Kad turiu kazka virs lupos suzinojau 7toje ar 8toje klaseje kai klasiokas pasiule "nusiskust"
( aciu dievui nepiktai ir be pasaipos. beto tai buvo pirmas ir paskutinis toks garsus manojo trukumo pastebejimas) grizus namo apziurejau save veidrodyje- akurat yra ka paskust
nuo gimimo sviesiaplauke esu, tad plaukeliai geltoni ir labai blizgus (matyt sveiki)
ir kai tamsiaplaukes, turincios sia problema, laukia vasaros, kad ju "beda" pasviesetu- as atvirksciai, nelaukiu saules, kurios deka manieji spindi kaip auksas
Taigi, pasiskundziau mamai, paprasiau padeti isspresti sia problema. Pergyvenau, pamenu, labai. maniau esu vienintele tokia MISS VYRAS
nors mamukui nepasirode, kad mano plaukuotumas akivaizdus, vis tik nuvede pas kosmetologe o si pasalino plaukelius vasku. taip kas menesi dariausi depiliacija gal kokius metus. Kosmetologe pamenu dar pardave tokio kremuko, kuriuo tepdavo po proceduros, jis ne tik ramina oda, bet ir kazkaip letina plauku augima. Tik toks kas menesinis apsilankymas pas kosmetologe turejo savu minusu- gyvenau mazame miestelyje- kur visi visus pazista, tad labai nemaloniai jausdavausi, kai apklijuota vasku per veidrodi isvisdavau antakiu issipesiopti atejusia pazistama( jaunimas juk negailestingas- pliotkai greit sklinda) tada nusprendziau depiliuoti namie. Isbandziau keliu rusiu depiliacinius kremus. Bet daznai labai nuberdavo smulkiais ir skaudziais spuogeliais. atrodydavo klaikiai. Tada pabandziau depiliacinius pleistrus. Is pradziu STREP jautriom vietom- bet plaukeliu beveik nepasalino- tada emiau paprasta STREP-skirta kojom- rezultatu likau patenkinta. Lupa paraudo, siek tiek patino bet tik kokiam pusvalandziui. Deja, sis pleistras dingo is apyvartos. Tada pi9rkau kazkoki lietuviska( nebepamenu poavadinimo) bet netiko, tad teko paaukoti daugiau pinigeliu- nusipirkau VEET pleistriukus. labai patenkinta, naudoju jau kokius 3 ar keturis metus.
Bet vis dar norisi isbandyti salinima lazeriu. Nes pastebejau, kad plaukeliai ilgeja ir ant smakro( virstu seniu salciu )
Bet kazkaip abejoju, ar nepakenkia tai odai. Kazkada rode per tv mergina kuri randus salinosi lazeriu- tai subjaurojo veida-liko raudoni dryziai visam gyvenimui( nudegino kazkaip)