Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(Spinduliux @ 2007 11 07, 11:32)
na, o as jau gailiuosi, kad pabandziau nusivaskuoti usiukus verysad.gif Matesi kazkiek, bet man jie nekliudavo. Bet, idomumo delei, vistik pabandziau. Nusivyliau tikrai. Ataugo juodesni ir standesni doh.gif dabar jau tikrai reikia kazka galvoti rimciau g.gif Ot prisidirbau blink.gif

Nenusiminkit. Kaip ir turėjo būti, po pirmos depiliacijos ataugo tankesni ir storesni plaukai. Depiliuojant dažniau, plaukeliai augs plonesni, švelnesni, jų nebus tiek daug. Ir visai čia jūs neprisidirbot. Depiliuokit ir toliau. Viskas turi "taisytis" pamažu. Mano sesuo taip išsinaikino kojų plaukelius. Dabar jų plaukeliais nepavadinsi. Keli pūkiukai, kurių "pešti" tikrai neverta.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2007 11 07, 15:43)
Nenusiminkit. Kaip ir turėjo būti, po pirmos depiliacijos ataugo tankesni ir storesni plaukai. Depiliuojant dažniau, plaukeliai augs plonesni, švelnesni, jų nebus tiek daug. Ir visai čia jūs neprisidirbot. Depiliuokit ir toliau. Viskas turi "taisytis" pamažu. Mano sesuo taip išsinaikino kojų plaukelius. Dabar jų plaukeliais nepavadinsi. Keli pūkiukai, kurių "pešti" tikrai neverta.

Oi, ačiū už padrąsinančius žodžius 4u.gif Jau visai buvau nukabinus nosį blush2.gif Neturėjau bėdos-tai pati prisišaukiau... Na, tai bandysiu toliau dirbti ax.gif
Atsakyti
Daug girdejau apie maisto papilda, nakvisu aliejus, kad jis sureguliuoja hormonus...kaip manot ar jis gali padet, jeigu plaukai auga vietose, kur tikrai neturetu augti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina88 @ 2007 11 21, 17:22)
Daug girdejau apie maisto papilda, nakvisu aliejus, kad jis sureguliuoja hormonus...kaip manot ar jis gali padet, jeigu plaukai auga vietose, kur tikrai neturetu augti?  verysad.gif

tikrai nepadeda, nes pati naudoju sita alieju, bet kaip augo plaukeliai ant veido taip ir auga sekmingai toliau.Turiu ta problemyte jau seniai, cia tiesiog pas mane paveldeta is mamos. Tenka pesioti su pincetu, bet ka padarysi. Nemanau, kad sito galima butu atsikratyti pigiai. Tiesiog bresta planas kazka daryti ar tai su lazeriais ar ten kitais brangiais , bet manau, kad tikrai efektyviais budais blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(more more @ 2007 11 23, 07:47)
tikrai nepadeda, nes pati naudoju sita alieju, bet kaip augo plaukeliai ant veido taip ir auga sekmingai toliau.Turiu ta problemyte jau seniai, cia tiesiog pas mane paveldeta is mamos. Tenka pesioti su pincetu, bet ka padarysi. Nemanau, kad sito galima butu atsikratyti pigiai. Tiesiog bresta planas kazka daryti ar tai su lazeriais ar ten kitais brangiais , bet manau, kad tikrai efektyviais budais blink.gif  unsure.gif

O tau irgi ta problema del hormonu disbalanso? ar tik paveldejai? g.gif
Atsakyti
del veido plaukeliu,
mano ksometologe sake, kad siaip yra kruva tu budu naikintis, galima naikinti su lazeriu bet reikia kad plaukeliai butu juodi, o jeigu pas ka sviesus tai lazeris neisnaikins, o nusidazyt ir vaiksciot su juodais usais keleta dienu tikrai nei viena is musu nenores...
vaskas ir kremai depilaciniai irgi trumpalaikis efektas, beto ir plaukeliai atauga stipresni.
bet sake amerikoje yra kremukas, kuris parduodamas vaistineje tik su receptu ir kainuoja apie 70 baksu, tai sake tikrai pradingsta .. jos anita bande tai sake dingo ir ilgam laikui.... smile.gif)))
eisiu pas ja ketvirtadieni tai paprasysiu kad uzrasytu pavadinima
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 11 28, 09:50)
del veido plaukeliu,
mano ksometologe sake, kad siaip yra kruva tu budu naikintis, galima naikinti su lazeriu bet reikia kad plaukeliai butu juodi, o jeigu pas ka sviesus tai lazeris neisnaikins, o nusidazyt ir vaiksciot su juodais usais keleta dienu tikrai nei viena is musu nenores...
vaskas ir kremai depilaciniai irgi trumpalaikis efektas, beto ir plaukeliai atauga stipresni.
bet sake amerikoje yra kremukas, kuris parduodamas vaistineje tik su receptu ir kainuoja apie 70 baksu, tai sake tikrai pradingsta .. jos anita bande tai sake dingo ir ilgam laikui.... smile.gif)))
eisiu pas ja ketvirtadieni tai paprasysiu kad uzrasytu pavadinima

Mane labai domina pavadinimas to kremuko, kur Jav bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane siaip usiuku beveik nesimato, bet vistiek viena diena kilo isganinga mintis pabandyti juos nusidepiliuoti su vasku... Nusipirkau specialias juosteles vasko veidui ir nusidepiliavau, o tada man visur, kur buvo tas pleistras isbere spuogeliais.... laikesi visa savaite ir tik tada pradejo nykti doh.gif
Nuo to laiko palieku juos ramybeje, ypac kad ju ir nieks nepastebi...

P.S.
Bet aisku, jei tureciau tamsius uselius, tai tikrai depiliuociausi... reiktu tik gera buda depiliavimosi surasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina88 @ 2007 11 25, 21:06)
O tau irgi ta problema del hormonu disbalanso? ar tik paveldejai? g.gif

nejauciu jokio hormonu disbalanso, tiesiog tokia buvo mama, taip jau ir as paveldejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2007 11 28, 11:08)
Mane labai domina pavadinimas to kremuko, kur Jav  bigsmile.gif

Taigi VANIQA cream 13.9 porc. 30 g. smile.gif)))

reikes pasiekot informacijos apie ji dar internete bet sake tikrai gerai ir patikrintas ... smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 11 30, 12:36)
Taigi VANIQA cream 13.9 porc. 30 g.  smile.gif)))

reikes pasiekot informacijos apie ji dar internete bet sake tikrai gerai ir patikrintas ... smile.gif))

jei rastum lietuvoj kur jo yra tai duok zinot mirksiukas.gif gerai? aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 11 30, 22:02)
jei rastum lietuvoj kur jo yra tai duok zinot mirksiukas.gif  gerai? aciukas 4u.gif

sake lietuvoje nera. o amerikoj tik su receptu parduoda .. sad.gif(( bandysiu per drauge gal kaip nors gaut ...
Papildyta:
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 11 30, 22:02)
jei rastum lietuvoj kur jo yra tai duok zinot mirksiukas.gif  gerai? aciukas 4u.gif

atlikus maza paieska suzinojau kad nuo 2001 m. kovo 20 d. Vaniqa'i suteike registravimo liudijima Europos Sajungoje, o tai reiskia kad jau ne tik jav galima ji nusipirkti bet ir ES.

http://emea.europa.e...a/021201lt1.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jevcia: 01 gruodžio 2007 - 16:25