Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(Clueles @ 2008 03 09, 17:33)

Clueles, 09 Kov 2008 - 17:33, parašė:

Clueles, 09 Kov 2008 - 17:33, parašė:

Priklauso,man trunka mazdaug para... bet kai kam praeina po vienos nakties miego... labai individualus dalykas ir labai priklauso nuo odos jautrumo.

Priklauso,man trunka mazdaug para... bet kai kam praeina po vienos nakties miego... labai individualus dalykas ir labai priklauso nuo odos jautrumo.

Aina sau tikiuosi, kad iki treciadienio praeis blush2.gif
Atsakyti
Oi zinau sita problema - as balinu su BYLY balinamuoju kremu, bet jo gaunu tik Panevezy, Eurokos parduotuvej. Siaip jis silnina tuos plaukekius, dar kartais su Vitaskin depiliaciniu salinu, nes, pvz., nuo vasko mane ziauriai beria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čigonė @ 2008 03 09, 18:59)

Čigonė, 09 Kov 2008 - 18:59, parašė:

Čigonė, 09 Kov 2008 - 18:59, parašė:

Oi zinau sita problema - as balinu su BYLY balinamuoju kremu, bet jo gaunu tik Panevezy, Eurokos parduotuvej. Siaip jis silnina tuos plaukekius, dar kartais su Vitaskin depiliaciniu salinu, nes, pvz., nuo vasko mane ziauriai beria doh.gif

Pirma karta einu tai nezinau kaip cia su tuo vasku bus, kad tik manes neisbertu poto treciadieni niekur iseit negalesiu blush2.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_lapukas_ @ 2008 03 09, 18:03)

_lapukas_, 09 Kov 2008 - 18:03, parašė:

_lapukas_, 09 Kov 2008 - 18:03, parašė:

Pirma karta einu tai nezinau kaip cia su tuo vasku bus, kad tik manes neisbertu poto treciadieni niekur iseit negalesiu  blush2.gif  g.gif  verysad.gif

Pirma karta einu tai nezinau kaip cia su tuo vasku bus, kad tik manes neisbertu poto treciadieni niekur iseit negalesiu  blush2.gif  g.gif  verysad.gif

Neturetu taip baisiai buti, pasiruosk kokia labai drekinancia ir raminancia kaukyte iskart grizusi ir turetu viskas buti thumbup.gif
Atsakyti
Is tikruju cia labai nuo odos tipo priklauso: man kai salone padare bikini depiliacija vasku, gydziausi zaizdeles savaite, o ant veido irgi tas pats. O yra kam labai gerai, reikia bandyti ... bye1.gif
Atsakyti
Aciu labai Jums uz palaikyma blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va as jau po proceduros biggrin.gif papasakosiu kaip ten daro, uztepa toki geltona tirsta skysti virs virsutines lupos palaiko keliolika sekundziu ir nuplesia, ir usiukai pasalinti thumbup.gif Truputeli skauda, bet nera kad labai galima tikrai kenteti, kuriuos plaukelius nepasalino tai su pincetu salino namo gryzus pati dar su pincetu dabaigiau nupest plaukelius biggrin.gif Paraudimas yra toks, bet nelabai didelis tai tikiuosi iki rytojaus praeis smile.gif dabar dziaugiuosi, kad pagaliau isdrysau nueiti ir nusidepiliuot juos. Tikiuosi greit neataugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_lapukas_ @ 2008 03 11, 13:53)

_lapukas_, 11 Kov 2008 - 13:53, parašė:

_lapukas_, 11 Kov 2008 - 13:53, parašė:

Na va as jau po proceduros  biggrin.gif  papasakosiu kaip ten daro, uztepa toki geltona tirsta skysti virs virsutines lupos palaiko keliolika sekundziu ir nuplesia, ir usiukai pasalinti  thumbup.gif  Truputeli skauda, bet nera kad labai galima tikrai kenteti, kuriuos plaukelius nepasalino tai su pincetu salino namo gryzus pati dar su pincetu dabaigiau nupest plaukelius  biggrin.gif  Paraudimas yra toks, bet nelabai didelis tai tikiuosi iki rytojaus praeis  smile.gif  dabar dziaugiuosi, kad pagaliau isdrysau nueiti ir nusidepiliuot juos. Tikiuosi greit neataugs  smile.gif

Na va as jau po proceduros  biggrin.gif  papasakosiu kaip ten daro, uztepa toki geltona tirsta skysti virs virsutines lupos palaiko keliolika sekundziu ir nuplesia, ir usiukai pasalinti  thumbup.gif  Truputeli skauda, bet nera kad labai galima tikrai kenteti, kuriuos plaukelius nepasalino tai su pincetu salino namo gryzus pati dar su pincetu dabaigiau nupest plaukelius  biggrin.gif  Paraudimas yra toks, bet nelabai didelis tai tikiuosi iki rytojaus praeis  smile.gif  dabar dziaugiuosi, kad pagaliau isdrysau nueiti ir nusidepiliuot juos. Tikiuosi greit neataugs  smile.gif

As irgi vaiksciojau pas kosmetologe, tai proceduda tokia pat, tik po visko dar patepdavo raminanciu kremuku, kad nebuto tokio odos sudirginimo. Kokius tris pirmus kartus truputi parausdavo, o po to matyt oda priprato buti taip kankinama. Na bet nevisada yra laiko del tokio dalykelio eiti pas kosmetologe, tad dabar dazniausiai tam naudoju depilecini kremuka, 3min nubraukiu su lopetele, nuplaunu, raminancio ar drekinancio kremuko ir puiku biggrin.gif Plaukeliai tikrai susilpnejo ir atauga negreit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 03 11, 21:12)

agnir, 11 Kov 2008 - 21:12, parašė:

agnir, 11 Kov 2008 - 21:12, parašė:

