Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(_lapukas_ @ 2008 02 26, 18:09)
Sveiki, norejau paklausti kaip pirma karta darai useliu salinima pas kosmetologe tai  mazdaug per kiek jie laiko atauga ir ar nebutu tamsesni, stipresni? Ar geriau namie sukandus dantis su pincetu juos israut?  g.gif

Siaip tai atauga kaip kam...man pvz per kokias 3 savaites vidutiniskai. Bet su pincetu tai nesiulau tikrai! Yra tokios Veet juosteles veidui, dar ir aliejuko serveteles pridetos... tikrai pigiau iseis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Clueles @ 2008 02 27, 00:00)
Siaip tai atauga kaip kam...man pvz per kokias 3 savaites vidutiniskai. Bet su pincetu tai nesiulau tikrai! Yra tokios Veet juosteles veidui, dar ir aliejuko serveteles pridetos... tikrai pigiau iseis mirksiukas.gif

o tie plaukiukai kaip atauga nebuna tamsesni stipresni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_lapukas_ @ 2008 03 01, 08:46)
o tie plaukiukai kaip atauga nebuna tamsesni stipresni? g.gif

Nuvazkavus man atauga vos vos silpnesni bet tos pacios spalvos
Atsakyti
QUOTE(Clueles @ 2008 03 01, 14:05)
Nuvazkavus man atauga vos vos silpnesni bet tos pacios spalvos

o kaip jie pradeda ataugineti tai matosi turbut labai? Galvojau gal pirmiausia nueiti i salona pabandyti, o poto paciai su tuo vasku veet bandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _lapukas_: 01 kovo 2008 - 12:36
QUOTE(_lapukas_ @ 2008 03 01, 12:36)
o kaip jie pradeda ataugineti tai matosi turbut labai? Galvojau gal pirmiausia nueiti i salona pabandyti, o poto paciai su tuo vasku veet bandyt  g.gif

Nu nepasakyciau kad labai matosi kai ataugineja...as tai kaip robotas kas mazdaug 2 savaites darau ir perdaug neziuriu mirksiukas.gif taip isvengiu ataugimo...nes tos veet juosteles paima ir tuos maziausius plaukelius.. tai kai vos vos atauge tai nesimato.

Siaip dabar uzmirsau nusipirkti veet juosteliu tai jau 3 savaite eina tiem plaukeliam ir zinok perdaug nesimato ax.gif ..tikrai ne ipatingai nors siaip mano sveliura tai naturaliai labai tamsiai ruda
Atsakyti
QUOTE(Clueles @ 2008 03 01, 14:47)
Nu nepasakyciau kad labai matosi kai ataugineja...as tai kaip robotas kas mazdaug 2 savaites darau ir perdaug neziuriu  mirksiukas.gif taip isvengiu ataugimo...nes tos veet juosteles paima ir tuos maziausius plaukelius.. tai kai vos vos atauge tai nesimato.

Siaip dabar uzmirsau nusipirkti veet juosteliu tai jau 3 savaite eina tiem plaukeliam ir zinok perdaug nesimato ax.gif ..tikrai ne ipatingai nors siaip mano sveliura tai naturaliai labai tamsiai ruda

As tai seip tokia tamsi esu, tai mano tie ir plaukeliai tamsus yra, tai galvoju jeigu salinsiu ar jie nebus dar tamsesni ir ar nesimatys kaip ataugines. Zadu vis nueiti i salona kad nudepiliuotu, bet kazkaip vis nesiryztu, bet jauciu reiks kada isdrist nueiti o poto pandyt su veet tuo vasku g.gif labai aciu Jum uz patarimus 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _lapukas_: 01 kovo 2008 - 13:14
QUOTE(_lapukas_ @ 2008 03 01, 13:13)
As tai seip tokia tamsi esu, tai mano tie ir plaukeliai tamsus yra, tai galvoju jeigu salinsiu ar jie nebus dar tamsesni ir ar nesimatys kaip ataugines. Zadu vis nueiti i salona kad nudepiliuotu, bet kazkaip vis nesiryztu, bet jauciu reiks kada isdrist nueiti o poto pandyt su veet tuo vasku  g.gif  labai aciu Jum uz patarimus  4u.gif  aciuks.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif As irgi labai tamsiu kuno plauku esu ir irgi depiliuojuosi kojas ir panasiai rolleyes.gif siaip tai zinok nieko sunkaus, man tiesiog viena diena taip buvo pabode tie plaukeliai ir eidama pro sarma nusipirkau tu juosteliu ir ta pacia diena nunaikinau visus uselius lotuliukas.gif svarbu pries paluka nuplesti ir to nedaryti per ir pries pat menesines..nes skausmas tada buna kazkaip dvigubai drastiskenis.. mirksiukas.gif
Atsakyti
geriausia turbut pincetu arba vasku pas kometologe wink.gif
Atsakyti
Dekui kad paaiskinote, dabar daugiau zinosiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. As taip pat su usiukais ax.gif retkarciais einu pas kosmetologe, bet dazniausiai pati pesiojuosiu su pincetu smile.gif turiu viena problemele, kartais po pesiojimosi pincetu atsiranda spuogeliu, gal zinot kaip to isvengti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na va pagaliau isdrisau uzsiregistruoti pas kosmetologe antradieni keliausiu usiukus salint smile.gif Tikiuosi isdrysiu nueiti blush2.gif biggrin.gif kazin ar paraudimas kaip juos pasalins praeis iki treciadienio g.gif
Atsakyti
QUOTE(_lapukas_ @ 2008 03 09, 15:15)
Sveikos  4u.gif  Na va pagaliau isdrisau uzsiregistruoti pas kosmetologe antradieni keliausiu  usiukus salint  smile.gif  Tikiuosi isdrysiu nueiti  blush2.gif  biggrin.gif  kazin ar paraudimas kaip juos pasalins praeis iki treciadienio  g.gif

Priklauso,man trunka mazdaug para... bet kai kam praeina po vienos nakties miego... labai individualus dalykas ir labai priklauso nuo odos jautrumo.
Atsakyti