Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(jevcia @ 2007 12 01, 16:23)
sake lietuvoje nera. o amerikoj tik su receptu parduoda .. sad.gif(( bandysiu per drauge gal kaip nors gaut ...
Papildyta:
atlikus maza paieska suzinojau kad nuo 2001 m. kovo 20 d. Vaniqa'i suteike registravimo liudijima Europos Sajungoje, o tai reiskia kad jau ne tik jav galima ji nusipirkti bet ir ES.

http://emea.europa.e...a/021201lt1.pdf

O aciu tau labai jevcia uz informacija 4u.gif
Atsakyti
o man pvz ant smakro vietomis yra plaukeliu. jie ploni ir nera labai ryskus, bet nervuoja ir tiek. ka su jais daryti?
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 12 01, 17:23)
sake lietuvoje nera. o amerikoj tik su receptu parduoda .. sad.gif(( bandysiu per drauge gal kaip nors gaut ...
Papildyta:
atlikus maza paieska suzinojau kad nuo 2001 m. kovo 20 d. Vaniqa'i suteike registravimo liudijima Europos Sajungoje, o tai reiskia kad jau ne tik jav galima ji nusipirkti bet ir ES.

http://emea.europa.e...a/021201lt1.pdf

o kaži kur jo galima gauti?gal jau istyrėt rinką merginos? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DZIN @ 2007 08 24, 01:26)
sveikutes

as jau isbandziau lazeri ir tikrai veiksminga. tik reikia prashyti, kad ishkarto darytu stipresni ji. nes man pirmus 3 kartus nieko nepadejo  schmoll.gif  o kaip pasakiau, kad nematau skirtumo padidino galinguma. tai gavosi 5 kartai, o galejo manau buti ir tik 3 kokie jeigu visi moketu dirbti savo darba gerai  dry.gif 
rezultatu patenkinta  rolleyes.gif 
jau ziuriu ir i kojas savo priekabiai dabar  lotuliukas.gif

o tau neliepė plaukelių prieš tai skusti, kad jie ataugtų tamsesni?nes šviesių,sako, lazeris neima.. unsure.gif
Atsakyti
patarkit man prasau.. sad.gif esu dar jauna, vasari 20metu.. turiu ta pacia problema- usiukus sad.gif man lbj nesmgu ir geda.. jie nera lbj tamsus, bet matomi.. noreciau juos salinti vasku.. tik tiek, kad bijau pasekmiu, nes tai kaip ir genai.. mano mama turi, mociute.. unsure.gif ka daryti? ar apsimoka rizikuoti juos salinant? o jei bus tik blogiau? sad.gif padekit prasau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(crazytia @ 2007 12 09, 19:52)
patarkit man prasau.. sad.gif esu dar jauna, vasari 20metu.. turiu ta pacia problema- usiukus sad.gif man lbj nesmgu ir geda.. jie nera lbj tamsus, bet matomi.. noreciau juos salinti vasku.. tik tiek, kad bijau pasekmiu, nes tai kaip ir genai.. mano mama turi, mociute..  unsure.gif  ka daryti? ar apsimoka rizikuoti juos salinant? o jei bus tik blogiau? sad.gif padekit prasau..  verysad.gif

nebijok, blogiau nebus, nebent alerginė reakcija, tai iš pradžių pabandyk tą vašką mažiau matomoj vietoj, ir jei neišbers- drąsiai naudok bigsmile.gif kas mėnesį ar 3 savaites pasiskriaudi ir ramu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NEVIENA @ 2007 12 07, 23:29)
o kaži kur jo galima gauti?gal jau istyrėt rinką merginos? 4u.gif
Papildyta:
o tau neliepė plaukelių prieš tai skusti, kad jie ataugtų tamsesni?nes šviesių,sako, lazeris neima.. unsure.gif

siaip vokietijoje galima, lenkijoje irgi lygtais nes radau kad kainuoja apie 400 zl, t.y. apie 360 lt. jav zinoma daug pigiau !!!! ir europai eina trupuciuka silpnesne konsistencija kazkokios tai veiklios medziagos, jav 13.9 proc. o europai apie 11.
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 12 09, 21:43)
nebijok, blogiau nebus, nebent alerginė reakcija, tai iš pradžių pabandyk tą vašką mažiau matomoj vietoj, ir jei neišbers- drąsiai naudok bigsmile.gif kas mėnesį ar 3 savaites pasiskriaudi ir ramu rolleyes.gif

o jie nepradeda augti tamsesni ir riebesni????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 12 11, 20:14)
o jie nepradeda augti tamsesni ir riebesni????? g.gif

zinoma prades...... bent jau pas daugeli taip ir buna !!!
Atsakyti
Aš kovoju su plaukeliais ant veido su vaškų VEET.
Man labai patinka. Tik kas trečia karta perlaikau pagal laiką ir tada dvi dienas paraudimas ir sausumas yra. O jeigu neperlaikyti, manau viskas gerai būtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 12 12, 09:42)
zinoma prades...... bent jau pas daugeli taip ir buna !!!

o tai ką daryyyyt??? verysad.gif gal juos galima kaip nors nubalint? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasandra1982 @ 2007 12 12, 10:12)
Man labai patinka. Tik kas trečia karta perlaikau pagal laiką ir tada dvi dienas paraudimas ir sausumas yra. O jeigu neperlaikyti, manau viskas gerai būtų.  mirksiukas.gif

o jau seniai naudoji????
ar akivaizdžiai stipresni atauga???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasandra1982 @ 2007 12 12, 10:12)
Man labai patinka. Tik kas trečia karta perlaikau pagal laiką ir tada dvi dienas paraudimas ir sausumas yra. O jeigu neperlaikyti, manau viskas gerai būtų.  mirksiukas.gif

O kiek yra tas per ilgai? ir isvis kiek reikia laukti? kol vaskas sukietes ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 12 12, 12:24)
o tai ką daryyyyt???  verysad.gif  gal juos galima kaip nors nubalint?  unsure.gif
Papildyta:

o jau seniai naudoji????
ar akivaizdžiai stipresni atauga???? g.gif

nuo saules isbala ... nuo kremuku su rugstimi .... bet jeigu labai labai tamsus tai nezinau...
Atsakyti