na va, nusipirkau balinančio kremuko. bandysim
ech ir as turiu deje tokia beda... dabar pasipesioju pincetu, bet ir nelygiai gaunasi, ir daug laiko uzima... suviliojot Jus mane su sitom veet juostelem, ar ju rezultatas tikrai geras? nepablogins visos situacijos? aisku turbut naturalus jauduliukas.. dar kai man 18ka ir pirma priemone bus naudojama ant veido salinti plaukelius.... parasykit tiksliai kur ju galima isigyti ir kiek kainuoja? o jos tik useliams taijp? nes turiu ir ant smakro keleta plaukeliu ir tikrai nebenoriu zaistis su pincetu... labai aciu jei paaiskinsit
QUOTE(Dangaus_pardaveja @ 2008 04 06, 16:15)
ech ir as turiu deje tokia beda... dabar pasipesioju pincetu, bet ir nelygiai gaunasi, ir daug laiko uzima... suviliojot Jus mane su sitom veet juostelem, ar ju rezultatas tikrai geras? nepablogins visos situacijos? aisku turbut naturalus jauduliukas.. dar kai man 18ka ir pirma priemone bus naudojama ant veido salinti plaukelius.... parasykit tiksliai kur ju galima isigyti ir kiek kainuoja? o jos tik useliams taijp? nes turiu ir ant smakro keleta plaukeliu ir tikrai nebenoriu zaistis su pincetu... labai aciu jei paaiskinsit
Tikrai neturetu buti blogiau nei su pincetu...Siaip jos ne tik useliam,jos visiem veido plaukam; tai smakrui tikrai tiks
QUOTE(Clueles @ 2008 04 06, 17:15)
Tikrai neturetu buti blogiau nei su pincetu...Siaip jos ne tik useliam,jos visiem veido plaukam; tai smakrui tikrai tiks
O del ko visos taip baidosi to pinceto?
QUOTE(Vaida` @ 2008 04 06, 18:42)
O del ko visos taip baidosi to pinceto?
su pincetu raunant plaukeliai sutvirteja, sustoreja, giliau iauga
QUOTE(Dangaus_pardaveja @ 2008 04 06, 20:49)
ir seip daug darbo su juo... tai galvoju veet juosteles pradesiu naudoti... sarmos ar eurokos parduotuvese tureciau rasti, tiesa?
Man sunkiai sekes su jom...ir Akropolo Sarmoj, ir Eurokose ziurejau, nebuvo...negi toks cia deficitas?
QUOTE(agnir @ 2008 04 06, 20:25)
su pincetu raunant plaukeliai sutvirteja, sustoreja, giliau iauga
O koks skirtumas, paaiškinkit ką Man kažkaip naiviai atrodo, kad kokiu būdu berautum, skirtumo nėra. Kodėl pincetu storėja?
savo ūselius ir pasmakrės plaukelius raunu pincetu, pripratau, visai man neskauda Tik tiek kad pincetu darbas ilgas, nors nupešioju tada kruopščiai viską. Esu bandžiusi juosteles BYLY, patiko, tik dabar jų Eurokose nerandu, tad sudominot mane tomis VEET juostelėmis, ir gavusi algą eisiu jų ieškoti
sveikutes,
turiu parsivezus vaniqa krema. apie ji galite pasiskaityti ir lietuviskai http://www.emea.euro...a/021201lt1.pdf
yra ir uzsienietisku forumu, aprasu. lietuvoje sitas vaistas nera akredituotas, bet ji galima isivezti per vokieciu vaistine. kaina apie 250 litu gaunas, plius dar reikia kruvos gydytoju sutikimo. as veziausi is uzsienio. man atlieka 2 dezutes. noreciau jas perleisti, nes tiek nesunaudosiu o rugpjuti baigiasi galiojimas. uz dezute noriu po 200 litu. dezutes uztenka keliems menesiams, net trim ar keturiem. priklauso koks plotas. jei ka sudomins - rasykit i az, nes temos neseku.
turiu parsivezus vaniqa krema. apie ji galite pasiskaityti ir lietuviskai http://www.emea.euro...a/021201lt1.pdf
yra ir uzsienietisku forumu, aprasu. lietuvoje sitas vaistas nera akredituotas, bet ji galima isivezti per vokieciu vaistine. kaina apie 250 litu gaunas, plius dar reikia kruvos gydytoju sutikimo. as veziausi is uzsienio. man atlieka 2 dezutes. noreciau jas perleisti, nes tiek nesunaudosiu o rugpjuti baigiasi galiojimas. uz dezute noriu po 200 litu. dezutes uztenka keliems menesiams, net trim ar keturiem. priklauso koks plotas. jei ka sudomins - rasykit i az, nes temos neseku.
manau, jog jeigu naudojates depiliatoriumi, laisvai juo galit panaikint ir usiukus, tik padizenfekuot reiktu po to ir viskas