Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

QUOTE(bamboske @ 2007 06 01, 11:22)
sveikute,
zinok kaip ta eiga buna tikrai nezinau nes ant manes daro...kazkaip susuka siulus ir juos su pirstai traukia,taip israudami plaukelius....
jei gyveni ne lietuvoj gal yra kokiu pazystamu is pietu saliu..tai pasiklausinek...nes jie tikrai naudojasi tais paprastais siulais...

gal kada ir i lietuva ateis si mada....tik neaisku kada....bet verta pasidometi  4u.gif
salonuose tikrai nemanau kad apie tai ka nors zinos,deja...

Londone visose kirpyklose kur tvarko antakius ir uselius rauna su siulais tuos plaukelius. Viena mergina pasakojo, kad tai geras budas, nes nepazeidzia pacios odos raunant plaukelius, o tepant depiliaciniais kremais ar vasku sudirgsta ir oda unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Aš turiu tokia nemazą problemėlę - tamsius ūsus. Labai norečiau sužinoti ar nekenkia lazerine depiliacija esant nėščiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2007 08 03, 15:32)
Sveikos mamos,

Aš turiu tokia nemazą problemėlę - tamsius ūsus. Labai norečiau sužinoti ar nekenkia lazerine depiliacija esant nėščiai?  ax.gif

gal ir nekenkia,pasiteirauk sugiharoi doh.gif
o as irgi turiu sia problemele,tai kolkas uelius skutu,o kai sukaupsiu pakankamai pinigeli u(1 proceduros kaina nuo 120 lt,o reikia kokiu 4-5),tuomet salinsiu lazeriu smile.gif
Atsakyti
Šalinau vašku....Efektas gan geras, bet aš kaip tas begemotas kuris bijojo skiepų bijau skausmo, tai ranka su dreba 4u.gif Kažkaip reiks su kokiu kremuku bandyti, nes dabar finansai lazerio neliedžia 4u.gif
Atsakyti
pasiskaiciau cia mazdaug ko man reikejo, tik vienas klausimas: nuo keliu metu jus pradejote salinti uselius? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubike: 22 rugpjūčio 2007 - 16:37
Aš jau labai ilga laiką ūselius šalinu su depiliaciniu kremu, ir mane tai visai tenkina,kadangi plaukeliai atauga nors ir gan greitai, bet jie nei patamsėjo nei tapo kietesni ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Sveikos,
plaukelius šalinu jau senokai ir visko bandžiau - kremus, vašką. beda ta, kad nuo kremo man elergizuoja odą. O vaškas - labai jau skauda...
Lazerinis šalinimas turi ilgesni efektą - tik labai jau brangu...
Atsakyti
As irgi jau kokius 3 metus salinu veido plaukeslius vasku pas kosmetologe (usiukus, antakiu, zandenu), tai jau beveik sunyko jie.. turejau tokius "neblogus" bakenbardus, o dabar jau ju ne kvapelio.. balti pukuciai uzauge ax.gif
o usiukus dabar gal tik kas pora menesiu nuimu (irgi tik pukucius).. taigi vaskas man labai tiko ir patiko, nes sir skausma istveriu labai didvyriskai bigsmile.gif
beje net ir pazastu plaukus salinu vasku keleta metu, o dabar tuos pukucius kurie beuzauga su masinyte nuimu thumbup.gif
tik viskam kantrybes reikia, o ji tikrai atsiperka.. man po treju metu, kitom gal siek tiek ilgiau ar trumpiau tas procesas uztruktu, priklauso nuo genu smile.gif
Atsakyti
tikriausiai ir man teks ryztis vaskui...
Atsakyti
o pincetu pesant plaukelius ne toks pat poveikis kaip vasku ar kuo nors kitu? unsure.gif
Atsakyti
bandziau ir pincetu - vistiek atauga doh.gif
Atsakyti
sveikutes

as jau isbandziau lazeri ir tikrai veiksminga. tik reikia prashyti, kad ishkarto darytu stipresni ji. nes man pirmus 3 kartus nieko nepadejo schmoll.gif o kaip pasakiau, kad nematau skirtumo padidino galinguma. tai gavosi 5 kartai, o galejo manau buti ir tik 3 kokie jeigu visi moketu dirbti savo darba gerai dry.gif
rezultatu patenkinta rolleyes.gif
jau ziuriu ir i kojas savo priekabiai dabar lotuliukas.gif
Atsakyti