Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(Dangaus_pardaveja @ 2008 04 07, 18:53)
na apsiziurejau tai siandien radau sarmoje... tik 12lt kainuoja  tongue.gif tai nepasigailesiu... tik vat rezultato tikiuos gero  rolleyes.gif juk nesulyginima pincetas su pleistriukais, kur vienas plyst ir baikta  ax.gif  o su pincetu oj ceckinimasis  doh.gif

Esu naudojus tas juosteles, bet pavyzdžiui man ne visus išrovė juostelė, tai vistiek po procedūros reikėjo pincetu padirbėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganeetia @ 2008 04 13, 21:26)
Esu naudojus tas juosteles, bet pavyzdžiui man ne visus išrovė juostelė, tai vistiek po procedūros reikėjo pincetu padirbėt smile.gif

o nesualergavo?man kažkaip baisokai pasirodė tos juostelės,bijau, kad neišbertų po to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 04 13, 20:49)
o nesualergavo?man kažkaip baisokai pasirodė tos juostelės,bijau, kad neišbertų po to doh.gif

Man tai nuo juostelių visai nieko, tas pats kaip su pincetu..daug geriau nei depiliacinis kremas ax.gif
Atsakyti
as ir galvoju, nejau jau tie mano plaukeliai sitokie stori, kad ju dar pasilieka po vasko juosteliu, ar jos tokios silpnos... rolleyes.gif ir dar issausejo oda man tuose vietose labai blink.gif na reijks megint dabar gol atrasiu savaji buda manau, jei jau pradejau cool.gif
Atsakyti
o po tu vaskjo juosteliu kai israusu plaukelius po kurios aiko jie neatauggs tamsesni ir stipresni?
Atsakyti
aisku pati geriausia išeitis pašalinti plaukialius tai lazeriu ,kadangi su laiku šita problema išniksta išvis.Bet kainos tai nemažos,galite pažiurėti norodą kainų blink.gif
http://www.sugihara....?id=220&lang=LT
Atsakyti
oho kokios kainos kosmines , bet man atrodo apsimoka kelis seansus uz tokia kaina praeiti,negu visa gyvenima depiliaciniu kremu tepliotis arba tom juostelem vargti,nes sudejus istikruju geroka suma gaunasi,na bent as taip manau.
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 04 17, 18:37)
o po tu vaskjo juosteliu kai israusu plaukelius po kurios aiko jie neatauggs tamsesni ir stipresni?

Kiek pastebėjau pati naudodama, kad plaukeliai kokie buvo tokie ir yra. Tik gal lėčiau atauga, o tai gerai tongue.gif
Atsakyti
po dviejų savaičių eisiu plaukelius šalinti lazeriu, galėsiu parašyti atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
ispesioju tamsesnius ziema kazkaip ryskiau matosi. vasara tarsi ju nera visai.
Atsakyti
Esu girdejusi, kad lazeriu efektyviausiai pasalinami kuo tamsesni plaukai, o ar kas salinot su lazeriu sviesius plaukelius? Pas mane ir usiukai ir ant zandenu yra gan tankus ilgoki, bet labai sviesus, tai negaileciau pinigu ir lazeriui, bet bijau kad bus neefktyvu verysad.gif Atsiliepkit, jei kas salinote sviesius plaukelius su lazeriu, labai prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oudi @ 2008 05 12, 00:16)
Esu girdejusi, kad lazeriu efektyviausiai pasalinami kuo tamsesni plaukai, o ar kas salinot su lazeriu sviesius plaukelius? Pas mane ir usiukai ir ant zandenu yra gan tankus ilgoki, bet labai sviesus, tai negaileciau pinigu ir lazeriui, bet bijau kad bus neefktyvu  verysad.gif Atsiliepkit, jei kas salinote sviesius plaukelius su lazeriu, labai prasau  4u.gif

tamsiems plaukams pakanka kokių 4 procedūrų, o šviesiems net ir 10 gali neužtekti g.gif
Atsakyti