QUOTE(odetee @ 2007 10 20, 11:34)
prasau patarkite,dariau depiliacija su salto vasko juostelemis ,ir atsirado raudonu daug spuogeliu,kaip isberta ka daryti
man sitos problemos isvengti padeda naudojimasis vietoj vasko pincetu
QUOTE(odetee @ 2007 10 20, 11:34)
prasau patarkite,dariau depiliacija su salto vasko juostelemis ,ir atsirado raudonu daug spuogeliu,kaip isberta ka daryti
oi nepatariu savarankiskai depiliuotis... as usiukus su pincetu susitvarkau nors ju ir nedaug. bet kazkada pabandziau su salto vasko pleistriukais. PRASIKEIKIAU! visu pirma nenusiplese graziai, o visu antra paskui su raudonom demelem savaite kokia vaiksciojau. galiausiai spuogeliais ismete daugiau - niekada!
QUOTE(doufyl @ 2007 10 20, 22:06)
oi nepatariu savarankiskai depiliuotis... as usiukus su pincetu susitvarkau nors ju ir nedaug. bet kazkada pabandziau su salto vasko pleistriukais. PRASIKEIKIAU! visu pirma nenusiplese graziai, o visu antra paskui su raudonom demelem savaite kokia vaiksciojau. galiausiai spuogeliais ismete daugiau - niekada!
čia gal nuo odos jautrumo priklauso,nes man niekad nieko panašaus nėra buvę
gali buti... veido oda vis gi jautrus dalykas. taciau niekada nebandysiu, net pas kosmetologe neisiu... atbaide
as tai nezinau, kad daryt, turiu usiuku, bet jie yra sviesus, bet vis tiek matosi. Noreciau nusidepiliuoti kosmetologiniame, bet labai bijau juos "kibinti", busiu paskui, kaip vyras . Gal patartumete . Idomu, kokie paskui atauga, gal kas bandet. Su pincetu nenoriu prasidet
man 17, irgi tamsi. Ir tie nelemti ūsiukai matos, nors tik kampuose tamsesni. Bet bliam, vistiek bijau su pincetu ten juos raut.... o kosmetikos kabinete tai nemanau, kad kažką geriau padaro, nuplėšia su visa skūra ir tiek... imčiau pincetą į rankas, bet kad nelabai ten ką išrausi, tie plaukai tokie plonyčiai, manrods, tik nutrauksiu ir tiek..
del shalinimo plaukuciu, bet nepatenkinta ash ta daktare Andriuliene (atrodo teisingai parashiau). ir shiaip dabar nezinau ar gerai padariau, kad ejau, nes labai skausmingos proceduros bet kaip sakant i bala shokes jau sausas leliksi.. reikia eiti visus kartus.. kainuos man visas tas geris 1000
zodziu jeigu yra laisvu pinigu ir galit pakenteti kokias 8 proceduras skausmingas (net akys apsiasharoja), -tai tikrai dingsta viskas po ju. bet daktare kita sakyciau pasirinki..
zodziu jeigu yra laisvu pinigu ir galit pakenteti kokias 8 proceduras skausmingas (net akys apsiasharoja), -tai tikrai dingsta viskas po ju. bet daktare kita sakyciau pasirinki..
Sakykit, ar yra toks lazeris kur Panevezyje? Ar reikia siai procedurai butinai trenktis i Vilniu ar Kauna? Gal kas salinotes plaukelius ir Panevezyje? Parasykit
na, o as jau gailiuosi, kad pabandziau nusivaskuoti usiukus Matesi kazkiek, bet man jie nekliudavo. Bet, idomumo delei, vistik pabandziau. Nusivyliau tikrai. Ataugo juodesni ir standesni dabar jau tikrai reikia kazka galvoti rimciau Ot prisidirbau