Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

as net nezinau... jie tikrai nera sviesus nes as esu tamseplauke tai ir useliai tamsus... zinau kad jei pradesiu tai ir turesiu toliau salint, bet perdauk skaudu girdeti apkalbas. tik bijau kad paskuj nebutu taip kaip pas vyra ir kad kas kokias 3 dienas salint nereiketu... verysad.gif patarkit nes net nezinau ka daryt. su tevais bandziau kalbeti apie ta lazeri kur salina tai jie sako kad neapsimoka nes pas mane nera taip kad is tolo matytusi. nezinau bet kazka daryt reik patarkit. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou..;] @ 2008 09 08, 20:18)
as net nezinau... jie tikrai nera sviesus nes as esu tamseplauke tai ir useliai tamsus... zinau kad jei pradesiu tai ir turesiu toliau salint, bet perdauk skaudu girdeti apkalbas. tik bijau kad paskuj nebutu taip kaip pas vyra ir kad kas kokias 3 dienas salint nereiketu... verysad.gif patarkit nes net nezinau ka daryt. su tevais bandziau kalbeti apie ta lazeri kur salina tai jie sako kad neapsimoka nes pas mane nera taip kad is tolo matytusi. nezinau bet kazka daryt reik patarkit. unsure.gif

draugų patyčios paaugliui tikrai skaudus dalykas, aš pradėjau depiliuoti nuo 17m., pas mane šviesūs buvo, bet ir prikaišiodavo, kad ūsus turiu, nors dabar galvoju, kad galėjau nedaryti nieko, sunku kažką patarti, nes šitą visą reikaliuką įtakoja pačio žmogaus emocinis stovis, kad jaučiamas diskomfortas, o tavo organizmo juk kiti nežino, taio kad neaišku kaip bus su tais plaukeliais, kaip vyras tai nemanau, kad būsi, bet kas kiek laiko reikės depiliuoti irgi nieks nepasakys.
Atsakyti
mhm. reikia gerai pagalvot bet jau tikrai nemalonu net i mokykla eiti ir tai is namu nesinori eiti kurnors. bet kitokio budo tokio is geresnio nera salinimo? nes jej skusiu tj tikrai kai vyras busiu. biggrin.gif o su pincetu tikriausiei labai skauda.;/ mm.. kaip biaju nesusikadint tiktai ir dar blogiau nepasidaryt bet tikriausei reiks nueit nors su kosmetologe pasitart kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
aj va dar vienas toks klausimelis.. vasara pastebejau kai rudesne oda tai nelabai matosi tie usiukai. tai galvoju galbut jei eiciau i soliariuma gal jie netaip matytusi nes nenoriu kazka blogiau pasidaryt noreciau tik nuo kitu metu salint nes db anksti kazkaip.. unsure.gif kaip manot gal ir jie patys pasviesietu siek tiek? 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi nežinau ką patart, turi pati nuspręst. Tik viena žinau, jokiu būdu tik nenaudok peiliukų, neskųsk nei ūsų, nei kojų, nei kokių rankų. Nes atauga tokie plaukai kaip vyro barzda.
O dėl įdegio.. gali pasikaitinti, bent jau psichologiškai geriau jausies. Bet tai irgi nėra gerai, nepiknaudžiauk soliariumais smile.gif
Atsakyti
bet manau gal siek tiek padetu nes mano oda sviesi o plaukai tamsus tai manau siek tiek vistiek turetu but geriau... is tikruju labai noreciau ju atsikratyt bet bijau salint, bijau pasekmiu..;/ jei kas nors 14-15 metu pradejo salintis usiukus prasau patarkit ar nesigailit dabar...
Atsakyti
yra daug UZ ir PRIES ivairias priemones useliams, barzdelei salinti nuo moteru veido. Vis tik as uz salinima vasku. Ateina kliente susitvarkyt kojyciu, pazastu, tuo paciu ir uselius pasakinam( kaip uz 10lt, tai manau verta, nei kasdien kompleksuot g.gif).
Del lazerio. Turiu kliente, kuri jau 1,5 metu vargsta su lazerinem procedurom, isleido milziniskus pinigus,,bet rezultatas toli grazu ne spebuklingas (neteigiu, kad taip butu visoms, nes pas ja hormoninis sutrikimas, sunkesnis atvejos). Taigi mete lazerius ir dabar gydomes plaukelius silpninanciom ampulem.

Kelis plaukelius tai ir pinetu galima issipest, tik paskui - jokiu soliariumu ir saules min 24-48val blink.gif - sudarkysit odos aplink lupas pigmantacija visam laikui.
Atsakyti
jus pavyzdziui vistiek esate vyresnes ka patartumet savo dukroms to paties amziaus kaip mano jei taip butu? 4u.gif
Atsakyti
be to dar norejau paklausti kaip atliekami tie tyrimai kur hormonus nustato ar vyrisku per daug ar ne.. galvoju ir pas ginekologe nueit gal ir man kokiu kontraceptiku israsytu kur plaukuotuma mazina nes nebezinau ka daryt pamaciau kad ir barzdele sioke tokia yra net baisu pasidare.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou..;] @ 2008 09 09, 17:22)
be to dar norejau paklausti kaip atliekami tie tyrimai kur hormonus nustato ar vyrisku per daug ar ne.. galvoju ir pas ginekologe nueit gal ir man kokiu kontraceptiku israsytu kur plaukuotuma mazina nes nebezinau ka daryt pamaciau kad ir barzdele sioke tokia yra net baisu pasidare.. verysad.gif

nueik pas savo gydytoja ir paprasyk siuntimo pas endokrinologa 4u.gif . Jis tau padarys skydliaukes, hormonu ir kt. reikalingus tyrimus. Turbut turi padidejusi vyr hormono testosterono kieki organizme. Nieko cia baisaus, saunuole, kad domiesi ir rupiniesi savimi.
Atsakyti
labai dekoju uz patarimus 4u.gif reikes nueiti pasistengsiu kuo greiciau o veliau pranesiu ar viskas gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kas nors susidūrėte su padidėjusiu plaukuotumu nėštumo metu ir po gimdymo. Pas mane tokių ilgogų pūkų priaugo ant veido, kaklo, krūtinės ir pilvo. Taip neramu, nežinau ar praėjus daugiau laiko po gimdymo išnyks jie, ar taip ir liksiu pūkuota visam likusiam gyvenimui doh.gif Už mėn. eisiu pas endokrinologą, gal kokius tyrimus padarys g.gif
Labai prašau, pasidalinkite patirtimi.
Atsakyti