Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

merginos, gal galetumet pasakyti kur Vilniuj butu galima rasti tu kremuku balinanciu plaukelius sad.gif visa diena vazinejau ir ieskojau, na bet NIEKUR neradau, baigiu vilti prarasti sad.gif(( ieskojau ir vaistinese ir vilniaus akropoly, na bet nera.. o kai konsultanciu paklausiu, tai jos isvis atrodo pirma karta girdi kad yra toks dalykas kaip kuno plaukeliu balinimas.. idijotimas sad.gif( laukiu atsakymo labai sad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykumos_roze @ 2008 03 30, 00:40)
merginos, gal galetumet pasakyti kur Vilniuj butu galima rasti tu kremuku balinanciu plaukelius sad.gif visa diena vazinejau ir ieskojau, na bet NIEKUR neradau, baigiu vilti prarasti sad.gif(( ieskojau ir vaistinese ir vilniaus akropoly, na bet nera.. o kai konsultanciu paklausiu, tai jos isvis atrodo pirma karta girdi kad yra toks dalykas kaip kuno plaukeliu balinimas.. idijotimas sad.gif( laukiu atsakymo labai sad.gif  4u.gif

matai, gali būti išpirkti arba tiesiog neturi. o konsultantės dažnai būna kosmonautės lotuliukas.gif
aš irgi ieškosiu, bet kaune. jeigu rasiu - pranešiu kur radau 4u.gif
Atsakyti
as jau radau ir sian nusipirkau ax.gif 4u.gif viena pakuote nusipirkau droge, kita eurokoj smile.gif pasiseke, pagriebiau paskutines pakuotes rolleyes.gif bet keista, nejaugi jas taip isperka... g.gif po pirmo blukinimo rezultatai yra, bet nelabai ryskus, reiks ilgiau panaudot smile.gif o del tu konsultanciu, tai siaubas doh.gif noeko nezino, o kai uzklausiau tai dar kaip i mane paziurejo kreivai: tipo ka siame naujoviu amziuj kai parduotuves pilnos vasko ir dauguma tuos plaukus salina, tai as noriu juos nubalint kaip kokiam akmens amziuj lotuliukas.gif mega_shok.gif fool.gif
Atsakyti
O aš su žiburiu ieškau ir nerandu dep. kremo veidui.
Kažkokia nesąmonė. Viskas tik kūnui, bet ne veidui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 03 30, 23:13)

Ir man buvo panaši problema, kai klausdavau konsultančių - dažniausiai atsakydavo, kad veidui neturi. schmoll.gif Pradėjau pati skaityti pakuotes ir greitai susiradau sau tinkamą, nes yra kremų skirtų tiek veidui tiek ir kitoms kūno vietoms. Aš dažniausiai perku centre - Laisvės alėjoj. Tad sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ripkutė @ 2008 03 31, 01:08)
Ir man buvo panaši problema, kai klausdavau konsultančių - dažniausiai atsakydavo, kad veidui neturi. schmoll.gif  Pradėjau pati skaityti pakuotes ir greitai susiradau  sau tinkamą, nes yra kremų skirtų tiek veidui tiek ir kitoms kūno vietoms. Aš dažniausiai perku centre - Laisvės alėjoj. Tad sėkmės paieškose 4u.gif

O kur Laisvėj?
Nes aš aplėkiau ir Drogus kelis, ir Sarmoj, ir Kosmadoj žiūrėjau ir niekur neradau.
O naudojau Vitaskin. Jo ir ieškau nu ir niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 03 30, 22:13)

O jums nuo dep. kremo veidui neberia? Aš kartą panaudojus taip buvau išberta, kad visa savaitę nedrįsau nosies iškišt į lauką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 03 31, 09:11)
O kur Laisvėj?
Nes aš aplėkiau ir Drogus kelis, ir Sarmoj, ir Kosmadoj žiūrėjau ir niekur neradau.

aha aš irgi norėčiau tiksliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2008 03 31, 10:11)
O kur Laisvėj?

Tiksliai kurią dieną pirkau net neprisimenu. Gal dabar toks momentas - tuščias. Vieną kremą pirkau Droge prie Soboro, o kitą Eurokose prie Ožeškienės. Beje, ieškojau Strep putų tinkamų veidų, - jos man labiausiai patiko, bet gal dabar jų ir negamina- niekur neradau. Tada nusipirkau kažkokį bulgarišką - kai prieš kelias dienas sugalvojau panaudoti, pradėjo graužti akis. Pirma mintis buvo išmesti, bet...liko dar kažkur vonioj. Pavadinimo tiksliai nepamenu (Byly ar Delia) nes rašau iš kitos vietos nei visa mano kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(raganeetia @ 2008 03 31, 16:28)
O jums nuo dep. kremo veidui neberia? Aš kartą panaudojus taip buvau išberta, kad visa savaitę nedrįsau nosies iškišt į lauką blush2.gif

Taip, su tokiais kremais reikia atsargiai. g.gif Kelios priežastys, kodėl taip galėjo atsitikti: 1. pasibaigęs galiojimo laikas; 2. kremas skirtas išimtinai kūnui, bet ne veidui; 3. per ilgas laikymas ant veido, ko pasekoje oda gali būti paprasčiausiai "nudeginta" 4. labai jautri pačios oda arba tiesiog konkretus gaminys netiko tavo odai. 5. Ilgas buvimas kaitrioje saulėje iš karto po veido depiliacijos. Paprastai viską atliekant tinkamai, jei ir atsiranda nedidelis odos paraudimas, jis po valandos kitos praeina. Bet savaitė ??? unsure.gif - tai jau stipri alerginė reakcija. Taip kad jos priežastį ateičiai tikrai būtų pravartu išsiaiškinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganeetia @ 2008 03 31, 16:28)

Nea. Mane nuo vaško beria doh.gif
Atsakyti
Tai po tokio išbėrimo nebenaudoju dep. kremu, pesiojuosi pincetu, o kartais lankausi pas kosmetologe ax.gif
Atrodo krema naudojau pagal instrukcija, bet turbut netiko odai blush2.gif
Atsakyti