Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

Aš naikinau lazeriu gal penkis kartus, tai rezultatas labai geras. Neatauga gal tris mėnesius, paskui reikia pakartoti. Dabar nestuke.gif , tai kaip ir nelabai patartina ši procedūra, bet plaukelių ryškai sumažėję. Visi kiti būdai man netiko (nepatiko) - vaškas, pešiojmas, elektrolizė.... O dabar problema pagaliau išspręsta. Beje, kartojant lazerio procedūras kaina paprastai mažėja, nes ir plaukelių ženkliai sumažėja. 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnika: 19 vasario 2008 - 16:21
O manai, kad tie plaukeliai tau po to ir neataugs? rolleyes.gif
Ir siaip, realiai, kiek jau sumokejai uz tuos kartus? Is smalsumo, nepyk blush2.gif
Atsakyti
doh.gif Nieko sau kainos lazerio proceduroms! As tai jau keleta metu vasku plaukelius naikinu.Ipratau ir del to nesuku per daug galvos.Aisku ateity noretusi galutinai sutvarkyti sia problema.
Atsakyti
QUOTE(Inqutte @ 2008 02 19, 15:51)
Paskaiciavus apie 1000lt gaunasi..  blink.gif
Nu jau ne.. Siulykit kita buda  blush2.gif
Manieji usiukai tai sviesus biggrin.gif bet vistiek kazkaip noretusi kad ju is viso nebutu.. Su vasku ir pleistriukais nenoriu, nes juk cia tas pats principas kaip depiliatorium kojas depiliuotum turbut. Tai kai pradejau kojas depiliuot, juodesni ataugo.. g.gif To dar betruko kad ir usai pajuoduotu biggrin.gif

As tai su vasku salinu plaukelius ir man jie labai sviesus, vos matomi atauga...aisku riekia pakenteti atliekant procedura.. rolleyes.gif Siaip tai ne tas pats kas su depiliatoriumi kojas depiliuoti, nes as pavyzdziui koju plaukus irgi su vasku naikinu ir atauga irgi silpni ir sviesesni. Siaip kiti budai tai yra depiliaciniai kremai, as anksciau naudojau dar ir plaukeliu "baliklius" Veet kompanijos thumbup.gif taciau ju jau nebeveza drogas ir kiti tinklai beje.

Tiesa, mano plaukai siaip yra naturaliai tamsiai rudi tai kuno plauku spalva patikek biggrin.gif

Uzmirsau pasakyti, bet mano kelios drauges pacios nekankina saves ir eina i grozio salona,tai sako kad visai neskaudziai su vasku padaro, o kainos neperdidziausios ypac turint omneyj kad reikia kartoti tik kas kokias 3-4 savaites...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Clueles: 19 vasario 2008 - 22:45
QUOTE(Inqutte @ 2008 02 19, 16:41)
O manai, kad tie plaukeliai tau po to ir neataugs?  rolleyes.gif
Ir siaip, realiai, kiek jau sumokejai uz tuos kartus? Is smalsumo, nepyk  blush2.gif

Taip, jie atauga, bet tik keli. Žinoma, reikia procedūrą pakartoti gal kartą į pusmetį (čia kaip kam, manau). Moku 110 lt už smakro ir viršutinės lūpos plaukelių naikinimą, nors pirmą kartą mokėjau lygtai 280 lt, paskui vis mažiau. Taigi metams gal 220 lt ir padalinus iš 12 mėnesių tikrai negaila, tuo labiau kad yra rezultatas.
Tiesa, lazeris naikina tik tamsius, stiprius plaukelius, ne pūkelius smile.gif . Juos manau galima ir vašku nuimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2008 02 20, 10:32)
Taip, jie atauga, bet tik keli. Žinoma, reikia procedūrą pakartoti gal kartą į pusmetį (čia kaip kam, manau). Moku 110 lt už smakro ir viršutinės lūpos plaukelių naikinimą, nors pirmą kartą mokėjau lygtai 280 lt, paskui vis mažiau.  Taigi metams gal 220 lt ir padalinus iš 12 mėnesių tikrai negaila, tuo labiau kad yra rezultatas.
Tiesa, lazeris naikina tik tamsius, stiprius plaukelius, ne pūkelius  smile.gif . Juos manau galima ir vašku nuimti  4u.gif

Tai kai pirma karta panaikinai,tai neataugo 1metus? O poto vel naikinai ir tiesiog maziau mokejai? Nes siaip tai kaina tikrai ne tokia jau didele atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inqutte @ 2008 02 19, 16:51)
Paskaiciavus apie 1000lt gaunasi..  blink.gif
Nu jau ne.. Siulykit kita buda  blush2.gif
Manieji usiukai tai sviesus biggrin.gif bet vistiek kazkaip noretusi kad ju is viso nebutu.. Su vasku ir pleistriukais nenoriu, nes juk cia tas pats principas kaip depiliatorium kojas depiliuotum turbut. Tai kai pradejau kojas depiliuot, juodesni ataugo.. g.gif To dar betruko kad ir usai pajuoduotu biggrin.gif

Juolabiau,lazeris šviesių plaukelių nenaikina,tau lieptų juos skusti kurį laiką prieš procedūrą.Ir jeigu juos panaikintų visam laikui tai ir tas 1000lt gal nebūtų tiek daug, bet toli gražu, rezultatas laikinas, o po to gali būti ir dar blogiau (nes kaip minėjau prieš procedūras plaukelius reik skust) doh.gif Jeigu tai nėra didelė problema tau, patikėk neverta nei pradėt.Geriau su vašku depiliuok.. 4u.gif
Nebent,kaip Arnika minėjo, procedūras daryti nuolat kas kažkiek laiko, tada gal..Bet gal ne kiekviena gali sau leisti unsure.gif
Beje, Arnika, o kur tu procedūras dareisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEVIENA: 20 vasario 2008 - 21:05
http://www.reginospa...les/page007.htm

Paskaitymui 4u.gif
Atsakyti
ot žnokit skaičiau skaičiau aš jūsų nuomones, ruošiausi žygiuot ir į drogą juostelių pirkt, ir į grožio saloną, kol vieną dieną neužėjo psichas ir visų tų pūkų su pincetu neišnaikinau rolleyes.gif aišku, pora dienų buvo lengvai raustelėję (vietomis), daba atauginėja po vieną, du, bet esu didžiai laiminga, nes galiu dažytis raudonais lūpdažiais, ir jie nebeišryškina mano pūkų assa.gif nors MB sakydavo, kad man fool.gif ir jokių plaukų pas man ant veido nėra, bet aš juos vistiek matydavau ir nervindavausi. daba jaučiuos baisingai graži ir laiminga blush2.gif
Atsakyti
oj net nezinau ka ir daryt.. as juos ir siaip, su nagu prispaudus ispesu biggrin.gif bet kas is to, jeigu vistiek atauga schmoll.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inqutte @ 2008 02 24, 18:03)
oj net nezinau ka ir daryt.. as juos ir siaip, su nagu prispaudus ispesu biggrin.gif bet kas is to, jeigu vistiek atauga  schmoll.gif

tokia jau plauko prigimtis - ataugti doh.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti kaip pirma karta darai useliu salinima pas kosmetologe tai mazdaug per kiek jie laiko atauga ir ar nebutu tamsesni, stipresni? Ar geriau namie sukandus dantis su pincetu juos israut? g.gif
Atsakyti