Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

ne tik 10 proceduru neuzteks, o is viso nesalina svisaus plauko. ejau 5 metus kasmenesi ir nieko doh.gif kaip buvo,taip ir liko
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 05 11, 21:28)
ne tik 10 proceduru neuzteks, o is viso nesalina svisaus plauko. ejau 5 metus kasmenesi ir nieko  doh.gif  kaip buvo,taip ir liko

Ojetau... blink.gif Kaip apmaudu. Tai kaip jie sutinka daryti tokias brangias proceduras, kai zino, jog nieko nepades??? O tau paciai rankos nenusviro tarkim po 1-2metu? Nejau jie vis tikino, kad pagaliau suveiks? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oudi @ 2008 05 12, 23:25)
Nejau jie vis tikino, kad pagaliau suveiks?  4u.gif

manau, kad čia nuo žmogaus priklauso, man aiškiai viską paaiškino, nu bet aš aiškiai visko ir klausinėjau.
dar ir nuo harmonų priklauso, jei skydliaukė gmina, tai nieko gali nepadėt, augs ir toliau ir t.t.
Atsakyti
aš su bėėėėėda verysad.gif
visą gyvenimą balinau plaukelius ant veido, kol prieš porą dienų neperižūrėjus šviežiausias nuotraukas, nusprendžiau, kad pūkas ant viršutinės lūpos, nors ir baltas, akivaizdžiai matos. žodžiu, pirmą kart gyvenime dusidepiliavau šalto vaš ko juostelėmis, skirtomis veidui. kaaaaip aš dėl to gailiuosi sad.gif vakar išbėrė tą sritį mažučiais spuogeliais su baltomis viršūnėlėmis. tai ne įauginėjantis laukas (bet įtariu, kad bėda po vieną nevaikšto - tai irgi manęs laukia), o sudirgimas, kuris iki šiandien nesumažėjo. ką naudot? iš kart po depiliacijos pasitepiau cinko tepalu - turbūt blogai padariau... na o ką dabar? verysad.gif
ačiū
Atsakyti
Aries, manau cinkas tikrai nepakenks schmoll.gif , netepliok niekuo, gal kokiais ledukais atėsink, nes kremai dar labiau sudirginti gali. g.gif
Atsakyti
Agnita, ačiukas smile.gif
perskaičiau visą šią temą. radau, kad beria ne vienai. berods praėjo visoms; gaila tik, kad kai kam tik po savaitės smile.gif
mmmmmjooooo... sėdžiu darbe skersa visa susisukus. nuo vyro slepiuos, nes jis tai tikrai pirštu tik pasukiotų prie smilkinio... sako, kad pas mane jokių ūsų nėr - išsigalvoju. aha, išsigalvoju smile.gif gi balinaus krūvą metų, bet matyt įdegiau labai dviračiu bevažinėdama (aš tamsaus gymio), tai tie ūseliai baltučiai mano labai šviesti pradėjo... o gal šiaip padaugėjo jų su amžium... et. kitą kartą eisiu į kosmetikos kabinetą.
Atsakyti
šiandien, dėl nesėkmingo savo depiliacinio bandymo, visą dieną praleidau labai naudingai - naršydama po internetą bigsmile.gif
kažkas buvo užsiminęs apie depiliaciją su siūlu, kažkas domėjosi, kas tai yra; deja, neprisimenu, kuriam skyrelyje. ATskiros temos kurti nenoriu, tai įmestu čia. Deja, anglų kalba nėra didelė mano draugė, o rusų kalba informacijos nelabai daug dar radau. Bet dalinuos įspūdžiais, va. Aš gera smile.gif O įspūdį man paliko labai labai gerą...
Trumpa citata rusiškai: "Я методом проб научилась, но трудно обьяснить. Берете нить 40см,связываете концы, чтоб кольцо получилось, потом перекрутить, чтоб 8-ка получилась. Приложить к коже,пальцы продеть в концы 8-ки и одной рукой раздвигать нити,чтоб скрученная середина скользила по коже, захватывая волоски. Первый раз больно было(на лице), а теперь пару волосков раз в неделю убираю, медленно растут."
O čia - kelios nuorodos iš YouTube (raktinis žodis, beje, "threading")

http://www.youtube.c...h?v=NK-QzPLgUTo

(šitoje ir kitoje nuorodoje parodo, koks rezultatas)

http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...q7NoDdPW3Y&NR=1
o čia paauglė instruktuoja, kaip tai reikėtų daryti.

