Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(Astutė @ 2007 09 09, 11:17)
as dabar "uzsikabliavau" su siulu depiliacija, labai paprasta ir maziau skauda, nei su pincetu ravint  thumbup.gif

tikrai įdmu g.gif kaip čia daryt reikia? blush2.gif
Atsakyti
tai kaip ten su tais siulais smile.gif 4u.gif
Atsakyti
tai papasakosit apie siulu metoda ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Is laaaabai senos musu proseneliu laiku knygeles smile.gif
Veido plaukeliu salinimas.
1. Trinti plaukuotas veido vietas zaliu graikiniu riesutu sultimis.
2. Graikiniu riesutu kevalus sudeginti, pelenus sumaisyti su vandeniu taip, kad iseitu kosele, ta kosele tepti plaukuotas veido vietas.
3. 40g. dilgeliu seklu stikliniame inde uzpilti 100g aliejaus (geriausia rapsu), laikyti 14d., nukosti, supilti i stiklaini ir uzdengti. Su gautu skysciu tepti plaukuotas veido vietas.
Atsakyti
QUOTE(jinai111 @ 2007 10 05, 19:59)
tai papasakosit apie siulu metoda ar ne? biggrin.gif

user posted image
sunku nupasakoti
imetu paveiksleli
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 10 06, 19:20)
sunku nupasakoti
imetu paveiksleli

įtariu,kad kokį pusdienį taip žaisdama užtrukčiau doh.gif biggrin.gif

Azuros prosenelių patarimai įdomūs-kaži ar padėtų? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 10 07, 14:36)
Azuros prosenelių patarimai įdomūs-kaži ar padėtų? bigsmile.gif  g.gif

Cia mano kaimyne (moteriske) turi prisirinkusi visokiu labai senu liaudisku receptu, buvo atnesusi knyga mano mamai, pavarciau ir radau apie veido plaukeliu salinima. Pabandykit, gal tikrai pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2007 10 07, 19:53)
Cia mano kaimyne (moteriske) turi prisirinkusi visokiu labai senu liaudisku receptu, buvo atnesusi knyga mano mamai, pavarciau ir radau apie veido plaukeliu salinima. Pabandykit, gal tikrai pades  smile.gif

O tie receptai ką būtent plaukeliams padaro: šviesina, šalina, stabdo augimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 10 08, 10:51)
O tie receptai ką būtent plaukeliams padaro: šviesina, šalina, stabdo augimą?  g.gif

Buvo parasyta, kad salina.
Atsakyti
o as naudoju Veet salto vasko pleistrus. 4u.gif pakuoteje yra 20 pleistru ax.gif jie yra mano iisgelbetojai thumbup.gif nes greita ir beveik neskaisminga rolleyes.gif tik as ta juostele perkerpu perpus ir tada dar perpus na zodziu kad butu plonesne ir trumpesne blush2.gif bet tikrai lux thumbup.gif
karstos moteriskes drinks_cheers.gif joa girdejau kad tos kurios plaukuotos doh.gif karstos arba turtingos doh.gif arba ir tokios ir tokios drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:
beje labai ilgam uztenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2007 10 08, 21:12)
o as naudoju Veet salto vasko pleistrus.  4u.gif pakuoteje yra 20 pleistru  ax.gif  jie yra mano iisgelbetojai  thumbup.gif  nes greita ir beveik neskaisminga  rolleyes.gif  tik as ta juostele perkerpu perpus ir tada dar perpus  na zodziu kad butu plonesne ir trumpesne  blush2.gif  bet tikrai lux  thumbup.gif
karstos moteriskes  drinks_cheers.gif  joa girdejau kad tos kurios plaukuotos  doh.gif  karstos arba turtingos  doh.gif  arba ir tokios ir tokios  drinks_cheers.gif  wub.gif
Papildyta:
beje labai ilgam uztenka  blush2.gif

O kas kiek laiko naudoji tuos Veet salto vasko pleistrus? Ta prasme kaip greitai atauga tie plaukeliai smile.gif
Atsakyti
na į mėnesio karto bent jau man užtenka. Šeip žiurint nuo plauko storio, jų kiekio ir juodumo priklauso manau. ax.gif bet as esu tikrai patenkinta. thumbup.gif nes istikro jauciua kompleksa del ju, kol nenusiroviau doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti