Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(Tukiuke @ 2008 01 22, 12:44)
sveikos as tai naudoju salto vasko juosteles ir visai gerai uztenka ilgam man 2 ar 3 savaitem aisku jausmas ne is maloniuju ir po depiliacijos raudona bet nusidepiliuoju pries miega kad per nakti atslugtu smile.gif

drinks_cheers.gif aš ir taip pat darau. nors vos matėsi tie keli plaukeliai, bet kai visai nieko nėra, tai thumbup.gif . Tiesa po pirmo karo depiliuojant juostelėmis buvo kiek odą pabėrę, bet vėliau oda priprato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2004 04 26, 20:35)
Pas mane ir yra problema su useliais  sad.gif
Nelabai dideli ir ryškūs, bet...
Tai aš kitaip pradėjau su jais kovoti, per hormonus  dry.gif
Pradėjau gerti kontraceptines tabletes Diane-35, jos mažina vyriškus hormonus nuo kurių ir yra padidėjęs plaukuotumas vat ohmy.gif
Nu ir ka efektas matosi po kelių mėnesių tongue.gif
Ir dar oda gražesnė, sumažėjo spuogelių
smile.gif
Pabandyk, pauzini, tikrai turėtų padėti smile.gif

nenoriu gasdinti, bet su Diane-35 reiketu atsargiai.
mano istorija tokia..
geriau kokius 3 metus as jas, nes ginekologe prisieke, kad ten mazas hormonu kiekis ir niekam jokios blogos itakos neturi. kai visgi apsisprendziau nutraukti jas gerti, paaiskejo, kad kiausides isvis uzsiblokavo. Ginekologe pasake tik tiek "dabar jau yra atsiradusi tokia nuomone, kad Diane-35 galima gerti ne ilgiau nei 6 men".
O kad mazina plaukuotuma, tai tikra tiesa ! tik sitoj situacijoj nera to gero kas neiseitu i bloga schmoll.gif
Atsakyti
O man labai tiko ir patiko Veet depiliuojamasis kremas. Jis raso kad netinka veidui nes per stiprus, bet perku jautriai odai, viena karta per savaite patepi, apie 3 min palaikai, mentele nuimi ir kaip nebuve smile.gif po ivairiausiu bandymu, man labiausiai patiko ir jokio skausmo ar diskomforto, svarbiausia per ilgai nelaikyt.
Ir pastebejau kad pacio kremo negalima laikyt vonioje - jis nuo dregmes kazkaip netenka savo savybiu, tai laikau kambary smile.gif
Atsakyti
Aš naudojau pleistriukus veidui, rezultatas.... raudona ir baisiai skaudanti oda, kuria ant ryt dar ir išbėrė doh.gif is pirmo karto nenuplėšdavo visų plaukelių, procedūra reikėjo kartot keleta kartų doh.gif skausmas nerealus cray.gif Taigi, dabar traukau su pincetu mirksiukas.gif suimu kuokšta plaukelių, stipriai užsimerkiu ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasagre: 30 sausio 2008 - 00:14
QUOTE(rasagre @ 2008 01 30, 01:13)
Aš naudojau pleistriukus veidui, rezultatas.... raudona ir baisiai skaudanti oda, kuria ant ryt dar ir išbėrė  doh.gif  is pirmo karto nenuplėšdavo visų plaukelių, procedūra reikėjo kartot keleta kartų  doh.gif  skausmas nerealus  cray.gif  Taigi, dabar traukau su pincetu  mirksiukas.gif  suimu kuokšta plaukelių, stipriai užsimerkiu ir pirmyn  thumbup.gif

ojezau, kaip baisu!
o nevertėtų į grožio saloną nueit??? aš apsižiūrėjau, galvoju, gal kokį 5dienį į Vilniaus Sothys nužygiuot... g.gif
Atsakyti
Pasirodo, dauguma is musu turime tokia problema... Na, svarbu, kad su ja kovojame ir kiekviena atrandame savo buda usiukus paslept wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasagre @ 2008 01 30, 00:13)
Aš naudojau pleistriukus veidui, rezultatas.... raudona ir baisiai skaudanti oda, kuria ant ryt dar ir išbėrė  doh.gif  is pirmo karto nenuplėšdavo visų plaukelių, procedūra reikėjo kartot keleta kartų  doh.gif  skausmas nerealus  cray.gif  Taigi, dabar traukau su pincetu  mirksiukas.gif  suimu kuokšta plaukelių, stipriai užsimerkiu ir pirmyn  thumbup.gif

As taip pat darau ir tokia pat raudona bunu smile.gif taciau pasitepu Essex kremu violetiniu ir tada viskas praeina.. arba dar kartais ant tos vietos labai riebu sluoksni Avene drekinamosios kaukes sluoksni uztepu ir palaikau per nakti. Ryte - paraudimu kaip nebuta biggrin.gif
Atsakyti
man tai turbut toks kvailas klausimas iskilo..
Su lazeriu naikinant plaukelius nuo veido jie pasalinami visam laikui, ar ne? Kiek tos proceduros mazdaug kainuoja? Ar labiau apsimoka su visokiais kremukai, vaskais, pleistriukais usiukus naikinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inqutte @ 2008 02 18, 17:02)
man tai turbut toks kvailas klausimas iskilo..
Su lazeriu naikinant plaukelius nuo veido jie pasalinami visam laikui, ar ne? Kiek tos proceduros mazdaug kainuoja? Ar labiau apsimoka su visokiais kremukai, vaskais, pleistriukais usiukus naikinti?  unsure.gif

paziurek cia http://www.sugihara....p?lang=LT&id=58
Atsakyti
Vau. Nu ir kainos.. Juolab kad reikia 6-8 proceduru.. verysad.gif
Atsakyti
pritariu... as irgi galvojau apie tokias proceduras bet paziurejus i kaina ir i tai kad vel viskas gali ataugti doh.gif ....
Atsakyti
Paskaiciavus apie 1000lt gaunasi.. blink.gif
Nu jau ne.. Siulykit kita buda blush2.gif
Manieji usiukai tai sviesus biggrin.gif bet vistiek kazkaip noretusi kad ju is viso nebutu.. Su vasku ir pleistriukais nenoriu, nes juk cia tas pats principas kaip depiliatorium kojas depiliuotum turbut. Tai kai pradejau kojas depiliuot, juodesni ataugo.. g.gif To dar betruko kad ir usai pajuoduotu biggrin.gif
Atsakyti