Aš naikinau lazeriu gal penkis kartus, tai rezultatas labai geras. Neatauga gal tris mėnesius, paskui reikia pakartoti. Dabar , tai kaip ir nelabai patartina ši procedūra, bet plaukelių ryškai sumažėję. Visi kiti būdai man netiko (nepatiko) - vaškas, pešiojmas, elektrolizė.... O dabar problema pagaliau išspręsta. Beje, kartojant lazerio procedūras kaina paprastai mažėja, nes ir plaukelių ženkliai sumažėja. .
Nieko sau kainos lazerio proceduroms! As tai jau keleta metu vasku plaukelius naikinu.Ipratau ir del to nesuku per daug galvos.Aisku ateity noretusi galutinai sutvarkyti sia problema.
QUOTE(Inqutte @ 2008 02 19, 15:51)
Paskaiciavus apie 1000lt gaunasi..
Nu jau ne.. Siulykit kita buda
Manieji usiukai tai sviesus bet vistiek kazkaip noretusi kad ju is viso nebutu.. Su vasku ir pleistriukais nenoriu, nes juk cia tas pats principas kaip depiliatorium kojas depiliuotum turbut. Tai kai pradejau kojas depiliuot, juodesni ataugo.. To dar betruko kad ir usai pajuoduotu
Manieji usiukai tai sviesus bet vistiek kazkaip noretusi kad ju is viso nebutu.. Su vasku ir pleistriukais nenoriu, nes juk cia tas pats principas kaip depiliatorium kojas depiliuotum turbut. Tai kai pradejau kojas depiliuot, juodesni ataugo.. To dar betruko kad ir usai pajuoduotu
As tai su vasku salinu plaukelius ir man jie labai sviesus, vos matomi atauga...aisku riekia pakenteti atliekant procedura.. Siaip tai ne tas pats kas su depiliatoriumi kojas depiliuoti, nes as pavyzdziui koju plaukus irgi su vasku naikinu ir atauga irgi silpni ir sviesesni. Siaip kiti budai tai yra depiliaciniai kremai, as anksciau naudojau dar ir plaukeliu "baliklius" Veet kompanijos taciau ju jau nebeveza drogas ir kiti tinklai beje.
Tiesa, mano plaukai siaip yra naturaliai tamsiai rudi tai kuno plauku spalva patikek
Uzmirsau pasakyti, bet mano kelios drauges pacios nekankina saves ir eina i grozio salona,tai sako kad visai neskaudziai su vasku padaro, o kainos neperdidziausios ypac turint omneyj kad reikia kartoti tik kas kokias 3-4 savaites...
QUOTE(Inqutte @ 2008 02 19, 16:41)
O manai, kad tie plaukeliai tau po to ir neataugs?
Ir siaip, realiai, kiek jau sumokejai uz tuos kartus? Is smalsumo, nepyk
Ir siaip, realiai, kiek jau sumokejai uz tuos kartus? Is smalsumo, nepyk
Taip, jie atauga, bet tik keli. Žinoma, reikia procedūrą pakartoti gal kartą į pusmetį (čia kaip kam, manau). Moku 110 lt už smakro ir viršutinės lūpos plaukelių naikinimą, nors pirmą kartą mokėjau lygtai 280 lt, paskui vis mažiau. Taigi metams gal 220 lt ir padalinus iš 12 mėnesių tikrai negaila, tuo labiau kad yra rezultatas.
Tiesa, lazeris naikina tik tamsius, stiprius plaukelius, ne pūkelius . Juos manau galima ir vašku nuimti
QUOTE(Arnika @ 2008 02 20, 10:32)
Taip, jie atauga, bet tik keli. Žinoma, reikia procedūrą pakartoti gal kartą į pusmetį (čia kaip kam, manau). Moku 110 lt už smakro ir viršutinės lūpos plaukelių naikinimą, nors pirmą kartą mokėjau lygtai 280 lt, paskui vis mažiau. Taigi metams gal 220 lt ir padalinus iš 12 mėnesių tikrai negaila, tuo labiau kad yra rezultatas.
Tiesa, lazeris naikina tik tamsius, stiprius plaukelius, ne pūkelius . Juos manau galima ir vašku nuimti
Tai kai pirma karta panaikinai,tai neataugo 1metus? O poto vel naikinai ir tiesiog maziau mokejai? Nes siaip tai kaina tikrai ne tokia jau didele atrodo
QUOTE(Inqutte @ 2008 02 19, 16:51)
Paskaiciavus apie 1000lt gaunasi..
Juolabiau,lazeris šviesių plaukelių nenaikina,tau lieptų juos skusti kurį laiką prieš procedūrą.Ir jeigu juos panaikintų visam laikui tai ir tas 1000lt gal nebūtų tiek daug, bet toli gražu, rezultatas laikinas, o po to gali būti ir dar blogiau (nes kaip minėjau prieš procedūras plaukelius reik skust) Jeigu tai nėra didelė problema tau, patikėk neverta nei pradėt.Geriau su vašku depiliuok..
Nebent,kaip Arnika minėjo, procedūras daryti nuolat kas kažkiek laiko, tada gal..Bet gal ne kiekviena gali sau leisti
Beje, Arnika, o kur tu procedūras dareisi?
ot žnokit skaičiau skaičiau aš jūsų nuomones, ruošiausi žygiuot ir į drogą juostelių pirkt, ir į grožio saloną, kol vieną dieną neužėjo psichas ir visų tų pūkų su pincetu neišnaikinau aišku, pora dienų buvo lengvai raustelėję (vietomis), daba atauginėja po vieną, du, bet esu didžiai laiminga, nes galiu dažytis raudonais lūpdažiais, ir jie nebeišryškina mano pūkų nors MB sakydavo, kad man ir jokių plaukų pas man ant veido nėra, bet aš juos vistiek matydavau ir nervindavausi. daba jaučiuos baisingai graži ir laiminga