Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

Nezinau ar tai gerai ar blogai bet as juos su pincetu ispesioju nes nedaug ju pas mane yra blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms....
N a ir as turiu tokia problemele...Skaiciau,kad kazkurios minejo,kad galima plaukelius pasviesinti peroksidu arba citrinos rugstimi ar sultimis...O kaip tai daroma?o kur peroksido pnusipirkti?Gal ir kvailas kalusimas,bet niekada su situ neesu susidurusi...
Atsakyti
QUOTE(ingeborga @ 2008 03 16, 12:56)
Labas visoms....
N a ir as turiu tokia problemele...Skaiciau,kad kazkurios minejo,kad galima plaukelius pasviesinti peroksidu arba citrinos rugstimi ar sultimis...O kaip tai daroma?o kur peroksido pnusipirkti?Gal ir kvailas kalusimas,bet niekada su situ neesu susidurusi...

Yra specialus sviesinantys kremai,maciau Eurokos.Pasiziurek. Jie tikrai nebrangus.
Atsakyti
QUOTE(Clueles @ 2008 03 17, 01:44)
Yra specialus sviesinantys kremai,maciau Eurokos.Pasiziurek. Jie tikrai nebrangus.

tai pat droge mačiau kažkoks naujas atsirado 4u.gif
Atsakyti
Taigi, as irgi ju turiu. Bet pasmane, laimei jie sviesus, bet ir tai uzknisa pesioti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborga @ 2008 03 16, 14:56)
Labas visoms....

Vaistinėje būna 3 proc.peroksido,kur dezinfekuot skirta.Jei aš kažkada sugebėjau pasišviesinti šiek tiek plaukus,tai manau ir ūsiukus šviesint galima būtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kai buvau jaunesnė ir kvailesnė frusty.gif degindavausi su žiebtuvėliu blush2.gif aišku atsargiai tiek veido, rankų bei kojų plaukučius, tai ataugdavo ne taip greitai ir silpnesni mirksiukas.gif o po žiemos, nes nuolat degindavau kojų plaukučius tekdavo labai retai vasarą skusti thumbup.gif PS Nervina mane bet kokie plaukeliai... doh.gif
Atsakyti
kaip degindavai? blink.gif juk oda nudegdavai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2008 03 22, 23:15)
Aš kai buvau jaunesnė ir kvailesnė frusty.gif degindavausi su žiebtuvėliu  blush2.gif aišku atsargiai tiek veido, rankų bei kojų plaukučius, tai ataugdavo ne taip greitai ir silpnesni mirksiukas.gif o po žiemos, nes nuolat degindavau kojų plaukučius tekdavo labai retai vasarą skusti thumbup.gif PS Nervina mane bet kokie plaukeliai... doh.gif

Kas cia per dyvas doh.gif . Pirma kart girdziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2008 03 22, 23:15)
Aš kai buvau jaunesnė ir kvailesnė frusty.gif degindavausi su žiebtuvėliu  blush2.gif aišku atsargiai tiek veido, rankų bei kojų plaukučius, tai ataugdavo ne taip greitai ir silpnesni mirksiukas.gif o po žiemos, nes nuolat degindavau kojų plaukučius tekdavo labai retai vasarą skusti thumbup.gif PS Nervina mane bet kokie plaukeliai... doh.gif

Kažkaip nelabai įsivaizduoju kaip tai įmanoma, jei nenudegtu kojos, tai visi sia procedura uzsiimtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pincetas ir i prieky 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2008 03 28, 22:20)
Pincetas ir i prieky 4u.gif

bet tai siaubingai skauda doh.gif bent jau man biggrin.gif
Atsakyti