jų atsirado, bet nežinau kokį kremuką pirkti g.gif
Atsakyti
vava, koki kremuka rekomenduotumet..
Atsakyti
QUOTE(oudi @ 2008 05 11, 23:16)
Esu girdejusi, kad lazeriu efektyviausiai pasalinami kuo tamsesni plaukai, o ar kas salinot su lazeriu sviesius plaukelius? Atsiliepkit, jei kas salinote sviesius plaukelius su lazeriu, labai prasau  4u.gif

yra toks preparatas, kurio uzpurskus jis nuspalvina plauko folikula ir tik tada plaukas veikiamas sviesos impulsu. be to, galima koreguoti sviesos bangu ilgi pagal plauko spalva.
Atsakyti
sveikos, gal galit kas parekomenduoti tiems useliams depiliacini krema.. aciu labai... nes veet tai nemaciau, kad butu, jau keliose parduotuvese ziurejau...
Atsakyti
aš nerekomenduočiau kremo. ypač tokio vieno žalios spalvos tūtelėje CLIVEN, lenkiškas berods. man jis gerokai ten nudepiliuodavo ne tik plaukelius bet ir odą doh.gif ryte nubusdavau su išdegintom atvirom žaizdelėm (nors po depilecijos adrodydavo,kad visai neblogai,tik nedidelis paraudimas ir lengvas tinimas). galų gale nusprendžiau pamėgint pas vieną supermamytę su vašku padepiliuot ir esu nepaprastai patenkinta rezultatu. sumokėjau tik 10lt, užtai drąsiai mėnesį laiko nesuksiu galvos. tik aišku su didele baime laukiu kokių nors pulinukų ar įaugusių plaukelių,nes esu girdėjus kad taip pasitaiko,bet tikiuosi viskas praeis sklandžiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 08, 16:33)
aš nerekomenduočiau kremo. ypač tokio vieno žalios spalvos tūtelėje CLIVEN, lenkiškas berods. man jis gerokai ten nudepiliuodavo ne tik plaukelius bet ir odą doh.gif  ryte nubusdavau su išdegintom atvirom žaizdelėm  (nors po depilecijos adrodydavo,kad visai neblogai,tik nedidelis paraudimas ir lengvas tinimas). galų gale nusprendžiau pamėgint pas vieną supermamytę su vašku padepiliuot ir esu nepaprastai patenkinta rezultatu. sumokėjau tik 10lt, užtai drąsiai mėnesį laiko nesuksiu galvos. tik aišku su didele baime laukiu kokių nors pulinukų ar įaugusių plaukelių,nes esu girdėjus kad taip pasitaiko,bet tikiuosi viskas praeis sklandžiai smile.gif

vat as dariausi su vasku.. tai mane oi oi oi kaip išbėrė, tose vietose viena balti pulinukai buvo...soka gera gavau ir nutariau nebesidaryti...mane ir po depiliacinio kremo isberia..netinka jis man.. bet, kad as kitokiu nerandu, apart vitaskin.
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2008 09 24, 17:13)
aš balinu kremuku plaukelius nuo veido, bijau depiliuotis, o šiaip nuo kūno depiliuoju, nes plaukelių nemažai  unsure.gif

įdomu, ar jie neatagua juodesni, nei buvo? Šįryt kažkokiu žalioj pakuotėj Blondepil, berods, nusišviesinau "ūsiukus" - super. na, jie ir taip nebuvo žiaurūs kokie, bet dabar labai gerai. klausimas, ar nepaveiks plauko, kad ši ims augti juodesnis ir kietesnis?

o ant smakro per nėštumą ir man užderėjo.... doh.gif deja, niekur nepraėjo, nes roviau, taigi, pasikeitė plauko augimo fazės, žodžiu, auga dabar kokie 20 juodų kietų, aišku, visus raunu ir vis ketinu eiti lazeriu panaikint. Bet gal kuri pasakytų - ar padėjo tas lazeris? Krizės metu mėtytis pinigais nesinori.... cool.gif
Atsakyti