Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE (pauzini @ 2004 03 17, 19:54)
merginos help-uzkniso mane usai unsure.gif Zmones sako vyrisku homonu daug turiu doh.gif Aksciau,kai gyvenau lietuvoj,eidavau depiliuoti vasku,tai dar buvo nieko. g.gif Nu dabar nei kur nueisi cia nei ka-viskas kosmiskai kainuoja(Svedijoje)
Nusidepiliavau kremu,tai liko kaip skura nulupta!!!!!!!!!1 ohmy.gif Oda tamsi , o vietoj usu balta doh.gif nors slepkis cool.gif
Vyras sako gal ir tu nusiskusk doh.gif juokdarys umn.gif
KARTAIS vis pakerpu,kad ne taip matytusi blink.gif Gal pincetu ispesiot???????oi skaudetu doh.gif

Tai ku man daryts????!!!!!!! sad.gif

Pauzini, dar vienas irodymas kad mudvi klones. Turiu ta pacia problema, tik kolkas nieko nedarau. Pesioti bijau, dar prades zilkos zelti! Pasiziurejau, Sukiharoj lazeriu salina. Ale brangoka. Vat tik idomu, ar lazeriu pasalinus plaukelius, jie jau niekada nebeatauga? Jeigu ne, tai gal vertetu pasisvaistyti pinigeliais rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 18 kovo 2004 - 16:33
QUOTE (spring @ 2004 03 17, 19:53)
as irgi toki varianta pasiulyciau wink.gif
o nuo kirpimo tai jie tik atauga storesni ir tamsesni,tas pats kas ir skutimas blink.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (giedrulka @ 2004 03 18, 16:33)
merginos help-uzkniso mane usai unsure.gif Zmones sako vyrisku homonu daug turiu doh.gif Aksciau,kai gyvenau lietuvoj,eidavau depiliuoti vasku,tai dar buvo nieko. g.gif Nu dabar nei kur nueisi cia nei ka-viskas kosmiskai kainuoja(Svedijoje)
Nusidepiliavau kremu,tai liko kaip skura nulupta!!!!!!!!!1 ohmy.gif Oda tamsi , o vietoj usu balta doh.gif nors slepkis cool.gif
KARTAIS vis pakerpu,kad ne taip matytusi blink.gif Gal pincetu ispesiot???????oi skaudetu doh.gif

Pauzini, dar vienas irodymas kad mudvi klones. Turiu ta pacia problema, tik kolkas nieko nedarau. Pesioti bijau, dar prades zilkos zelti! Pasiziurejau, Sukiharoj lazeriu salina. Ale brangoka. Vat tik idomu, ar lazeriu pasalinus plaukelius, jie jau niekada nebeatauga? Jeigu ne, tai gal vertetu pasisvaistyti pinigeliais rolleyes.gif

oi tuoj i kelnias is juoko privarysiu clap.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (giedrulka @ 2004 03 18, 16:33)

tai reiskia----MES LABAI KARSTOS BOBIKES wub.gif wub.gif wub.gif

ZIUREK TUOJ IS USU KASAS PINSIM,o paskui tusintis varysim clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Man kosmetikė pasakojo, kaip pas ją atėjo klientė
su Sugiharoj lazeriu nudepiliuotom kojom- plaukeliai
tai ohoho kokie užaugo.. Pati nemačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 03 18, 19:25)

ohohooooooooooooooooooo ohmy.gif gal girta bobike jai depiliavo
Atsakyti
QUOTE (pauzini @ 2004 03 18, 19:33)
QUOTE (eglek @ 2004 03 18, 19:25)

ohohooooooooooooooooooo ohmy.gif gal girta bobike jai depiliavo

Ar girta, ar negirta, bet plaukeliai vistiek atauga sad.gif . Tik ne taip greitai kaip skutant ar pešiojant laugh.gif
Atsakyti
As irgi turiu tokia problema. ir galvoju shalint tuos plaukeliua lazeriu. Tik ne Sukiharoj, o odos ir lazerines chirurgijos centre (rodos pan. vadinas). ten viena procedura kainuoja 200lt (brangiau nei sukiharoj) Reikia 3-6 proceduru, ish kuriu 4-a nemokama, o 5-a kainuoja 60lt. Plaukeliai neturi buti peshioti (skusti ar depiliuoti kremu gali buti), oda neturi buti idegusi. Bandysiu. Jei ataugs, bent zhinosiu, kad viska padariau.
Atsakyti
Turiu ir as ta problemele.Seniau nieko nedariau,bet su metais pradejo rysketi.Dabar pradejau pesioti.Lyg ir nieko.
Atsakyti
bandyk papesioti pincetu-tik smarkiai suimk, kad isirautu su saknimis thumbup.gif taip mano drauge pesiojasi ir jai visai tinka sis budas
o ant savo veido visokiu kremu deti as nenoreciau-paskui dar isbers visai bus sakes sad.gif
na ir kas kad skauda-juk yra posakis :grozis reikalauja auku
Atsakyti
Jau tik nebalink. Koks skirtumas-baltas ar tamsesnis plaukas, vistiek usai- matosi.
Pabandyk vasko juosteles, kurios skirtos veidui. Truputi skauda, bet greitas procesas, o ir ataugineja sviesesni.
Atsakyti
QUOTE (Freja @ 2004 03 23, 18:33)
Jau tik nebalink. Koks skirtumas-baltas ar tamsesnis plaukas, vistiek usai- matosi.
Pabandyk vasko juosteles, kurios skirtos veidui. Truputi skauda, bet greitas procesas, o ir ataugineja sviesesni.

as naudoju vasko juosteles thumbup.gif
Atsakyti