Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

O kuo būtų galima plaukelius išbalinti? Nes mano mažyčiai, šiaip nekliūna, tik pakraščiuose tamsūs...
Atsakyti
QUOTE(wauwauwywa @ 2007 08 09, 09:37)
gal ir nekenkia,pasiteirauk  sugiharoi  doh.gif
o as irgi turiu sia problemele,tai kolkas uelius skutu,o kai sukaupsiu pakankamai pinigeli u(1 proceduros kaina nuo 120 lt,o reikia kokiu 4-5),tuomet salinsiu lazeriu  smile.gif

skuti blink.gif blink.gif blink.gif nepyk,bet man kažkodėl baisu įsivaizduot,kokie dabar tau plaukai atauginėja unsure.gif

QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2007 08 23, 19:47)
bandziau ir pincetu - vistiek atauga  doh.gif

nu faktas,kad vistiek atauga,bet nemanau,kad sunku kas savaitę su pincetu papešiot mirksiukas.gif aš kartais vašku,kartais pincetu,kartais depiliaciniu kremu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 08 25, 14:16)
skuti blink.gif  blink.gif  blink.gif nepyk,bet man kažkodėl baisu įsivaizduot,kokie dabar tau plaukai atauginėja unsure.gif
nu faktas,kad vistiek atauga,bet nemanau,kad sunku kas savaitę su pincetu papešiot mirksiukas.gif aš kartais vašku,kartais pincetu,kartais depiliaciniu kremu ax.gif

Turiu ir aš ūselius doh.gif verysad.gif Pincetu pešioju tik antakius ir kelis tamsesnius ūselius ant barzdos. Virš lūpų vis dar bijau kažką daryt, nes kai pradėsiu-nebus galo doh.gif Mano teta sakė, kad virš lūpų negalima plaukelių pešioti. Turbūt dėl odos sudirginimo ir ištampymo. Gal kokį kremą rekomenduotumėt?

Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 30, 14:11)
Turiu ir aš ūselius  doh.gif  verysad.gif Pincetu pešioju tik antakius ir kelis tamsesnius ūselius ant barzdos. Virš lūpų vis dar bijau kažką daryt, nes kai pradėsiu-nebus galo  doh.gif Mano teta sakė, kad virš lūpų negalima plaukelių pešioti. Turbūt dėl odos sudirginimo ir ištampymo. Gal kokį kremą rekomenduotumėt?

kremus tik veet naudoju,bent jau man jie geriausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 08 30, 22:16)
kremus tik veet naudoju,bent jau man jie geriausi ax.gif

Ačiū 4u.gif O galbūt yra kokių priemonių, kurios plaukelius pašviesintų, išbalintų? Kaip aš bijau prie jų lyst, nes įsivaizduoju, kad po bet kokio jų naikinimo ataugs tikri juodi stagarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 31, 07:58)
Ačiū  4u.gif O galbūt yra kokių priemonių, kurios plaukelius pašviesintų, išbalintų? Kaip aš bijau prie jų lyst, nes įsivaizduoju, kad po bet kokio jų naikinimo ataugs tikri juodi stagarai  doh.gif

As naudoju cia ne karta rekomenduota BYLY balinamaji krema, yra pirkti Kosmadoj. Kaina apie 17 lt, uztenka jo ilgam (jei tik balinsi plaukelius virs lupos). Man jis visai patinka, karta i menesi mazdaug nusibalinu ir ramu buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2007 08 31, 15:08)
As naudoju cia ne karta rekomenduota BYLY balinamaji krema, yra pirkti Kosmadoj. Kaina apie 17 lt, uztenka jo ilgam (jei tik balinsi plaukelius virs lupos). Man jis visai patinka, karta i menesi mazdaug nusibalinu ir ramu buna smile.gif

Kaip tik tokio kremo ir man reiktų kovai su ūsiukais. Gal kur kitur esat mačiusios jo pirkti (ar kitokio), nes Kosmados pas mus mieste nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(panelytė @ 2007 06 22, 20:56)
Londone visose kirpyklose kur tvarko antakius ir uselius rauna su siulais tuos plaukelius. Viena mergina pasakojo, kad tai geras budas, nes nepazeidzia pacios odos raunant plaukelius, o tepant depiliaciniais kremais ar vasku sudirgsta ir oda unsure.gif

as dabar "uzsikabliavau" su siulu depiliacija, labai paprasta ir maziau skauda, nei su pincetu ravint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astutė @ 2007 09 09, 11:17)
as dabar "uzsikabliavau" su siulu depiliacija, labai paprasta ir maziau skauda, nei su pincetu ravint  thumbup.gif

a kaip tai daroma?
Atsakyti
QUOTE(Astutė @ 2007 09 09, 10:17)
as dabar "uzsikabliavau" su siulu depiliacija, labai paprasta ir maziau skauda, nei su pincetu ravint  thumbup.gif

Butu idomu, jei papasakotum ar pati daraisi, ar kokiam salone? Girdejau siek tiek apie toki buda, bet noretusi isgirsti placiau bigsmile.gif
Atsakyti
man ir patiko su siulu virsutines lupos depiliacija thumbup.gif bet skauda doh.gif bet paskui rami galva,nebeusuota biggrin.gif
su vasku greita,bet paskui man spuogeliais isberia doh.gif nors is karto tepame raminanciu kremu
Atsakyti
Kiek spėjau čia perskaityti puslapiukų, apibendrinau, kad dauguma yra patenkintos šalindamos ūselius pincetu. Girdėjau, kad kas kartą jų atauga vis mažiau, jei pešiojama rimtai(t.y. su šaknimis).

Tai vat mano klausimas būtų: kaip šią nemalonią procedūrą padaryti kuo mažiau skausmingą?
Ūsiukai labai šviesūs, bet tie pūkeliai virš lūpos kelia siaubingą diskomfortą;>.
Atsakyti