QUOTE (Freja @ 2004 03 23, 18:33) |
Jau tik nebalink. Koks skirtumas-baltas ar tamsesnis plaukas, vistiek usai- matosi. |
manau, kak balti usai ant idegusio veido atrodytu dar tragiskiau
Pas mane ir yra problema su useliais
Nelabai dideli ir ryškūs, bet...
Tai aš kitaip pradėjau su jais kovoti, per hormonus
Pradėjau gerti kontraceptines tabletes Diane-35, jos mažina vyriškus hormonus nuo kurių ir yra padidėjęs plaukuotumas vat
Nu ir ka efektas matosi po kelių mėnesių
Ir dar oda gražesnė, sumažėjo spuogelių
Pabandyk, pauzini, tikrai turėtų padėti
Nelabai dideli ir ryškūs, bet...
Tai aš kitaip pradėjau su jais kovoti, per hormonus
Pradėjau gerti kontraceptines tabletes Diane-35, jos mažina vyriškus hormonus nuo kurių ir yra padidėjęs plaukuotumas vat
Nu ir ka efektas matosi po kelių mėnesių
Ir dar oda gražesnė, sumažėjo spuogelių
Pabandyk, pauzini, tikrai turėtų padėti
Keleta metu vaiksciojau i kosmetologini, salinau elekros impulsais.Dabar namie su pincetu
Mielosios, patarkit:
turiu problemele su useliais - nuolat pati depiliuoju vasku, ir pavasari-vasara nuo saules depiliuotose vietose atsiranda pigmentiniai rudi taskeliai, todel kad ir kiek bedepiliuociau, visvien panose atrodo tamsesne del tu rudu demeliu.
Gal zinot veiksmingu oda balinanciu kaukiu ar kremu? O gal reiketu soliariume apsilankyt - tada oda susivienodintu? O gal atvirksciai - nuo soliariumo tie rudi taskeliai visai pajuoduotu?
Help!
turiu problemele su useliais - nuolat pati depiliuoju vasku, ir pavasari-vasara nuo saules depiliuotose vietose atsiranda pigmentiniai rudi taskeliai, todel kad ir kiek bedepiliuociau, visvien panose atrodo tamsesne del tu rudu demeliu.
Gal zinot veiksmingu oda balinanciu kaukiu ar kremu? O gal reiketu soliariume apsilankyt - tada oda susivienodintu? O gal atvirksciai - nuo soliariumo tie rudi taskeliai visai pajuoduotu?
Help!
Balina ramuneles, vandenilio peroksidas, ir ivairios rugstys- pvz. citrinos sultys. Bet gal geriau pasitark su kokia kosmetologe, neeksperimentuok ant savo veido. O nuo ko tie rudi taskeliai atsiranda? Gal reiktu kuna nuo slaku isvalyti (ryziu dieta, atrodo, valo kuna).
QUOTE (Freja @ 2004 05 01, 20:37) |
Balina ramuneles, vandenilio peroksidas, ir ivairios rugstys- pvz. citrinos sultys. Bet gal geriau pasitark su kokia kosmetologe, neeksperimentuok ant savo veido. O nuo ko tie rudi taskeliai atsiranda? Gal reiktu kuna nuo slaku isvalyti (ryziu dieta, atrodo, valo kuna). |
Pas mane pigmentuojasi nuo saules. Ziema viskas buna OK.
Na, mano ,,ūseliai'' tai praktiškai neįžiūrimi, neturiu tos problemos. Tiesiog prieš eilę metų, kai buvau jauna-durna, susišvietė man, kad turiu aš tuos ūsus (na kokie ten ūsai, prieš šviesą tik pūkeliai matosi), tai sugalvojau su vaško juostele nusidepiliuot Nu eikit sau.Kai nusiplėšiau tą juostelę , tai panosė liko kaip verdančiu vandeniu nuplikyta Dvi dienas niekur iš namų nosies nekišau - gerai, kad savaitgalis buvo. Trečioj dienoj tai krempudros kilogramą užsivarvolinau, kad nesimatytų tos raudonos dėmės . Tai jau daugiau ir nebenorėjau
prieš kokius 5 metus tos problemos kaip ir nebuvo,bent netaip kaip dabar
vartojau kontraceptikus,novynette ir diane 35,tai man nuo tu kontraceptiku,atsirado plaukeliu ant veido,
butu įdomu išgirsti nuomone iš tu kurios bande lazerius,ar taip kokias procedūras
vartojau kontraceptikus,novynette ir diane 35,tai man nuo tu kontraceptiku,atsirado plaukeliu ant veido,
butu įdomu išgirsti nuomone iš tu kurios bande lazerius,ar taip kokias procedūras
tik nebandyk pati pesiot su pincetu kokiu
Kaip keista... man kaip tik nuo Diane-35 sumažėjo plaukuotumas...
o tai tada nuo ko priklauso, kad vienoms taip kitoms kitaip?
o tai tada nuo ko priklauso, kad vienoms taip kitoms kitaip?