As irgi vaiksciojau pas kosmetologe, tai proceduda tokia pat, tik po visko dar patepdavo raminanciu kremuku, kad nebuto tokio odos sudirginimo. Kokius tris pirmus kartus truputi parausdavo, o po to matyt oda priprato buti taip kankinama. Na bet nevisada yra laiko del tokio dalykelio eiti pas kosmetologe, tad dabar dazniausiai tam naudoju depilecini kremuka, 3min nubraukiu su lopetele, nuplaunu, raminancio ar drekinancio kremuko ir puiku biggrin.gif Plaukeliai tikrai susilpnejo ir atauga negreit smile.gif

Taip man taip pat patepe su raminamuoju kremuku smile.gif galvojau raudonumas visa diena laikysis, bet kazkaip po valandeles jau raudonumo kaip ir nebuta thumbup.gif biggrin.gif labai patenkinta esu ir tikiuosi ataugs nebegreit ir silpnesni smile.gif poto gal jau bandysiu pati su vasko juostelem juos naikinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_lapukas_ @ 2008 03 11, 19:50)

_lapukas_, 11 Kov 2008 - 19:50, parašė:

labai patenkinta esu ir tikiuosi ataugs nebegreit ir silpnesni  smile.gif  poto gal jau bandysiu pati su vasko juostelem juos naikinti  blush2.gif

labai patenkinta esu ir tikiuosi ataugs nebegreit ir silpnesni  smile.gif  poto gal jau bandysiu pati su vasko juostelem juos naikinti  blush2.gif

Man tai kuo toliau tuo ilgiau neatauga ax.gif O depilecini krema naudoju del to, kad visiskai neskauda bigsmile.gif Su juostelemis man kazkaip skausminga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_lapukas_ @ 2008 03 11, 19:50)

poto gal jau bandysiu pati su vasko juostelem juos naikinti  blush2.gif

poto gal jau bandysiu pati su vasko juostelem juos naikinti  blush2.gif

Aš vieną kartą nuėjau pas kosmetologę,kad atliktų šią procedūrą,o dabar pati šalinu plaukelius vaško juostelėmis ax.gif
Atsakyti
Kad turiu kazka virs lupos suzinojau 7toje ar 8toje klaseje kai klasiokas pasiule "nusiskust" lotuliukas.gif ( aciu dievui nepiktai ir be pasaipos. beto tai buvo pirmas ir paskutinis toks garsus manojo trukumo pastebejimas) grizus namo apziurejau save veidrodyje- akurat yra ka paskust smile.gif nuo gimimo sviesiaplauke esu, tad plaukeliai geltoni ir labai blizgus (matyt sveiki) lotuliukas.gif ir kai tamsiaplaukes, turincios sia problema, laukia vasaros, kad ju "beda" pasviesetu- as atvirksciai, nelaukiu saules, kurios deka manieji spindi kaip auksas smile.gif
Taigi, pasiskundziau mamai, paprasiau padeti isspresti sia problema. Pergyvenau, pamenu, labai. maniau esu vienintele tokia MISS VYRAS biggrin.gif nors mamukui nepasirode, kad mano plaukuotumas akivaizdus, vis tik nuvede pas kosmetologe o si pasalino plaukelius vasku. taip kas menesi dariausi depiliacija gal kokius metus. Kosmetologe pamenu dar pardave tokio kremuko, kuriuo tepdavo po proceduros, jis ne tik ramina oda, bet ir kazkaip letina plauku augima. Tik toks kas menesinis apsilankymas pas kosmetologe turejo savu minusu- gyvenau mazame miestelyje- kur visi visus pazista, tad labai nemaloniai jausdavausi, kai apklijuota vasku per veidrodi isvisdavau antakiu issipesiopti atejusia pazistama( jaunimas juk negailestingas- pliotkai greit sklinda) tada nusprendziau depiliuoti namie. Isbandziau keliu rusiu depiliacinius kremus. Bet daznai labai nuberdavo smulkiais ir skaudziais spuogeliais. atrodydavo klaikiai. Tada pabandziau depiliacinius pleistrus. Is pradziu STREP jautriom vietom- bet plaukeliu beveik nepasalino- tada emiau paprasta STREP-skirta kojom- rezultatu likau patenkinta. Lupa paraudo, siek tiek patino bet tik kokiam pusvalandziui. Deja, sis pleistras dingo is apyvartos. Tada pi9rkau kazkoki lietuviska( nebepamenu poavadinimo) bet netiko, tad teko paaukoti daugiau pinigeliu- nusipirkau VEET pleistriukus. labai patenkinta, naudoju jau kokius 3 ar keturis metus.
Bet vis dar norisi isbandyti salinima lazeriu. Nes pastebejau, kad plaukeliai ilgeja ir ant smakro( virstu seniu salciu ) tongue.gif blush2.gif
Bet kazkaip abejoju, ar nepakenkia tai odai. Kazkada rode per tv mergina kuri randus salinosi lazeriu- tai subjaurojo veida-liko raudoni dryziai visam gyvenimui( nudegino kazkaip) blink.gif
Atsakyti