aš artimiausiu laiku bandysiu kaip nors nusipešt nuo kojos bent vieną plaukelį tuo metodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2008 05 28, 16:28)
šiandien, dėl nesėkmingo savo depiliacinio bandymo, visą dieną praleidau labai naudingai - naršydama po internetą  bigsmile.gif
kažkas buvo užsiminęs apie depiliaciją su siūlu, kažkas domėjosi, kas tai yra; deja, neprisimenu, kuriam skyrelyje. ATskiros temos kurti nenoriu, tai įmestu čia. Deja, anglų kalba nėra didelė mano draugė, o rusų kalba informacijos nelabai daug dar radau. Bet dalinuos įspūdžiais, va. Aš gera smile.gif O įspūdį man paliko labai labai gerą...
Trumpa citata rusiškai: "Я методом проб научилась, но трудно обьяснить. Берете нить 40см,связываете концы, чтоб кольцо получилось, потом перекрутить, чтоб 8-ка получилась. Приложить к коже,пальцы продеть в концы 8-ки и одной рукой раздвигать нити,чтоб скрученная середина скользила по коже, захватывая волоски. Первый раз больно было(на лице), а теперь пару волосков раз в неделю убираю, медленно растут."
O čia - kelios nuorodos iš YouTube (raktinis žodis, beje, "threading")

http://www.youtube.c...h?v=NK-QzPLgUTo

(šitoje ir kitoje nuorodoje parodo, koks rezultatas)

http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...q7NoDdPW3Y&NR=1
o čia paauglė instruktuoja, kaip tai reikėtų daryti.

aš artimiausiu laiku bandysiu kaip nors nusipešt nuo kojos bent vieną plaukelį tuo metodu smile.gif

man situo budu visada antakius pesioja,gal ir nieko,bet porai dienu paberia paskui...Useliu,tai nesiryztu kolkas sitaip issipesiot,nes viena karta girdejau kaip kitoj kedej sedinti moteris reke,nes skaudejo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,tai ir kazkaip ir atbaide nuo tokiu zingsniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..
Atsakyti
mmmjo sad.gif nėr tobulybės pasauly... sad.gif smile.gif
o tau tokią procedūrą ne Lietuvoje daro? Anglijoje? Kaip greitai atuga plaukeliai?
Aš tai pabandyčiau vis tiek smile.gif
P.S. šiandien bandžiau pati tokiu būdu pažaist... žinojau, kad nepavyks, bet privalėjau tai padaryt smile.gif žinoma, ant kojų bandžiau... per 5 minutes būrimo siūlu prie kojos, išpešiau vieną plaukelį smile.gif
и то хлеб, kaip rusai sako... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aries @ 2008 05 29, 07:30)
mmmjo sad.gif nėr tobulybės pasauly... sad.gif smile.gif
o tau tokią procedūrą ne Lietuvoje daro? Anglijoje? Kaip greitai atuga plaukeliai?
Aš tai pabandyčiau vis tiek smile.gif
P.S. šiandien bandžiau pati tokiu būdu pažaist... žinojau, kad nepavyks, bet privalėjau tai padaryt smile.gif žinoma, ant kojų bandžiau... per 5 minutes būrimo siūlu prie kojos, išpešiau vieną plaukelį smile.gif
и то хлеб, kaip rusai sako... smile.gif

na gal kokias 5 dienas rami galiu but,kad neatauks,paskui pradedu pati su pincetu pesiot ir forma sudirbt doh.gif Jo man anglijoj daro...
Bandziau ir as viena karta namie darytis su siulu,tai zaidziau zaidziau kol ne vieno plaukeliu neisroviau,bet vyras pirsta prie smilkinio pasuko doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko tie vyrai nesupranta tongue.gif
hm, greitai atauga sad.gif maniau bent porą savaičių ramybė sad.gif
šiaip skaičiau atsiliepimus rusiškuose forumuose, kad labai skauda neturi būti, sudirgimas - ypatingai retas dalykas, ir neatauga greitai... gal tavo kosmetologė emmmm...nelabai įgudusi? blush2.gif AR pas ją vieną tesilankai?
Atsakyti
jo pas ta pacia einu visada...Na nezinau igudus ar ne,bet juk ji nieko stebuklingo nepadaro,israuna tuos plaukelius taip pat kaip su pincetu tik,kad greiciau..Tai gal atauga tie kur tuo momentu nebuna islinde g.gif O antakiu tai man neskauda,su useliais neaisku kaip butu,gal irgi neskaudetu,bet sakau kai pamaciau kaip kita moteris reke,tai biski fantazija atsoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti