Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(Satine @ 2008 01 08, 00:48)

Satine, 08 Sau 2008 - 00:48, parašė:

Satine, 08 Sau 2008 - 00:48, parašė:

Na, as vakar pirma syki pabandziau issipesiot... Jau taip uzkniso visa laika...Ziuresim kas is to iseis biggrin.gif tikiuos neataugs kaip stalino

Na, as vakar pirma syki pabandziau issipesiot... Jau taip uzkniso visa laika...Ziuresim kas is to iseis biggrin.gif tikiuos neataugs kaip stalino

hihihi.gif juokingai parašei lotuliukas.gif
pranešk čia mums kaip Tau jie atauginės, gerai????
Nes aš vis dar nesirįžtu eit nusiplėšt, o be to, MB neleidžia lotuliukas.gif sako, nieko ten pas tave nėr irnesakyk.gif
Atsakyti
Apsisprendžiau - artimiausiu laiku einu pirkti šalto vaško juostelių smile.gif Labai daug drąsinamų žinučių čia radau. Tik gal padėtumėt apsispręsti dėl dviejų klausimų:

1. ar po depiliacijos naudoti įprastą drėkinamąjį kremą jautriai odai, ar nusipirkti kažko labiau specifiško?
2. dabar kaip tik apsirgau, tai savaitę sėdėsiu namie, tad ar verčiau darytis ligos metu, nes po pirmos ūsiukų depiliacijos gali labai parausti oda?

Ačiū už komentarus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Who Cares;): 10 sausio 2008 - 16:48
O aš paprasčiausiai barzdą ir ūsus kai kojas su elektriniu epiletoriu epiliuoju ir veidą pasitvarkau. Barzdą tai jau visai paprasta, o ūsiukus reikėjo išmokti be skausmo, po truputį. Bet užtat rezultatas geras ir ilgai laiko.
Atsakyti
Vaško juostelėm depiliuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angelgirl @ 2007 12 30, 14:24)

angelgirl, 30 Gru 2007 - 14:24, parašė:

angelgirl, 30 Gru 2007 - 14:24, parašė:

Nu tai tau pasiseke... O as tiems lazeriams apie 2500 lt sukisau, o rezultato jokio!!! Nors sutartyje buvo parasyta, kad reiks tik 3 proceduru (jei kartais prireiktu ketvirtos - padarys nemokamai), as dariausi kokias 6-7 proceduras... Ir nieks nepasikeite - kaip augo tie plaukeliai taip sekmingai ir tebeauga toliau!
Paskambinau as i ta lazeriu centra po paskutines proceduros, pakeliau skandala... Jie man sako, kad jei pas mane hormonines problemos, tai jie man niekuo negali padet... Na ka, issityriau hormonus ir... viskas tvarkoj, viskas normos ribose! Parasiau mail'a tam lazeriu centruj, kad jie teikia klaidinga informacija savo reklamose, kad is manes TOKIUS pinigus isviliojo, o rezultato jokio! Tai jie man tik parase, kad atvaziuociau i centra ir kalbeciau su ta kosmetologe asmeniskai... Nu nebevaziavau as ten, nei laiko nei pinigu tam nebeturejau...

Nu tai tau pasiseke... O as tiems lazeriams apie 2500 lt sukisau, o rezultato jokio!!! Nors sutartyje buvo parasyta, kad reiks tik 3 proceduru (jei kartais prireiktu ketvirtos - padarys nemokamai), as dariausi kokias 6-7 proceduras... Ir nieks nepasikeite - kaip augo tie plaukeliai taip sekmingai ir tebeauga toliau!
Paskambinau as i ta lazeriu centra po paskutines proceduros, pakeliau skandala... Jie man sako, kad jei pas mane hormonines problemos, tai jie man niekuo negali padet... Na ka, issityriau hormonus ir... viskas tvarkoj, viskas normos ribose! Parasiau mail'a tam lazeriu centruj, kad jie teikia klaidinga informacija savo reklamose, kad is manes TOKIUS pinigus isviliojo, o rezultato jokio! Tai jie man tik parase, kad atvaziuociau i centra ir kalbeciau su ta kosmetologe asmeniskai... Nu nebevaziavau as ten, nei laiko nei pinigu tam nebeturejau...

Nesupratau, čia man pasisekė? g.gif Nieko panašaus,esu išbandžiusi ir aš tuos lazerius, krūva pinigų, rezultatas labai trumpalaikis, o po kelių metų dar blogiau, įtariu dėl to, kad prieš procedūrą plaukelius liepia skusti. Nežinau, nebent procedūras daryti nuolat, kas kažkokį laiko tarpą, bet ne kiekvienas čia gali sau leisti.. O šiaip tai nusivyliau, rezultatas tokių pinigų tikrai nevertas schmoll.gif
Atsakyti
as tai uselius depiliuoju vasko juostelemis, tik kad man po depiliacijos sekancia diena mazais spuogiukais isberia (baltais) doh.gif Ir tepu aliejuku specialiu, bet spuogiuku buna, kurie isnyksta po kokiu 4 dienu. Ir siaip usiukai letai pradeda atauginet kai daznai naudoji juosteles. Paskutini karta gal naudojau pries 4 menesius. Nedygsta jie taip daznai, o vienas antras isdyges usiukas yra pasalinamas pincetu ax.gif
Atsakyti
kokias priemones, kremukus naudojate veiksmingam usiuku salininmui? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš tai savo ūselius ir ant barzdos atsirandančius plaukelius pincetu šalinu.

Atsakyti
usiukus tik su pincetu. bandziau kazkada vaska-isbere ir labai skaudejo. aciu nereikia smile.gif

o pavienius plaukelius, kurie kartais nevietoj isdygsta tik su pincetu smile.gif

p.s kazkuri rase, kad barzda ir usiukus su epiliatoriumi tvarko. ui kaip negerai. gi epiliatorius pakeicia plauko augimo krypti. kai prades iaugineti plaukai, bus nemaloniu ir neestetisku problemu rolleyes.gif
Atsakyti
teisybė, tikrai nedepiliuočiau su epiliatorium mastau.gif
Atsakyti
sweikos..tai va..ir as turiu tokia problemele..del usiuku..man dar tik 14, bet ju jau yra..ir as tikrai neperdedu.tai va..viena karta nusibalinau tai po 2 savaiciu pradejo ataugineti mazi usiukai..bet jie nei ilgesni nei storesni, nei juodesni (esu juoda kaip anglis(apie plaukus biggrin.gif )) tai va..tai net nzn ka daryt..ar galima toliau taip..gal ka patartumete? beje nuo keliu metu jums tai prasidejo ir nuo kada jus juos pesate? blush2.gif
Atsakyti
Tai vat, kaip sakiau, pries kokias 2 sav pirma karta issipesiojau, na, skausmas sioks toks buvo, bet man gal vos vos skaudziau uz antakiu pesiojima, tai kaip ir pripratus smile.gif kai pirma karta, tai sako plaukeliai leciau atauga, juos pamaciau gal tik po pusantros savaites... Ir tada vel isspesiojau, nes dar tik smulkuciai buvo ir nelabai jau juodi. Bandysiu ir toliau taip tvarkytis bigsmile.gif labai dziaugiuos, kad sis kompleksas isnyko rolleyes.gif thumbup.gif
Oplialia, as pradejau nuo 21, kazkaip anksciau neuzkliudavo man, tik vat kokius jau 2-3 metus kompleksavau. Siaip manau dar nieko nedaryk, nes tau paauglyste, hormonai greit keiciasi, todel tai gali but ir paauglystes sindromas wink.gif
Atsakyti