Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(Satine @ 2008 01 17, 21:29)
Tai vat, kaip sakiau, pries kokias 2 sav pirma karta issipesiojau, na, skausmas sioks toks buvo, bet man gal vos vos skaudziau uz antakiu pesiojima, tai kaip ir pripratus smile.gif kai pirma karta, tai sako plaukeliai leciau atauga, juos pamaciau gal tik po pusantros savaites... Ir tada vel isspesiojau, nes dar tik smulkuciai buvo ir nelabai jau juodi.  Bandysiu ir toliau taip tvarkytis  bigsmile.gif labai dziaugiuos, kad sis kompleksas isnyko rolleyes.gif  thumbup.gif
Oplialia, as pradejau nuo 21, kazkaip anksciau neuzkliudavo man, tik vat kokius jau 2-3 metus kompleksavau. Siaip manau dar nieko nedaryk, nes tau paauglyste, hormonai greit keiciasi, todel tai gali but ir paauglystes sindromas wink.gif

baikit viską versti paauglystei ax.gif labai dažnai tie "paaugliški dalykai" nepalieka ir užaugus doh.gif
Atsakyti
cia tai tikra tiesa..na bet ka gali zinot..tikiuos, kad del to kalta paauglyste
Atsakyti
Aš tokios problemos neturiu smile.gif , bet mano drauge, kiekvieną vakarą prieš einant miegoti patepa peroksidu tuos savo "ūsiukus" ax.gif ir tikrai jioe netaip matosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DZIN @ 2007 08 24, 01:26)
sveikutes

as jau isbandziau lazeri ir tikrai veiksminga. tik reikia prashyti, kad ishkarto darytu stipresni ji. nes man pirmus 3 kartus nieko nepadejo  schmoll.gif  o kaip pasakiau, kad nematau skirtumo padidino galinguma. tai gavosi 5 kartai, o galejo manau buti ir tik 3 kokie jeigu visi moketu dirbti savo darba gerai  dry.gif 
rezultatu patenkinta  rolleyes.gif 
jau ziuriu ir i kojas savo priekabiai dabar  lotuliukas.gif

sveikute, gal gali papasakoti smulkiau kaip tai daroma,kaip vyksta ta procedura,ar skauda, kaip atrodai po jos ?
Atsakyti
O aš su vašku namuose pati sau pašalinu.
Pleistrukai VEET. Man labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MikiMUZA @ 2008 01 20, 14:14)
Pleistrukai VEET. Man labai patinka.  thumbup.gif

kaskiek laiko ?
Atsakyti
QUOTE(MikiMUZA @ 2008 01 20, 13:14)
Pleistrukai VEET. Man labai patinka.  thumbup.gif

kokia kaina?neišberia?
Atsakyti
rezultatus - 2 savaites, o paskui vėl prie procedūros.
Pirkau Maksimoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MikiMUZA @ 2008 01 20, 14:22)
rezultatus - 2 savaites, o paskui vėl prie procedūros.
Pirkau Maksimoje. smile.gif

o tavo oda jautri?neišberia?
Atsakyti
o man ne vienas paprastas pleitriukas ,salto vasko usiuku nepasalina,tik su pincetu galiu israuti ,gal reiktu su karstu bandyti.mat ten plaukai labai kieti ,ant koju minkstesni turbut....tik oda veido iki mesu nusibruzinu ir viskas ,oda parausta o nieko neisrauna ,na gal kelis kokius ,bet procedura reik kartot ir kartot ,o paskui laaaabai skauda oda kelias dienas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 20 sausio 2008 - 20:38
Ūsiukus ir aš turiu. Kai netingiu - einu išsidepiliuoju. Kažkas siūlė eiti balinti tuos ūsiukus, bet patingėjau. šiaip tai nelabai jie pas mane juodi. Daug šviesesni nei plaukai. Taigi didelių problemų nėra. Bet nemalonu, kai depiliuojant atrodo, kad lūpą viršutinę išplėš... blush2.gif
Atsakyti
sveikos as tai naudoju salto vasko juosteles ir visai gerai uztenka ilgam man 2 ar 3 savaitem aisku jausmas ne is maloniuju ir po depiliacijos raudona bet nusidepiliuoju pries miega kad per nakti atslugtu smile.gif
Atsakyti